קוואקר

Tweety66

New member
../images/Emo45.gif

עקרונית מסכימה, למרות שאני מכירה כמו תוכים כמו תוכונים וקוקטילים שלא קיבלו יחס וההחתמה שלהם לא נהרסה כלל, אני עדיין חושבת שכל תוכי ראוי לקבל יחס ותשומת לב מבעליו ולו רק מעצם היותו חיית להקה... אני לא חושבת שגידול תוכים מתאים רק לאנשים שמבלים בבית רוב שעות היום, בהחלט אפשר להרגיל אותם לשגרת חיים שבה הם נמצאים לבד מס' שעות, בתנאי שהם כן מקבלים מספיק יחס בשאר שעות היום.

Tweety66

New member
והסתייגות נוספת

ממה שנכתב למעלה, לגבי יכולת דיבור, לדעתי היא בכלל לא "בינונית" אלא טובה מאד יחסית לתוכי בגודל הזה. אני מכירה כמה קוואקרים והם מדברים מספר לא מבוטל של מילים בצורה ברורה להפליא!!

Sweet Fantasy

New member
תסתכלי על הרוב לא על האחוז הקטן

הרוב לא ממש מדברים ואם כן, מילה -2

Tweety66

New member
כמו שכתבתי

זה ממה שאני מכירה, רוב הקוואקרים שאני מכירה כן מדברים ובאופן ברור יותר ממילה או שתיים. כמובן שיש גם קוואקרים שלא מדברים בכלל, באותה מידה כמו שיש ג'אקויים שלא מדברים. לא כל תוכי עם יכולת דיבור טובה ימצה את הפוטנציאל הזה...

סאן6

New member
יכולת דיבור

זה לא הדבר שבגללו בחרתי דווקא בקוואקר, סתם שאלתי לידע כללי זה יהיה ממש נחמד ללמד אותו לדבר ולא רק שריקות כמו שהיה לי עם הקוקטיל

Sweet Fantasy

New member
אני הפוך

אף פעם לא שמעתי קוואקר מדבר. ופגשתי כמה וכמה.
אבל הם חמודים בלי קשר לזה.

סאן6

New member
>>

התכוונתי שאני לא כל היום בבית, משעות הבוקר עד הצהריים אני לא נמצאת בבית נראה אני צריכה עוד לחשוב על זה ולהחליט איזה תוכי אני רוצה... בכל אופן - יש מגדל באזור המרכז שאתם ממליצים עליו? אני לא כ"כ בעד חנויות.. רק בשביל ציוד ואוכל. ועוד שאלה, קצת טיפשית, אבל לא נורא התערובת של הגרעינים/ דוחן שנותנים לקוואקר שונה משל קוקטיל<? לפי מה שהבנתי ממה שרשום למעלה לא צריך להפסיק עם זה לגמרי ולתת בנוסף לכופתיות וירקות ופירות ותודה גם לטוויטי על התשובה =]

Sweet Fantasy

New member
אני לא נותנת בכלל תערובות כאלה

רק פעם ב.. כחטיף. חושבת שזה מיותר ומשמין. אבל בעיקרון הכל אותו דבר, יש תעורובת מיוחדת לתוכים בגדלים האלו שמכילה מדוון רחב יותר של "פיצוחים" בקשר למגדל - יש המון מגדלים צריך לחפש טוב באינטרנט. אני קניתי את הקוניור של מיעקב סמדג'ה שנחשב מגדל אמין (למרות שלא הוא מגדל את כל התוכים שהוא מוכר) אבל לא הצטערתי שקניתי ממנו, ויש עוד הרבה כמוהו. את תסתדרי עם תוכי שמרעיש? כי הם עלולים להיות ממש מעצבנים. אני הייתי הולכת על קוניור גרין צ'יק - יותר יפה לדעתי, פחות מרעיש, יכולת דיבור דומה + ואותו סדר גודל במחיר טיפה יותר.

סאן6

New member
תודה ו..

איזה תוכים הוא מגדל ומאיפה הוא? אפשר טלפון? (או שאסור לרשום בפורום..?) מבחינת רעש לא נראה לי שתהיה לי בעיה... ובקשר לגרין צ'יק.. דפדפתי די הרבה באתרים של מכירה כמו יד2 ולא ראיתי אף אחד שמוכר.. כמה אמור לעלות גרין צ'יק?

למעלה