קוואמי ומשה אסרף!!! משתפים פעולה!!! ככה קוואמי אמר במקלט! למישהו יש פרטים? משה?
R RESTO New member 17/2/05 #1 קוואמי ומשה אסרף!!! משתפים פעולה!!! ככה קוואמי אמר במקלט! למישהו יש פרטים? משה?
F FunkyGiraffe New member 17/2/05 #2 חחח אתה חכמולוג שאלתי אם משה ינגן איתו וגם אם הדג נחש ישתפו פעולה איתו ומתן תרגם רק את השאלה השניה לשאלה מעשית משה אמר לי את זה כבר לפני איזה 4 חודשים במפגש בטאוואר, ושלשום בבארבי MC שירי הוא אמר לי שהוא יופיע איתו גם.. בקיצור - בוקר טוב אליהו!
חחח אתה חכמולוג שאלתי אם משה ינגן איתו וגם אם הדג נחש ישתפו פעולה איתו ומתן תרגם רק את השאלה השניה לשאלה מעשית משה אמר לי את זה כבר לפני איזה 4 חודשים במפגש בטאוואר, ושלשום בבארבי MC שירי הוא אמר לי שהוא יופיע איתו גם.. בקיצור - בוקר טוב אליהו!
R RESTO New member 17/2/05 #4 חחח איפה כל המעריצות שרוצות לעשות לו ילד?! בעצם... אותו פחות מכירים חחח!!!
ט טיפקסית New member 17/2/05 #5 מישהו אמר ילד? פניתם למקום הנכון חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאם אני צוחקת אנשושים אטרף תעשה לי ראפ בג'יבריש
מישהו אמר ילד? פניתם למקום הנכון חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאם אני צוחקת אנשושים אטרף תעשה לי ראפ בג'יבריש
S shiroo New member 18/2/05 #6 אויייש דיי נו..... כפרה על משה......חולה עליו !!!!!!!!!!! ולא...אני לא בקטע של לעשות לכל מיני אומנים ילדיםםםםםםםםם זה פשוט לא עושה לי את זה.........
אויייש דיי נו..... כפרה על משה......חולה עליו !!!!!!!!!!! ולא...אני לא בקטע של לעשות לכל מיני אומנים ילדיםםםםםםםםם זה פשוט לא עושה לי את זה.........