קודם כל שלום

Reznik

New member
קודם כל שלום

דבר שני ערן קבל ח"ח (חיזוק חיובי) על המהפכה שהתרחשה כאן אני רק מקווה שהיא תחזיק מעמד אני באר - שבעי גאה שאוהב את העיר ולא מוכן להפרד ממנה אפילו נפרדתי מבת זוגי אחרי שנה וחצי מכיוון שהיא רצתה לעבור לת"א.... שאלה לי אליכם כמה וכמה פעמים נשאלתי איפה יש בית "ארוחה חמה" בבאר 0 שבע כלומר מקום שאליו אני יכול לתרום אוכל? לאחרונה נוצר מצב שנשאר לי מיום מילואים חבילות שלמות של אוכל שניצךים בורקסים לחמים אגסים ועוד מלא בסופו של דבר הכול הלך לפח מישהו יודע לאן אפשר להביא דברים כאלה בהזדמנות הבאה??? ושוב מזל טוב על המהפכה מחזיק אצבעות לך ודרך אגב אמרתי לך שאני אבוא....

VulturE

New member
קודם כל.....

קבל אתה ח"ח על העזרה שאתה מוכן להציע לאנשים שאין להם! כל הכבוד!!

Superdror

New member
אני עקרונית לא

יודע ואני מקווה שלאחרים יש מה לומר לך לגבי זה . ביום שישי קראתי כתבה על ב"ש ומה שקראתי שם היה כי 21% מהגרים בב"ש חיים מתחת לקו העוני וכי ישנם ילדים רבים בב"ש שאין להם מה לאכול ולפעמים לא אוכלים בשר שבוע, אני קודם כל אחזק אותך על התרומה הרבה שאתה מציע, כל הכבוד וכן ירבו כמוך. לדעתי צריך לפנות למערכות המקומונים בב"ש על מנת שיפרסמו כתובות אפשריות לאן אפשר להעביר תרומותינו...

fireman

New member
יש מקום שנקרא באר שובע

זה נמצא ברחוב בו היה קצין העיר בעבר, קרוב לפפה מישל זה נמצא על פינת הרחובות ההסתדרות יאיר שטרן אני בטוח שהם יישמחו לקבל תרומות גם כספיות וגם של מזון היות והמקום מספק ארוחות חמות לנזקקים.

Reznik

New member
תודה לכם על העידוד

ואני אבדוק בבאר-שובע אם הם מוכנים לקבל תרומות של מזון כי תאמינו או לא אין הרבה מקומות שמוכנים לקבל אוכל כתרומה

wings of dark

New member
בטוח שיקבלו

גם אחי הגדול לפעמים מביא אוכל מהצבא כל מיני שימורים שהצבא רוצה לזרוק ונותן שם.

Reznik

New member
יצא לי כבר פעמים שלא הסכימו לקבל תר

תרומה של אוכל

למעלה