קוד הקיום

ShiranS28

New member
קוד הקיום

האם מישהו שמע על קוד הקיום או התנסה בעבר באימון על פי קוד הקיום? הייתי היום ב"שיחת זיהוי" בהרצליה יצאתי מהשיחה המומה לחלוטין, בגדול נאמר לי שכולנו מחולקים לקודי קיום, כל אחד עם מאפיינים שונים, שהם תכונות הבסיס של האדם, בשיחה של שעה וחצי (בחינם דרך אגב) המאמן מצא את "קוד הקיום" שלי ונתן לי את הדף עם המאפיינים... ואני על הרצפה! קצת בהלם עדיין... כלכך נכון, ויש עוד הרבה התאמנתי בעבר אצל מאמנת אבל זה לא השתווה לעוצמה של השיחה הזאת, כמו לשים את החיים שלי וכל העולם הפנימי שלי עד כמה דפים האם מישהו שמע על קוד הקיום? או התאמן בשיטה הזאת?

קוד הקיום הקוד המגנטי וכו'...

הכל כמעט אותו דבר זה תלוי בזוית. אצלנו בבית הספר אנחנו עושים סדנא שנקראת פיצוח הקוד המגנטי... כשבעצם אנחנו יכולים לראות שאת הקוד המגנטי הביא פיתגורס מסעותיו במזרח.... אכן, לכל אחד יש את הקוד שלו.. אבל האם כל האנשים שיש להם את אותו קוד הם בעלי אותם שיעורים בחיים, ואם כן האם בדיוק מאותה זוית? אם לא נכנסים לזויות הקטנות בעצם אנחנו מתנהלים כמו באסרטולוגיה או נומרולוגיה ועוד... לא שזה לא נכון... אבל האם את יכולה לקשור את השיעורים לחיים? את מבינה את השיעור שלך בזוית שלך? אני עובדת עם הקוד המגנטי. זה משהו מדהים. אבל חוץ מאשר לחשב את החישובים ולהגיד את השיעורים בכלליות רבה אני לא אומרת כלום. אני מתחילה לשאול את המתאמן איך הוא מכיר את זה בסיטואציות שהוא רצה להתאמן בה.. זה כלי מדהים ככלי נוסף בארגז הכלים. אני מקווה שהובנתי. אם לא, אשמח לנסות שוב. צלילה

ramib6

New member
שיטת אבחון

כפי שאני מבין הקוד הזה זה בעצם שיטת אבחון ואני רוצה להדגיש ששיטות האבחון השונות הן מצוינות -בין אם מדובר במודלים יותר פסיכולוגיים של ניתוחי סגנונות תקשורת-משימתי מקדם וכיו"ב בין אם מודל DISC של סגנון תקשורת למי שמכיר בין אם שיטתהאניאגרם ובין אם שיטות רוחנית יותר --נומרולוגיה ,קוד גנטי וכיו"ב. יחד עם זה חשוב להדגיש שמהות האימון אינה אבחון -אנחנו לא מאבחנים אנשים ואבחון אף יכול לפעמים להגביל את תוצאות האימון ,העוצמה הגדולהשבאימון זה דווקא שהוא לא כך כך מאבחן ,אלא שואל שאלות ועוד שאלות ועוד שאלות ונותןלמתאמן להגיע בעצמו לתובנות הרבות -- עצם ההגעה לתובנות בדרך עצמאית נותנת הרבה עוצמה וכוח לשנות ואבחון מהיר יכול למסמס את זה. שבת שלום לכולם

לגמרי אני מסכימה איתך ויחד עם זה

שים לב שכשמאבחנים אתה כבר קובע.... אתה כך וכך וכך ... ובקוד המגנטי זו ממש לא הכוונה. וזו הסיבה שאתה מסתכל רק מלמעלה... כמו על מפה אתה יודע שאתה רואה מלמעלה את מפת ישראל... אתה עכשיו רואה איפה הגליל איפה הנגב וכו'. דרך הקוד המגנטי אתה מחבר את הרוח עם החומר. כלומר מסתכל לפרטי פרטים איך זה אצלך.. עד לרמת רחובות בתוך המפה. אין ספק ואני לגמרי מסכימה איתך שכשאתה בא עם התובנות שלך לאימון אתה הופך ליועץ ולא למאמן ולגמרי איתך לגבי הדרך העצמאית שהמתאמן צריך להגיע. אבל אם אתה רואה למשל איפה החולשות שלו בקוד המגנטי.. אתה באימונים יכול לשאול איך זה קשור לזה ו/או לזה... ולכן גם אמרתי שזה כלי מתוך ארגז כלים שלם. אכן שבתשלום

ramib6

New member
הקוד המגנטי

אני אישית לא מכיר את השיטה הספציפית הזו שיטות אחרות מכיר אשמח אם תוכלי להסביר אפילו דרך המייל מה זה וכיו"ב שלך רמי

פיצוח הקוד המגנטי. בשילוב הכללים הקוסמיים.

זו שיטה שעושה סדר בהתמודדויות. למשל... התמודדות שלי עם עצמי מה השיעורים שלי ומה האיכויות שלי דרך התבוננות בקוד המגנטי. התמודדויות שלי עם הסביבה איך זה נראה מה השיעורים המשותפים שלנו.. מחזור 9 השנים איך הדברים חוזרים אלינו כל פעם מחדש. למשל יש לי מתאמנת שגילתה במחזור 9 השנים שבחורף כל השנים היא לא מייצרת תוצאות ובקיץ יש לה המון תוצאות אז בהתבוננות פנימה יותר יכלה לראות שבחורף היא מתכנסה בשכבות ועושה עשייה אך ללא תוצאות .. ועכשיו בדיוק עכשיו השבוע החולף היא נכנסה לאייאוש שמשהו שהיא מנסה לייצר לא מצליח לה ושאלתי אותה באיזה עונה היא נמצאת והיא יכלה מיד לראות שעכשיו אצלה עדין חורף ולכן התוצאות עדין לא הגיעו אך הם מתייצרים והם בדרך...בקריאה של הכללים הקוסמים יצא לה הקלף של דרמה. ומיד הכל התחבר לה ואני רק הייתי צריכה לרשום מבול של מילים... לכן אני חושבת שכמו שיש לי את הכלי צימצום מיצמוצי התודעה ויש לי את ההקשבה הפרדת השיחות הכתיבה האונטולוגית ועוד ועוד ועוד וכל פעם כדי לגוון כי אחרת לי נהיה משעמם עם אותה דרך כל הזמן....זה גם עוזר לעבודה תודעתית עם המתאמן כי התודעה שלו לא מתקבעת על משהו קבוע ואחר כך היא מצליחה "לעבור" את זה. ואז אין תוצאות. ואני אוהבת תוצאות. אני מאד מקווה שעניתי לך על שאלתך יש לי תמיד מחשבה שאני לא ברורה לאחרים להתראות צלילה

ramib6

New member
הייתמאד מאדברורה

היי הייתמאד מאד ברורה המון תודה אכן נשמע לי כלי מעניין מצחבר קצתלחומריםמהרפואה הסיני המסורתית שמדברים על עונות שונות ומחזורים נומרולוגיים של 9 וכיו"ב . [לאימון הגעתי דרך עיסוק מאד אינטנסיבי בטנטרה ,מדיטציות טארותותחומים רוחניים נוספים]לצד עבודה כמהנדס תוכנה שיהיה שבת שלום בינתיים ושוב תודה על ההסבר ..רמי

ShiranS28

New member
תודה לכולם

קראתי באינטרנט על קוד הקיום בשיחה שהייתי לי, אגב, לא היה דגש גדול מדי על הזיהוי והקיבוע על הקוד שלי אלא יותר על המהות של היחסים שלי עם עצמי ועם הסביבה משפט שאהבתי: "יחסים מבוססים על רגש של טוב לב ואהבה שבאה מתוך שמחה ותשוקה לחיים", זה כמו צופן שיש בכולנו, כולם רוצים להביא את זה... ה"מה" של כולנו נכון רק ה"איך" יוצא לפעמים עקום...

יקירתי. שהייה ברוח זה מאד כיף. השאלה לאן זה

מוביל אותך. משפטים כאלו הם אכן מאד יפים. אור אהבה ... מקסים בעיני ולא בציניות. אבל שאת מנסה לתרגם את זה לשפה המעשית...... איך זה נראה? אני מקווה שמאד תהני ושיהיה לך בהצלחה רבה מאד. צלילה

ShiranS28

New member
צלילה יקירה

אותי זה עוד לא הוביל לשום מקום כי עוד לא התחלתי להתאמן אני יכולה רק לספר ממה שמכרה חוותה , הדגש באימון הוא לא על מטרות/חשבון בנק/אהבה נכזבת אלא על שורש הבעיות- אהבה עצמית :) נשמע כמו סיסמא אבל כלכך נכון, קוד הקיום ממה שראיתי וממה שהיא סיפרה לי הוא הכי לא רוחניקי- פשוט ולעניין כמו לייזר מקווה שגם אני אעשה את אותו תהליך התפתחות ואוכל לספר לכם כי אני מרגישה שיש פה משהו שונה ואמיתי אני בעצמי מאמנת כשנתיים

SHALOMAYELET

New member
הקודים ביקום- ודרך פיצוחם

פיצוח הקוד המגנטי לכל אחד ואחת מאיתנו מטען מגנטי עימו נולד. מצד אחד זה נישמע כל כך בנאלי עד כי מייד עולה בראשינו מחשבה הגיונית לחלוטין, מה אלו השטויות .... מצד שני, מרגע שהתבוננו קצת יותר לעומק הריי ברור לנו כי אנו, אנשים ייחודיים- לחלוטין! הריי אין אדם הזהה לי, לכל אדם יש את תכלית חייו ברור לנו כי יש מטען גנטי, זה כן! אך מטען מגנטי? זה כבר נישמע קצת פחות מציאותי, כן, כן - זה יותר רוחני, פיצוח הקוד המגנטי הוא בעצם תחליט חיינו , על מנת שנצליח לפצחו אנו מקבלים המון סימנים בדרך, המון סימנים... לאורך ולרוחב חיינו שזורים להם הסימנים, הרמזים, המכוונים אותנו אל יעוד חיינו אל ביטויי העוצמה של הקוד המגנטי שלנו. אל ביטויי החולשה אנו קצת יותר מודעים, גם כך וגם כך אנו רדומים. כל כך רדומים עד כי איננו מכירים את המהות של חיינו, המטרה העיקרית, זו שמעוררת בנו שימחת חיים אמיתית, זו האחרית על השפע המופיע ללא מאמץ. היא יושבת לנו ממש באזור האף, כשרואים אותה ומתחילים לחיות לפייה, אנו מרגישים ומבינים כי מאז ומתמיד " ידעתי ", שום דבר בלימוד פיצוח קוד מגנטי זה לא חדש. אך מוזר איזה מסע מופלא עלינו לעבור עד לפיצוח הקוד המגנטי, הקוד שתמיד היה כאן.... פיצוח הקוד המגנטי מביא את יכולת הריפוי העצמי שפע ושגשוג בכל תחום בו תשתמש בקוד האישי שלך הקודים נימצאים בכל מקום ומקום, מתקשרים יראו את חלקו, ניתן לראות אותו בנומרולוגיה, באסטרולוגיה ואפילו הגנטיקה אך אוליי הפרט חשוב ביותר נימצא בדרך לפיצוח הקוד האישי..... פיצוח הקוד המגנטי היא העבודה החשובה , ניתן וחשוב לעשותה בשתי מישורים - במישור האימוני ובמישור התירגולי, בעיניי למסע הפיצוח בארבע רמות - תחילה אנו מבינים את התהליך בידע ****** להלן שלב הידע *****. השלב הבא אני מישמים חלקית וזהו *****שלב הידיעה**** , - זהו השלב החשוב ביותר אם תרגלו באופן רציף ותודעתי את שלב בידיעה לאורך זמו , אם קבלנו לעצמינו את הכלים אז הגענו ל****שלב התודעה**** , ככל שיותר חלקים בקוד המגנטי שלנו עברו ממסלול החולשה למסלול העוצמה אנו חווים יותר את השלב החשוב שלשמו הגענו *****שלב ההגשמה*****!!!!!!!! כדי שהתהליך יהיה ממש אפקטיבי עליי להתמיד מאוד בשלב הפיצוח , שתהייה לכן הצלחה גדולה במסע שלכן!!!

ShiranS28

New member
מעניין

חייב להיות איזה קשר בין השיטות, כמה קודים מגנטים יש?

SHALOMAYELET

New member
אכן יש קשר בין כל השיטות - כל השיטות בעולם

תרבויות עתיקות רבות , גם התרבות המערבית מדברת על זה שהאדם מגיע לעולם עם איזה שהוא קוד. קוד אותו מכנים באופנים שונים למשל: ביהדות כתוב כך : הכול רשום והרשות נתונה, המוסלמים - מאכתוב. מילים נוספות המתארות את אותו קוד הם: קארמה, יעוד, בעצם גם תורת הפנים וגם הנומרולוגיה, גלגל המזלות והגנטיקה מדברות על דברים דומים מזוויות שונות. שיטת חישוב הקוד המגנטי או שיטת חישוב החיים שנועדת לחיות נמצאת לראשונה בכתבי פיתאגורס , אך האמת היא שאין זה משנה מי המציא אותה , החשיבות היא ב- איך ! איך מיישמים את התהליך תוצאת החישוב בחיי היומיום , בעסקים, ביחסים או בריפוי . שיטת הקוד המגנטי של סאנויז`ן מפתיעה בכך שהיא מביאה משנה סדורה ליישום אינדיבידואלי. אין מדובר בחוקי עשה ועל תעשה, מתכונים מעטים מאוד ניתנים אם בכלל. בסאנויז`ן מצאנו נוסחה מנצחת לתהליך אישי אינדיבידואלי בצוותי למידה ועבודה. בסיס ההנחה של השיטה היא שכול אחד מגיע לעולם עם יכולות ומסלול חיים המאפשרים לו לבחור בין התנהלות, שלאחר מעשה הוא יכול לזהות שעיכבה את חייו, לבנות התנהלות שבדיעבד הסתבר כי קידמה את חייו. לא תמיד הוא מודע לכך ולכן הבחירה לא נמצאת בכל שלב באמת בתוך מכלול האפשרויות המודעות לו. ויותר מכך - לעיתים המסקנות הן הפוכות בשלב ההווה . כלומר אם ניראה לי כי אני " סובל " מאירוע מסוים, בשלב ההווה אני שופט אירוע מסויים כ- " לא לטובתי " , רבים האנשים המוצאים במבט לאחור כי נקודת סבל זו הייתה נקודת התחלה של התפתחות אדירה אשר במרחק הזמן הסתבר כי אם לא הייתה קוראת, סביר להניח כי הסיפוק וההתקדמות שלי אל תוך העיסוק או ההתנהלות אשר מביאה לי כל כך הרבה סיפוק הנאה והצלחה כלכלית פשוט לא הייתה קוראת , כלומר ללא "האירוע השלילי " לא הייתי מוכן " לוותר " על דברים ..... שהיו מנת חלקי לפני כן ולכן לא הייתי זוכה ב.... ההתנהלות הזו כל כך ברורה אז מה הקטע , איך זה קשור לקוד המגנטי? הקוד המגנטי מבטא את המהות החיים של האדם , משהו כמו יעוד, זוהי שיטת חישוב מדליקה המאפשרת להכיר את הסימנים, הרמזים לדרך אותה האדם יעבור עד אשר יוכל לחיות את החיים המספקים והאפקטיביים ביותר. הפעם הראשונה ששיטה זו מוזכרת בכתובים היה ע"י פיתגורס, אריסטו ואפלטון המשיכו את דרכו גם בהקשר זה, הקוד המגנטי מעיד על הניווט האישי אשר על אדם לעשות בחייו, ומרמז לו כיצד עלייו לנוע בתוך אותה הדרך האולטימטיבית, בה הוא יכיר את חולשותיו והופך אותן לעוצמותיו. בהנחה שאכן יש משהו כמו החיים שנועדת לחיות , ובהנחה שזהו אכן שריר תודעתי שעליי לחזק ( אפשר להבין שלא כל אדם " יקנה " את תיאוריה הזאת ). הרי האימון התודעתי הוא משהו כמו חדר כושר בו אני/ אתה מתאמנים כיצד לחזק את אותם השרירים של הקוד המגנטי, באמצעות כך, לפתוח את היכולת הקיימת אך לא תמיד מנוצלת - להפיכת חולשה לעוצמה, הסימנים והרמזים לאותו קוד מגנטי נמצאים בדברים בסיסים. לדוגמא: בתאריך הלידה, בדופק, תופעות פיסיות כמו עייפות, כאבים, אהבת צבע מסוים, התנסויות שאנן נוחות לי, או כאלו שכן ועוד. כל הסימנים הם בסה"כ ביטוי של הקוד המגנטי לכך שבאפשרותנו לעבוד איתם כמפתח לאיתור הקוד המגנטי. אז נניח שחישבתי והבנתי את הקוד המגנטי שלי, אז... ? הקוד המגנטי מאפשר לי להבין בקווים כללים את הביטויים אשר מעידים על הבחירות אותם אני בוחר בחיי היומיום , כמובן שאני צריך להתאמן בחדר הכושר התודעתי על כך מכיוון שבהתחלה זה נישמע בלתי ישים ואף לפעמים מילים בעברית נשמעות בבהירות אך החיבור שלהם היא כמו סינית מדוברת לכול היותר. אדם שמתרגל באופן קבוע , מלמד את עצמו כיצד לתרגל נכון , על מנת לצעוד בתוך מסלול העוצמות אשר ניבחר כקוד המגנטי שלו , במקום בתוך מסלול החולשות הכתובות בקוד המגנטי שלו . אני אתן דוגמה אישית מגיל צעיר ידעתי שיש בי יכולת גבוהה פיסית ורגשית , אך משום שנולדתי דיסלקטית והיפר אקטיבית בחרתי (שלא באופן מודע) לחיות את חיי בהרבה מדיי פעמים לפי מסלול החולשות של הקוד המגנטי לדוגמה חשבתי שעליי להוכיח את עצמי, ומכיוון שאינני יודעת, לבטא את עצמי נכון, חשבתי שאני עילגת, דאגתי לבטא את עצמי רק בחלק הפיסי לפי מסלול העוצמות, מכיוון שחוויתי הצלחות בחלק הפיסי, "העמסתי עוד ועוד על גבי הרחב " ואכן חשבתי שהבנתי נכונה. ובמסלול הביטוי הוורבלי התנהלתי באופן גבוה ביותר במסלול החולשות של הקוד המגנטי שלי . כמובן שבתוך תוכי, במקום מוחבא בער בי רצון ( הקוד המגנטי ) גם בתחום זה, אך כל ניסיון להתנהלות ורבלית, זכה בהצלחה חלקית מאוד, אם בכלל ואני התעלמתי מההצלחות החלקיות, ושמתי יותר ויותר כוח לכישלונות. אכזבות חוזרות ונשנות , הביאו אותי אל מקום של ייאוש מצידו זה של דרך הביטוי, ובגיל 28 קרס גופי , נפלתי מגובה ושברתי את הגב , חוסר היכולת לביטויי פיסי הביאה אותי לתחושת "אסון" הריי אין לי יכולות אחרות מלבד פיסיות , יכולת הביטוי שלי בעל פה או בכתב רק מסבכת אותי, שלא ביוזמתי או באשמתי התחלתי להתמודד עם מציאות לא מוכרת , עם תחומים הקשורים בעסקים: שרות לקוחות, ניהול צוותי עובדים וכו.... ועם תחומים הקשורים ביחסים אישיים משפחתיים : בקשתי עזרה בבית, בטיפול בילדיי, פתאום נתתי חשיבות לנוחות ולרמת הכאבים אשר היו קשורים בסוג האוטו שנסעתי למשל, חייבה אותי לנהל משא ומתן שבחיים לא הייתי מעיזה לנהלו , משא ומתן על סוג האוטו אותו נקנה , שכמובן סוג האוטו היה יקר יותר ( שוב כאדם שלא מאמין שיכול לדאוג לעצמו לא חשבתי שיש לי "רשות" לנהל משא ומתן שכזה). בכל מקרה אחרי זמן מה של עבודה בחדר הכושר התודעתי , מצאתי את עצמי מנהלת צוותי עובדים, הן ברמה העסקית והן ההתנדבותית. התחלתי לאמן אנשים, להנחות קבוצות גדולות , בדיוק הפוך.......? זהו שלא!!!!!! מבחינת הקוד המגנטי , החולשה עצמה הפכה לעוצמה , אני לא שיניתי מסלול אלא רק בחרתי באופן לא מודע בצידו החלש של המסלול התודעתי , ובשלב הבא בעקבות עבודה קבועה בחדר הכושר התודעתי, התחלתי ללכת באופן מודע בצדו העוצמתי של אותו מסלול. לסיכום : הקוד המגנטי קיים בכולם , ישנם תחומים שבאופן אינסטינקטיבי אנו בוחרים לנוע בצידו העוצמתי של שביל הקוד המגנטי, וישנם תחומים שבאופן אינסטינקטיבי אנו בוחרים לנוע בצד החולשה של שביל הקוד המגנטי. כדי לעבור לצידו האחר של השביל עלינו לפתח את יכולת הבחירה המודעת, ולהתאמן בחדר הכושר של התודעה ולשמור על ערנות הבחירות, כמו גם להתמיד ולהתאמן מכיוון שאם התודעה תירדם שוב הבחירה האינסטינקטיבית שוב תחזור, ואז שוב אבחר באופן אינסטינקטיבי במסלול הקודם. עשו בחינה וראו שגנטיקה מסתדרת יפה עם אורות וצבעים. יש עוררין. אותו הדבר בא במקום שהוא קוד מגנטי. אנחנו מגיעים לעולם אם בחירות נשמה ועם יעוד שנועדתי לחיות, התהליך הזה ממגנט. ילד נולד וכל מה שהוא מבקש ממגנט. ב90% מהמקרים אנחנו נראה איך הקוד המגנטי יופיע אצלי בתאריך הלידה. כל אותם שיעורים של החיים שאיתם הגעתי מופיעים בחישוב הקוד. הם גם מופיעים בכף היד. וגם בכוכבים יופיעו, ובאישון העין, בשער, בציפורנים, בכף הרגל, בתאריך הלידה ומופיע בשם. אותו קוד מגנטי שאיתו נולדנו יש לו 2 סוגי ביטויים. בהתחלה אנחנו יכולים לפגוש את 2 סוגי הביטויים. אם ביטוי העוצמה הוא מנהיגות מתוך כוח. - הזוית כוח בשיעור: יכול להיות בעריצות, אני יכול להיות מנהיג מתעלל עריץ. כמובן שמסלול זה מונע מסוג של פחד. בן גוריון היה נמוך בעל ראש גדול... יש אומרים ששיעור זה הפך אותו למנהיג מתוך כריזמה. תחושת הדחייה שחווה מההיבטים בחיצוניים אלצה אותו לבנות לעצמו שריר תודעת

למעלה