קוד חכם:)

Sandro

New member
קוד חכם:)

שמתי לב שרשימת הקודים משעממת וחסרת טעם, וששמי לא מופיע שם בכבוד.. אז בימים הקרובים אני אכתוב כמה דברים נחמדים, הנה היום עשית קוד מהאתר בבילון לפירושי מילים ולהלן הוא:
;כל הזכויות שמורות ל Sandro ;לשימוש פרטי בלבד - לא להפצה alias baby { if ($1 != $null) { set %ht $1 echo 2 @socket opening socket, please wait. .sockclose baby .sockopen baby info.babylon.com 80 .window @socket .clear @socket } } on *:sockread:baby: { sockread %baby if (<FONT COLOR="BLUE"> isin %baby) { echo 3 @socket $remove($replace(%baby,<FONT COLOR="BLUE">,&#3;02,</FONT>,&#3;01),<hr/>,</hr>,</hr>) } } on *:sockopen:baby:{ if ($sockerr > 0) { echo 4 &#2;&#3;4sock error! | halt } sockwrite -tn $sockname GET http://info.babylon.com/cgi-bin/info.cgi?word= $+ %ht $+ &lang=&layout=df_new.html&n=10&cat=0&sort= HTTP/1.1 sockwrite -nt $sockname Accept: image/gif, image/x-xbitmap, image/jpeg, image/pjpeg, application/vnd.ms-excel, application/msword, */* sockwrite -nt $sockname Accept-Language: en-us sockwrite -nt $sockname Accept-Encoding: gzip, deflate sockwrite -nt $sockname User-Agent: Mozilla/2.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows 98; DigExt) sockwrite -nt $sockname Host: info.babylon.com sockwrite -nt $sockname Connection: Keep-Alive sockwrite -nt $sockname }​
רק לכתוב :
/baby <word>​
ואם זה לא כותב כלום, כנראה שלא נמצאו תוצאות, עבדתי על זה אגב, פחות מ 10 דקות..

Sandro

New member
ההסבר.. +תיקון קל

קודם כל, באג קטן.. עשיתי משהו לפני החיבור..
alias baby { if ($1 != $null) { set %ht $1 .clear @socket .window @socket echo 2 @socket opening socket, please wait... .sockclose baby .sockopen baby info.babylon.com 80 } }​
ההסבר: חיבור סוקט לאתר של בבבילון, לא יודע בדיוק לאן חיברתי אותו, רק שם ראיתי שמפרשים את המילים כמו שצריך.. פתחתי סקוט, שרושם את הכל בחלון שנקרא @socket, אחר כך הפרדתי את כל הזבל האפשרי מהמקור ולקחתי רק את השורות הרלוונטיות.. גם בשורות הרלוונטיות היה זבל hr, אז הורדתי אותו - כנראה פעמיים רוב עצבים.. אחר כך תירגמתי את הצבעים באתר לצבעים במירק בעזרת $replace. זהו.. תהנו.. מקווה שאני לא אמצא את הקוד - שהוא דווקא די מוכר, בכל סקריפט אפשרי עכשיו..

havlaz

New member
לא טוב שאתה לא מחזיר "אין תוצאה"

ואת הECHO של בעיה בסוק למה אתה כותב מחוץ לחלון? הכנס פנימה. לא הספקתי עדין לבדוק אם זה באמת עובד טוב

Sandro

New member
ככה

זה ה"באג" שתיקנתי בהודעה הקודמת.. באשר לזה שזה לא מחזיר אין תוצאה, פשוט לא היה לי זמן.. אבל לא חושב שחייב לעשות.. תבדוק, ותוסיף לרשימת הקודים:)

MegaTom X

New member
איך משתמשים בקודים?

אני יודה רק להוריד קבצים ולדבר בצ'אטים

Sandro

New member
תעשה ככה

אם ברשותך מירק רגיל, זה עדיף.. בעיקרון זה ALT+R לשים את הטקסט ולרשום
/baby <word>​
יש לציין שהמילון הוא אנגלי-אנגלי

ReactoRx

New member
כל הכבוד ילד

באמת יפה, רק חבל שזה פועל עם window ולא ב- echo פשוט.

Sandro

New member
זה שטויות להוריד את ה window

כל מתחיל יכול להוריד את שורת ה window אם לא בא לו..

MegaTom X

New member
רגע אז שמים את השני או הראשון?

או את שנייהם? לא כל כך הבנתי אבל שאני שם את השני נראה לי ז פועל כי זה פותח את החלון אבל לא מוצא כלום

Sandro

New member
ככה..

שמים את הראשון, רק שבמקום החלק של alias baby בראשון, שמים את החלק השני..

למעלה