קודם כל מזל טוב....

• פותח הנושא t284
  • פורסם בתאריך

t284

New member
קודם כל מזל טוב....

ועכשיו לשאלה, האם מישהו מחברי הפורום באחד מהסיאנסים שהוא ביצע נתקל ברוח שאמרה שרע לה, שהיא מפחדת, שמתעללים בה או כל מיני דברים רעים אחרים? ומה לגבי המראה החיצוני, הרוח נראית כמו שהייתה בזמן המוות או שהיא יכולה לבחור כעת כל צורה שהיא רוצה? ושאלה אחרונה קראתי כאן שיש שהרוחות ישמחו לקשר עם החיים כאן השאלה היא אם כל כך טוב שם אז למה הן רוצות לשמור קשר עם העולם הזה?

I am a freak

New member
כמה תשובות ../images/Emo26.gif

1. לא נתקלתי ברוח שאמרה שרע לה ושמענים אותה. אתה מושפע מהיהדות
2. לרוחות אין מראה- הן בסל הכול גוש אנרגטי. 3. אני לא יודע איפה קראת שהרוחות ישמחו לקשר עם העולם הזה. בוא תפרט [כי זה לא נכון
] ואני אסביר לך היכן אתה טועה
תודה על השאלה, הפריק.

t284

New member
שאמרתי שרע לרוח

לא התכוונתי במושגים של גן עדן או גיהנום, אלא יותר למצב של בלבול ופחד, ואם אין צורה גופנית לרוח, האם אפשר לזהות אחד את השני במקרה של פגישה עם מישהו מוכר בעולם ההוא? ובקשר לזה שהרוחות ישמחו לקשר עם העולם הזה, אני חושב שקראתי את דווקא כאן, אני לא זוכר מתי ואולי תפרט לי למה אני טועה גם בלי פירוט (כי אין סיכוי שאני אמצא את אותה הודעה.

t284

New member
סליחה שאני נדחף אבל...

אם למישהו יש תשובות לשאלות שלי אני אשמח לדעת

DIEL

New member
אם אתה מאוד רוצה לדעת

תקרא את הספר "מסע הנשמות" ו"גורלן של נשמות" של דר מיקל ניוטון שם תוכל למצא את כל מה שאתה רק רוצה לדעת על נשמות. מומלץ!!

I am a freak

New member
סליחה על האיחור ../images/Emo140.gif

1. אין לי מה להגיד לך- לא הבנתי אותך. 2. כן, עד שלא תבין מה הולך לשם למעלה אתה לא תוכל לדעת איך זה מתבצע- ואם בכלל. 3. אין סיכוי- יכול להיות שפשוט לא הבנת נכון את הכתוב. המטרה של הרוח היא המשיך הלאה- אין לה רצון אישי להישאר כאן [יכול להיות שבמקרים נדירים ביותר]. לפעמים אנחנו כבני אדם יכולים לעזור "להן" ורק אז הן "יוצרות" קשר- לא במטרה ליצור את הקשר אלא במטרה להרוויח ממנו את הגאולה שלהן. הפריק.

למעלה