קוד טכנאים באייפק

gute 1

New member
קוד טכנאים באייפק

מישהוא שמע על דבר כזה? אני יודע שזה קיים ב 2210 אבל לא סגור בדיוק איך אני מחפש קוד לסדרת ה 54/55

gute 1

New member
כן, זה מעיין סוג של ריסט שבו עוקפים

את מע' ההפעלה וניתן לחבר את המכשיר למחשב בעזרת תוכנה אחרת (לא אקטיב-סינק) וכך ניתן להוריד נתונים מהמכשיר ולבצע דיאגנוסטיקה

castroman

New member
לא שמעתי על זה...

בזמנו היה משהו ב3660 שנקרא "התוכי" שבשילוב של כמה כפתורים אפשר בעצם לערוך אם הROM של המכשיר, לזה הכוונה

gute 1

New member
גם לזה

תוכל אולי לפרט כי אני לא מכיר את זה לגמרי ואם יש דבר כזה בדגמים החדשים?! אני אנסה את זה ואראה אם לזה התכוונתי

castroman

New member
חפש בגוגל...

אני לא ממש זוכר איך זה עובד, אבל אזהרה שאתה מפעיל בעצם את האפשרות הנ"ל המכשיר שלך עלול להפוך למשקולת נייר יקרה מאוד (
) ובעצם לא יעבוד יותר, כמו כן האחריות תפוז לך, ולא ממש מומלץ לעשות זאת

AYELET1

New member
משחקים עם הפלאש ...

ידוע נדמה לי שיצא לנו לראות דבר כזה, לא עודד?

mikeoreli

New member
אשמח...

אם תסבירו למה זה טוב ? (שאלה ולא התנשאות) הרי יש סיכון של הרס המכשיר ? דרך אגב, יש תוכנה באמצעותה ניתן לתכנן את הROM בפוקט פיסי, אם אני לא טועה, פורסם בפוקט פריק.

AYELET1

New member
אני מניחה ש...

אם כך זה בפאלם, אז קרוב לוודאי שגם ב-PPC המטרה היא מקום נוסף- צריבת תוכנות על הפלאש מאפשרת פינוי מקום על זכרון ה-RAM הבעיה היא שזה אכן מסוכן, וכבר קרה ששיחק מי ששיחק עם הפלאש , והרס את המכשיר. הנקודה היא, שזה נעשה בעזרת תוכנה יעודית לכך, תוך כדי שימוש שגרתי ביותר בה (עפ"י הוראות היצרן, שאגב מזהיר אודות הסיכון) כלומר זה שיש לך תוכנה המיועדת לתכנון ה-ROM , לא אומר שלא ניתן להרוס אותו בעזרתה... אז קח את זה בחשבון אם תתכנן לך הרפתקאות כלשהן מסוג זה...

ron20

New member
כמה מקום זה כבר יכול לפנות ../images/Emo35.gif

ברוב המכשירים 32MG ROM כאשר מכרכת ההפעלה + ה file store תופשות כמעט את כל הנפח ... זה היה פופולארי מאד בתקופות הפאלם V כאשר היו 2 מגה זיכרון + 2 מגה rom וללא יכולות הרחבה - אז הפיתוי היה גדול כי שימוש ב rom היוה תוספת משמעותית. היום כאשר כרטיסי הזיכרון כ"כ פופולרים, לסחוט עוד מגה מהרום ממש לא נראה לי אטרקטיבי... השימוש לדעתי יכול להיות שליטה יותר טובה על הגדרות וכמות רכיבי מערכת ההפעלה שתעלה לאחר HR , אבל אפשר לפתור את זה בדרכים יותר אלגנטיות ... בקיצור, אני לא רואה סיבה הגיונית להתעסק בזה, אבל - אשמח לשמוע ...

AYELET1

New member
באופן אישי עשיתי את זה פעם אחת

(שעברה, למרבה המזל - ויש פה בהחלט אלמנט של מזל...- בשלום). לא חושבת שאעז לעשות את זה פעם נוספת... פונו לי 2 מגה בערך, ויש לי מכשיר עם 16(סה"כ) מגה RAM . העבודה מכרטיס ההרחבה איטית יותר אז נכון שככל שהמעבדים הופכים ליהיות מהירים יותר, הדבר פחות משמעותי, אבל עדיין, בכל זאת.... ובשורה אחרונה, כפי שכבר ציינתי, אני עצמי לא מתכוונת לבצע דבר כזה יותר על שום מכשיר (PPC, PALM, SONY או WHICHEVER...), אלא אם כן יהיה מממן מהצד שיסכים להעניק לי מכשיר חלופי במקרה תקלה...

למעלה