קודם כל בוקר טוב!

קודם כל בוקר טוב!

ועכשיו... אני רוצה להגיד לכם שאתמול היה היום הכי מאושר בחיים שלי... אתמול נפגשתי עם הידיד שאני אוהבת, הכל הלך טוב, הוא אומר שאני מוצאת חן בעיניו... רקע- הכרנו באינטרנט... בהתחלה היה קצת פאדיחה וברחתי אבל אחרי זה הייתי איתו כמה שעות והיה נפלא... ואנחנו חברים! אני אוהבת אותו מאוד... ומאתמול אני ממש בעננים! רק רציתי להודות לכם על התמיכה... בזכותכם אנחנו ביחד, כי אני לא איבדתי תקווה!

איזה יופי!!!../images/Emo99.gif

יו אני ממש שמחה בשבילך! אני מאחלת לך המון בהצלחה בקשר הזה...שייהיה לך ממנו רק אושר שמחה ומלא מלא אהבה! איזה מזל שלא אבדת תקווה!

טאנקס...

ולא איבדתי תקווה רק בגלל האנשים המדהימים שנמצאים כאן... האנשים שלא נתנו לי לאבד תקווה, כי החיים מלאים הרבה כאב וסבל אבל גם הרבה אושר ושמחה... תודה לכם!

ניקולי

New member
ילדה מאוהבת

אני מאוד שמחה בשבילך אני מאחלת לך את כל האושר שבעולם.. רק כמה עצות לי אלייך ואת זה תזכרי..בכל מערכת יחסים זו או אחרת תהיי אופטימית..השתמשי במושג כבדהו וחשדהו..היי ערה למתרחש סביבך אם לטוב או לרע..אל תהיה קשה אל תהיי עקשנית, ואל תריבי על כל שטות.. בהצלחה והרבה אושר אוהבת ניקול*

ניקולי

New member
../images/Emo6.gif ילדה מאוהבת

חחחחחחחחחחח... מה פתאום יש בעיה עם השם שלך.. יש לך אחלה שם..ודרך אגב אני מאוד אוהבת את השם הזה... ואת יודעת למה??? כי שמך הוא שמי.. נשמה

ניקולי

New member
וואלה???

כי גם אני אוהבת את שלך....
... שיהיה לך רק טוב ותשלחי את קרני ה-
שלך ליום טוב.. אוהבת ניקול*

~מעיין~

New member
מזל טובבב../images/Emo70.gif

אני ממש מאושרת בשבילך... את לא יודעת כמה שזה משמח גם לי היה פעם חבר שהכרתי באינטרנט וזה ממש כיף אז... אני משחה לשמוע שיש אהבות וירוטואליות (המון אנשים שיכנעו אותי שאין) אז מזל טוב לך חמודה אוהבת ומאושרת בשבילך מעיין...

למעלה