קודמתי!

קודמתי!

כן כן, קיבלתי קידום מהותי! אני מנהלת קייטנת אמא! ברגע זה, חוץ מן המופלטה השוכן לבטח
במשפחתון, יש כאן 5 ילדים. כיף לי. זה, יחד עם העומס הרגשי והממשי של השבוע הקרב עלול להותיר אותי קצת רחוקה מן המחשב (לפחות בשעות סבירות). מתנצלת
 

פלגיה

New member
תקחי לוח גדול

תחלקי אותו למשבצות ותעשי טבלת ייאוש עד לראשון בספטמבר (בתקווה שלא יהיו שביתות) הבת שלי הודיעה שאם אני עושה את זה היא מפטרת אותי מתפקיד האמא. אני קודמתי לתפקיד גננת, וזה אחרי שחשבתי שבפורום שמיועד למבוגרים לא יהיו בעיות כאלה
 
לקחתי, לקחתי. עש סוף אוקטובר

הרי ברור שספטמבר יהיה שביתה אחת גדולה ואוקטובר כולו חגים (לפחות אז החצי יהיה נוכח בחיינו) אז לטעמי, אופק התקווה שלנו נמצא אי שם בנובמבר... וברצינות: צריך טבלה כזו לא בשביל הייאוש, אלא בשביל התכנון. השנה אני בסימן "נוסעים באוטו החדש לבקר ברחבי ישראל" ואחרי שנים של אירוח כל העולם, אני מתכוונת השנה להתארח אצל חברותי מאשקלון ועד בנימינה. ויום אחרי שהחלטתי את זה אני כאן, עם חמישה ילדים...אבל מחר נוסעים לירושלים.
 

בנצ100

New member
חמישה?!?

אלוהים אדירים... זוועה. אוף. אנחנו מתגעגעות לאמא שפויה... ייגמר אוגוסט לאלתר! מי צריך את החודש הזה בכלל?
 

תמי ס

New member
מז"ט על הקידום

אני כבר חודש במעמד הזה. היום חשבתי על פעילות "הולכים לקניות בחצי חינם", אחרי רגע זה עבר לי, איך לעזאזל תכננתי ללכת לקניות עם שלושה ילדים + עגלה???? איפה בדיוק אשים את המצרכים שארכוש???
 

סינטה1

New member
אפשר להביא את רותם באוגוסט ../images/Emo3.gif

כמה את לוקחת לשעה
 
למעלה