קוואסקי ...נינג´ה שלי.

remezh

New member
קוואסקי ...נינג´ה שלי.

קורע את הכביש .... מהיר ממהירות האור , משיג את מהירות הקול, כבישים שסוחפים אותך , עיקולים ,שגורמים לך .... להתעכל....עם הכביש... ואיתי, נינג´ה שלי, כולי פצועה וחבולה , ונמסה...(גם העקבים) האגזוז... הזהרת אותי , זו לא אשמתך. ואני די מסונוורת , מהפסים על הכביש , מהעץ צל עץ צל , בית פסי הפרדה , הפכו לפס רצוף, ובחורה דפוקה שנוסעת בשמאלי , במהירות צב, והניידת עם ארבעה שוטרים , שמפנים לך את הדרך.... הכי מסונוורת ,מהעיניים , המבצבצות מבעד לקסדה , ירוקת ,מדברות , הכל ולא כלום נינג´ה שלי.... אני נרגעת רק שאתה אוחז בי , בידך האחת , בידי -החובקת את מותנייך די חזק...שאתה מהיר. די מהיר , אתה חזק!!! אז אתה נוסע דיי לאט 180 קמש´ קוואסקי שלי , ספר לי .... האם אוכל לחדור מעבר למעיל השחור? מעבר לחולצה , מעבר לעור , מעבר לגלגלים שזורמים לך בדם במקום כדוריות אדומות ולבנות... ולהגיע היישר ללב? תהיתי לי..... רמז. (אני יודעת ,אתם לא רגילים לפיוטים כאלה פה, קבלו בהבנה ,חד פעמי)

Great Blue

New member
מה פתאום, מה את משוגעת ?

Great Blue מטיל ווטו על הח-פעמי ומכריז כי חובה עלייך להכניס שיר יומי . אני דורך במלוא כובד משקלי!!!!!!!!!!!!!!

remezh

New member
פיששששששששש ../images/Emo18.gif

לא ידעתי שאנשי גלגלים קשוחים אוהבים ליריקה, נראה מה הקשוח שלי יגיד על זה (כשיקרא) ואגב..... סיפורים הולך? רמז.

אלון DRZ

New member
גדול ../images/Emo13.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo28.gif ../images/Emo57.gif

מעריץ אותך... מאיפה זה בא ???? רק יש לי בקשה קטנה... בפעם הבאה בלי רווחים (אם זה אפשרי כמובן, אני מבין שזה חלק מהעניין)

remezh

New member
זהו , חזרתי לשוק.......

עכשיו נפרדנו. ושירים -לא עושים לו את זה. פנויה לקוואסקים נינג´ות למיניהן אופנוענית ,-בלי אופנוע. מתקבלת פה? (נשארה לי רק קסדה של אופניים) רמז.

כRובי

New member
בוודאי !

המורכבת המשליכה את הרוכבים הגברים ממקומם !

XDR

New member
אם אני זוכר נכון...

המדור שלה במוטו נבחר בזמנו למקום הראשון במשאל הקוראים בקטגוריית "המדור שהקוראים מוכנים לוותר עליו" ואילו כאן שירה ופואטיקה מתקבלים בסבר פנים יפות. שני הסברים אלטרנטיביים לתופעה: 1. פרופיל הרוכב הישראלי התעדן והשתנה במרוצת ה - 12 שנים האחרונות. 2. פרופיל הרוכב הישראלי לא השתנה אולם חברי הפורום אינם משקפים את הרוכב הישראלי הממוצע והם אנשים נאורים ויודעי ספר. נותן לך להחליט איזה הסבר מתאים יותר. XDR

mitke

New member
אני מצביע למס 2

ולו רק בגלל מה שראיתי בהפגנה שהייתה אז...
זוכרים
הידחקנו

SCOOTERMAN

New member
נשכחות

כ. ענבל לא בת 12 אלא הרבה פחות משהו ממחצית שנות ה 90. פרופיל הרוכב הישראלי בעיקר התעגל עם הגיל והכרס היום אופנוע הוא יותר ויותר צעצוע לעשירים. חברי הפורום בוודאי אינם משקפים את הרוכב הישראלי אבל לאו דווקא מהכיוון שציינת לפחות אני שאינני נאור ואף פעם לא ידעתי ספר, מילא להשכיב אופנוע אבל ספר
הגזמתם.

כרוב- סחטיין! ../images/Emo32.gif

אני רואה שקיבלת את הדואר והיסתדרת. תודה! קיבלת גם את שאר הקישורים?? אני יודע שאתה לא עובד על זה כרגע, רק תגיד אם קיבלת את כל מה שהיה חסר- כך שכאשר תתפנה תוכל להשלים את החסר... אייל- שמודה לכרוב על ההשקעה!

למעלה