קודם כל- שלום לכולם!!

GaleHarold

New member
קודם כל- שלום לכולם!!

אני דוריאן, אתם מוזמנים לקרוא לי דורי, בת 17 מת"א. אני חולה על מייקל וות'רלי ועל ג'סיקה אלבה.. חיפשתי מישהו שאוהב אותם כמוני- ותראו! מצאתי!
ורק שאלה קטנה לסיום- מישהו יודע אם יש מצב להפוך למנהלת כאן?

Dafi the Mighty

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

היו כמה פניות למערכת תפוז. תפני גם- מה יש לך להפסיד? רק שיבחרו כבר מנהל או מנהלת או כמה כדי שנוכל להעלות לכאן תמונות ושישימו סקרים וזה...

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifוולקאם לך!!!../images/Emo65.gif

אני מרים בת 15 מרמת-גן!!! אני אישית אוהבת יותר את אלק... אממ יש מצב בהחלט שאפשר להיות מנהלים..פשוט תפני לתפוז משוב ותמלאי טופס!!! בהצלחה

123יעל

New member
ברוכה הבאה!!!

גם אני אוהבת יותר את אלק!!!!
ובגלל שאת אוהבת כל כך את הזוג שלנו ליחצי כאן לאתר מהמם עליהם!!

GaleHarold

New member
יהההה איזה חמודים כולכם! ../images/Emo24.gif

תודה לכם על התגובות :) אין לכם מושג כמה הייתי רוצה להיות המנהלת של הפורום... אבל זה סיפור גדול מידיי רק להפוך למנהלת.. אז נראה לי אני אשאיר את זה לגל.. אבל אני אשמח להיות כזאתי באדום :) תכתבו לי! תספרו מה חדש ומה המצב! אוהבת אתכם, דורי.

Charmed Gal

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

את יכולה לנסות לפנות לתפוז ולהגיש את עצמך כמועמדת... גם אני הגשתי את עצמי ואני צריך לקבוע ראיון. אז אם את הולכת לנסות, תהיי מוכנה לתחרות...

Charmed Gal

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

את יכולה לנסות להגיש מועמדות לניהול הפורום... אני הגשתי. אני צריך לקבוע ראיון. אז אם את הולכת לנסות לנהל את הפורום, היי מוכנה לתחרות...

ברוכה הבאה!../images/Emo140.gif

יש לך שם מקסים!
ו...תגידי, זאת רק אני או שאלק מאוד מזכיר את גייל הרולד...?

shasha14

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo65.gif

אני שרון בת 14 מת"א תהני!!

dilan angel

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifוולקאם

ברוכה הבאה

למעלה