קודם כל 2 עובדות

murphy

New member
קודם כל 2 עובדות

1) אני מאוד אוהב את אישתי 2) אנחנו כבר ביעוץ זוגי פירוט: עם כל האהבה שלנו אחד לשני משום מה, תמיד יש ביננו מתח, שלעיתים מוביל לויכוחים/מריבות. ובד"כ זה על דברים שנגרמים מראיית העולם השונה שלנו. גם אם יש שבוע/שבועיים של "שקט" פתאום יום אחד יכול לשבור הכל וזה מרגיז אותי כי אני רוצה לחיות את החיים שלי בשקט ושלווה, ושכל הבעיות שלי יבואו מבחוץ (כאלה שלא קשורים אלי (משכנתא/עבודה/מיסים וכו´) ובמקום זה, או יותר נכון בנוסף לזה, יש לי את המתח התמידי הזה. כמו שרשמתי אנחנו הולכים ליעוץ ומדברים על דברים, אבל כמו שעוד רשמתי, זה בד"כ דברים שנובעים מראיית עולם שונה לגמרי. אז זה גורם לי לחשוב, מה בעצם יכול לפתור היעוץ הזה? הרי מקסימום שאפשר להוציא ממנו זה "ללמוד לחיות עם זה". אבל לא תמיד זה אפשרי, לפעמים זה פוגע באחד הצדדים. או לחילופין יוצר מתח תמידי.... אז מה אפשר לעשות ?

murphy

New member
אז על מה כל הכבוד ?

הרי ברור שהדבר הראשון שעולה בראש זה להגיד יפה שלום על זה כל הכבוד ?

murphy

New member
לנסות לפתור את זה

אמרת לי כל הכבוד אז חשבתי או את כן יודעת מה אני חושב

הדבר הראשון... ובת יפתח../images/Emo28.gif

יפתח התנ"כי נדר שאת הדבר הראשון שיקדם את פניו במידה ויחזור בריא ושלם מהמלחמה הוא יקריב לקורבן הדבר הראשון שקידם את פניו היתה ביתו..... איפה שגדולים מאיתנו נפלו בטוחני שלא היית רוצה ליפול אתה.

כלום. שירות לציבור, זה הכל.

נוסח ההודעה שלך נראה כאילו אתה מצפה שיזכרו מיד על מה מדובר. תיארתי לעצמי שלא כולם יזכרו (אני למשל לא זכרתי). אז איתרתי את עיקרי הסיפור והבאתי לכאן.

איש המערות ניסה גם לרענן את

זיכרונך לגבי התגובות שקיבלת פה....לשנות דפוסי התנהגות לוקח זמן, לפעמים חודשים, לרוב- שנים. השאלה היא האם אתה מוכן להשקיע בסבלנות ולתת ליעוץ הזוגי שאתם נמצאים בו צ´אנס??? נשמע בנאלי, אבל שניכם עוד כל כך צעירים, אז מה המהירות...תשובות אינסטנט? לא יקרה.

kisses

New member
מרפי ממה שקראתי אני מבינה שהאתה

נשוי בערך חצי שנה + שהבנתי שאתה בן 25 ואשתך 23 ממה שניראה לי (דעה אישית) שאולי ניכנסתם למצב ששניכם לא הייתם מוכנים לו (חתונה) אתה אומר שאתה אוהב את אשתך אבל אהבה זה לא הכל במערכת יחסים צריך שתהיה תקשורת, הבנה, וותרנות (לפעמים) והמון המון סבלנות. השאלה שנישאלת היא האם אתה מרגיש שהייעוץ עוזר לכם או שזה סתם ביזבוז זמן לדעתך?

murphy

New member
היינו ב 3 פגישות עד עכשיו

וכל פגישה שהייתי הרגשתי שלמדתי משהו אבל אז גם עלתה לי המחשבה שבסופו של דבר השורה התחתונה היא "ללמוד לחיות עם זה (הבעיה)"

kisses

New member
אני חושבת שהכנסת לעצמך לראש

שזהו אין מוצא ושאתה רוצה לצאת ממערכת היחסים הזו ולכן אתה כל כך סובל עכשיו תנסה לחשוב לרגע מה בעצם אהבת באשתך מההתחלה.

murphy

New member
ואם מה שגרם

לי להתאהב בה, כבר לא קיים ? או קיים בקושי ? (ד"א היא יודעת בדיוק מה זה ומודה בעצמה שזה כבר לא קיים)

kisses

New member
עוד משהוא

אתה כתבת "אני רק ילד, ואולי פתאום עכשיו נפל לי האסימון שכל מה שעשינו לא היה צריך לקרות או לחילופין קרה מהר מדי, אני רק ילד אני לא רוצה לחיות מעכשיו בלחץ שזה גורם ואני לא מתכוון למשכנתא, לחץ עבודה ולחצים סביבתיים אני מדבר על לחץ מהבית...." עם זה מה שאתה חש אז למה חשבת שאתה בוגר להתחתן ועשית את זה? קח אחריות על המעשים שלך אתה אוהב אותה והיא אותך אז תתאמצו לבנות את מערכת היחסים הזו.

למעלה