קודם כל מזל טוב !

קודם כל מזל טוב !

ודווקא לי יש בקשה מחברי הפורום העתידיים (אם יהיה אפשר להעביר להם את בקשתי, אשמח עד מאוד). בעברי הרחוק והמודחק, ביליתי שנתיים קסומות בבית הספר הישראלי בפריס. אני מניחה שעם הזמן יגיעו לפורומך נציגים ונציגות, המכלים את ימיהם בעיר האורות, בולעים באגט עם פאטה לארוחת הבוקר, נוסעים במטרו חצי שעה בבוקר, על מנת להגיע ליום לימודיהם, ומבזבזים כספם בחנויות השופעות של העיר. אם אכן יגיעו נציגים כאלה, אשמח אם יספרו לי מה התחדש בבית הספר הקטן והחביב, האם סידורי האבטחה עדיין נוקשים כשהיו, ואיך עוברים עליהם ימיהם. קצת קנאה לא תזיק לי לעולם, והפלגה בגלי הנוסטלגיה בהחלט עשויים להפריח את עור פניי - אך אני מוכנה לקחת את הסיבון. ושוב, הצלחה רבה וד"ש לבני דודי החביבים (מדרגה חמישית), המתגוררים בעיירה חביבה סמוך לוונקובר, שהיא אחת מהערים היותר יפות שהזדמן לי לבקר בהן במהלך שירותי במערך הבטחון הישראלי.

sivani

New member
באמת באמת??

קרובים בוונקובר? ליד? איפה איפה? בארנבי, ריצ´מונד?
ספרו לי!

שאלה מצוינת שאלת

המצריכה אותי לנבור בניירות שעל שולחני כדי למצוא את התשובה, ומן הסתם זה ייקח בין יום לשבועיים. אני גם חוששת שבני משפחתי בניכר לא יוכלו להשתתף בפורומך, היות ושני ההורים לא נכללים בהגדרה הכוללנית של "נוער", ואילו שני ילדיהם עדיין נכללים תחת ההגדרה "זאטוטים דביקי חוטם". למרות זאת, אל ייאוש, שכן תוך שנה שנתיים, גג עשר, הם ירכשו את המיומנות הבסיסית של כניסה לפורומים והשארת הודעה (שאגב, לי, לקח חודשיים), ויוכלו להשתתף בדיונים הסוערים שיתקיימו כאן. בכל מקרה, ונקובר היא אחת מהערים שהייתי שוקלת לעבור לגור בה לצמיתות, אילו לא הייתי מחויבת בחוזה ארוך טווח עם קהיליית המודיעין הישראלית, ומופקדת על בטחונה החוץ-טריטוריאלי.

sivani

New member
חחחחח ../images/Emo13.gif

אני חייבת להודות שניסוח הודעתך גרמה לי לצחוק
באמת, זאת עיר מדהימה והיא אפילו יותר מדהימה אם גרים בה!

והנה אני בפריז ../images/Emo13.gif

אמנם לא בבית ספר הישראלי, אבל מכירה כמה אנשים משם (לא שיש הרבה אנשים שם...) כן, עדיין יש המון אבטחה (מן הסתם) ובקשוי יש שם אנשים.... ואם כבר פתחתי הודעה - מזל טוב על הפורום!!!

BoR|S

New member
אוי פריז, פריז...

איזה מספר שכונה? את לא גרה במאר´ה נכון?

לצערי לא...

(הרובע הכי אהוב עליי בפריז זה המארה) אני גרה ברובע ה15, לא רחוק מהאייפל, רובע די משעמם.

BoR|S

New member
רובע ה-15...

זה לא ההכי יקר? או שזה ה-16? בכל אופן, אני גרתי ליד גאר דל´אסט, (צומת מג´נטה - סטרסבורג) והמקום די משעמם עם כל הכבוד... ומארה מקום נחמד דווקא, שקט כזה בלילה...

למעלה