קודם כל... לפני הכל...

קודם כל... לפני הכל...

מזל טוב אדווה, נשמה שלי. :) מתאים לך כחול... ;-) כל הסופרלטיבים שנותנים למנהלים חדשים ובלה בלה בלה... מותק שלי... התפקיד תפור עלייך. רק... תהיי עדינה איתנו. :) מתי החנוכת בית? ;-)

זהר פלד

New member
אכן מז``טים חמים....

אם תצטרכי יעוץ בקשר לאיזה הודעות למחוק... ;-) אנחנו כאן... חוץ מזה, עכשיו אפשר למחוק את הבזיון ההוא מעמוד 6? (זה עם האתר חדש ובלה בלה בלה...) ;-) ובברכת עלי והצליחי, עלי והגשימי, ושאר ירקות, בהצלחה, כפרה.

*gemini*

New member
תודה חמוד שלי! :)

עכשו אפשר להתחיל לארגן רעיונות והצעות. אני יודעת שלא על זה דיברת, אבל אם כבר הזכרת בית, אז אני יכולה לעבור כבר ביום שישי הבא. (וחוץ מזה, אדוה כותבים עם ו אחד!! ואני לא אוותר לך :) ). חולה עליך ממי.

[CooLeR]

New member
בהצלחה |kapara|!

והדבר הראשון שתעשי זה לבקש אייקון כפרה...

אני רוצה לבוא!

לראות את הדירה... לעזור לסחוב דברים (לפחות בזה אני טוב ;-) ). יום שישי זה יום לא טוב להכנס לדירה, ד``א... הרי תמיד במעבר ראשני צריכים דברים... ויום שישי הכל כבר סגור. למרות שיש לך יופי של שכן (אני!) שיכול לתת לך קצת חלב, סוכר וקמח אם תצטרכי. :)

*gemini*

New member
לא אמרתי שאני עוברת בשישי

אמרתי שאני יכולה לעבור כבר בשישי. חשבתי יותר לכיוון שלי שבת, ככה כל היום פנוי (או להתחיל בשישי ולסיים בשבת). חוץ מזה, בעיקרון אני מעדיפה לא לנצל אותך לסחיבת דברים. חבל, זה מעייף. עדיף שאני אתארגן, ואז תבוא לבקר אותי כשהכל יהיה מאורגן, ותקבל אירוח של מלך. :)

פצצות לאשפתות...

לא שגם ככה יש לך כל כך הרבה לסחוב... קיבלת דירה קומפלט (יא זבל)... אבל, בכיף. :)

*gemini*

New member
למה אתה כזה?

שמח בצערי, מצטער בשמחתי....הלו! זה אמור להיות הפוך! :)

*gemini*

New member
אני עובדת על זה

אתמול מצאתי אחת חמודה, אבל ויתרתי כי חשבתי שזה עלול להתפרש לא טוב.

}}נץ{{

New member
מה זה?!! חוצפה!! , אני לא מסכים!!!

חמש דקות אני לא מסתכל עליכם , וכבר העולם התהפך, בגלגולים לאחור. לא יאמן!! אז מזל טוב ג`מיני. מכל הלב.. תסמכי עלינו שנעזור לך מסביב לשעון. יופי , טופי.

למעלה