קודם כול..

• פותח הנושא mya 6
  • פורסם בתאריך

mya 6

New member
קודם כול..

אני רוצה לבקש סליחה, מכייון שההודעה הבאה קשורה בחלק ממש זעיר לפורום הזה, עם בכלל.. בכול אופן-זוכרים אותי?? אני הילדה המושפעת... בכול מקרה התדינתי איתכם דיון קצרצר על הסרט "יוסי וג´אגר" ומישהו מכם הביא לי מעין סיכום כזה של הבמאי (אני חושבת) על הסרט... למישהו הזה יש עדיין את הלינק..? אני אסביר לכם למה: אמא שלי לומדת עכשיו באונברסיטה הפתוחה והיא לומדת איך לנתח סרטים, ויש לה סרט בחירה אז הצעתי לה לנתח את יוסי וג´אגר... אבל בשביל זה היא צריכה מאמר כול שהוא,על הסרט, ואז נזכרתי בפורום... אני ממש אודה עם משהו יזכר בזה ויביא לי..... באהבה-מעיין!

resputin

New member
עצה שלי,

תגידי לה לוותר. אני לא מזלזל ביצירה ישראלית, אבל אם היא לומדת ניתוח קולנועי (שזה חלק מלימודי עריכה), אני מציע לה לנתח סרט אחר, אחד שיחסית קל (למראית העין) לנתח- והוא "החומה" של פינק פלויד (
). סרט אהוב עליי ביותר, וגם הניתוח שעשינו עליו, תוך כדי צפייה, לפני וכן אחרי רק חיזק את האהבה שלי כלפיו. הוא פשוט מעולה, והוא גם ערוך בצורה מדהימה. יוסי וג´אגר.. בלי להעליב אף אחד הוא סרט ממוצע. למה לא יותר מממוצע.? זווית הצילום לא מעניינות, המשחק לפעמים משפיל, הוא מתאר סיפור אהבה שלא יכול לקרות, בין מפקד לחניך (פלוס מינוס) שאם זה היה מדובר על זוג סטרייטים, איש לא היה טורח לראות את הסרט הזה. אני בספק, אם הניתוח לסרט יניב יותר מי פירות -כי עד כמה שהוא אולי חביב, הוא לא בנוי ממש במתכונת הוליוודית, או אחת שתצליח בגדול, הוא סרט בעל פרופורציה יחסית קטנה, ולדעתי זה גם היה מתוכנן ככה, כי אני בטוח שיש כשרון לכותב, ולבימאי, ולצלם, ולעורך וכו´ וכו´= הוא פשוט לא בא בצורה מלאה בסרט הזה. אז באמת, עצה שלי היא לכי על סרט אחר. אם לא "החומה", אז אחד אחר.

mya 6

New member
או.קיי..

והיא תוכל לראות "החומה" אבל לא קשור ללימודים כי היא לומדת יצירות יסראליות ("מן הסיפורת לקולנוע..{???}) בכול מקרה.. תודה!

למעלה