קוואמי דה לה פוקס

קוואמי דה לה פוקס

שלום לכולם,אני מאזין לעסק שחור כבר המון זמן ורציתי לומר שמבחינת ההומור התכנית התקלקלה וצנחה למטה בכמה רמות. אני מקווה,שתיקחו את המסרים הבאים אל ליבכם, ברוח טובה כיוון שאין לי אף כוונה להעליב או לפגוע באף אחד. בתכניות המדהימות של פעם,אני זוכר, שלירון היה האחראי על ההומור והצחוקים למיניהם וקוואמי על המוזיקה וסיפוק המידע כשלפעמים היה מחקה את לירון או מציק לו קצת וזורק לעיתים רחוקות הלצות ציניות מעולות.בזמנו,ידידי,היית מעולה והיה לי כיף להאזין לתכנית. היום,לצערי,נעישת קולני מאוד ודי קשה להאזין לתכנית. ישנן כל מיני שטויות שאתה זורק ללא סוף,כמו "מה אתה אומר?" אני ממש מקווה שתסלח לי אבל זה מטומטם.לירון,לעומת זאת יודע ליזרוק שטויות ללא סוף,כנראה שזה הקול של התימני הזה שקורע מצחוק... וכנראה זה קוואמי שאנחנו,המאזינים לא רגילים אליו. דבר נוסף שמציק לי הוא הצרחות המזויפות שלך אחרי פריסטיילים למיניהם שאתה יודע שהם גרועים וזה מה שעושה את הצרחות האלה מזויפות.פעם,אחרי שהיית משמיע שיר טוב,היית לפעמים משתיק את לירון ועוצר הכל לרגע כדי לתת למאזינים לדעת מה אתה מרגיש והיית מדבר עברית יפייפיה ומשבח את השיר או את האמן.בהתרגשות שלך מאותם השירים הייתי מתרגש גם אני.אישית,אני מתגעגע לאותו הקוואמי שהיה פחות קוואמי דה לה פוקס והיה יותר אייל פרידמן. אני מבין ומעריך עד אין סוף את הרצון לתת לאמנים חדשים במה והזדמנות וזה באמת יפייפה. מקווה שתיקחו לתשומת ליבכם ברוח טובה, כמו שאמרתי. אוהב אבי כהן אזרח ישראל נ.ב תהיו אמיתיים מצחיקים משקיעים בתכנית ומטומטמים כמו פעם.

snoop doggy dog

New member
מה הקטע שלך?

כל כך מסוסך לשלוח פעם אחת!!!!!! חוץ מזה שאני לא מסכים עם רב מה שאמרת (אבל עם קצת כן) אבל אין לי כוח עליך

MooN aka asdfgh

New member
אבי היקר,

שתוק! אף אחד לא מכריח אותך להקשיב. לא טוב לך? לך תשמע רדיו בי.יו!!!

BIGO-G

New member
שתוק אתה.

הביקורת שלו מנוסחת היטב וראויה, היא לא יורדת לפסים אישים מגעילים ולא במקום, לעומת שאר הביקורות והפלצות הרקטום שהולכות בפורום הזה.. אני כמו אבי כהן, מבין לליבו את העניין, אני לא חושב שהאשם הוא קוואמי, אבל אתה צודק, יתכן שתוכנית הרצה כה הרבה זמן מיצתה את עצמה, למרות שאני מוצא את עצמי לעיתים(הרבה פחות מבעבר) מאוד נהנה מהעסק.. אבל מי יודע. אולי אני ואתה הם אלה שהשתנו. והעסק השחור הוא עדיין מקבל את אהבתי הרבה. הביגו

פאנדירו

New member
ואללה צודק.

באמת פעם היה יותר טוב, אבל דברים משתנים וברור שזה לא היה תמיד להיות ככה אז חפיף... בסה"כ שומעים בשביל המוסיקה, שאיכות שלה לא ירדה...

mc y

New member
עיייסק שולט!!!!

עסק שחור זאת תוכנית מגניבה ביותר!!!!!! מה ניסגר איתך?! ....היא מצחיקה בטירוף...יש מוזיקה טובה.... מה עוד צריך?!?!!? ואגב....למה שלחת את אותה הודעה 100 פעם?!?!?!!?

sneakas

New member
this is what i think...

i have been on the esek like five or six times....and i have been on many other radio shows....and esek is by far the best show i have been on it is just alot of fun. if you feel that the show is not as good it is because your own taste changed and you also have a higher standard. What i mean to say is that liron is so funny and cleaver that you expect great things from him all the time, so the element of suprise is gone...and thus you dont think it is as funny anymore....well you are wrong. and not only do i love being on that show. listening to that show...but i think that it is one of the smartest shows on the radio... one S

DJ$upreme

New member
מה אתה אומרררררררררר!!!!!!!

לארה פלין בויייל!!!! בווודאאאאאאאייייי!!!!!!!!

da^Lord

New member
מי זאת הלארה הזאת?

הלארה היחידה שאני מכיר היא לארה קרופט!

da^Lord

New member
אגב סופרים- הכל באשמתך (הלבהלבהלבה)

אתה הדבקת את כולם ב-"מה אתה אומררר!" ועוד.
ככה נאמר לי.

RunNGun

New member
לארה פלין בויל זאת שחקנית

שאני לא יודע עליה ממש, אבל אני יודע שהיא שחקנית...
אבישי

stas aka GhoSt

New member
כן השחקנית שהיתה

החרק הרשע בגברים בשחור והיא גם משחקת בסידרה הפרקליטים

C what

New member
עייסק רולזזזז ../images/Emo47.gif

אני לא מבינה מה הבעיה שלך... הלוואי והיו עוד הרבה תוכניות כאלה!!!!!!!!

nelly 1

New member
תרגעו, הוא צודק.

במקרה נכנסתי לפורום עכשיו, וזה בדיוק, אבל בדיוק מה שאני חשבתי אתמול כששמעתי את העסק. התכנית הזאת איבדה את כל ההומור והשנינות שלה, וכל מה שנשאר ממנה זה כמה שטויות שהם חוזרים עליהן באובססיה שעברה את הגבול מזמן. כבר נגמר להם לגמרי כנראה, אם כל מה שהם מסוגלים להגיד זה שלוש מאות פעם בשעה "ג´אבקה" ו"לארה פלינט בויל " ועוד כמה שטויות כאלו. קוואמי התחיל את זה, והקטע הוא שלירון נגרר אחריו בטירוף, וזה כל מה שקורה בתכנית הזאת עכשיו.די,תצאו מזה כבר. ומה הקטע שלכם עם הסגידה העיוורת הזאת ללירון וקוואמי? גם אני אהבתי אותם ואת העסק, אבל אתם לא שמים לב שהתכנית הזאת פשוט נהיית גרועה?

למעלה