קודים!!!!

amera

New member
קודים!!!!

שלום. אני חדש בתחום. מה זה קודים? מה המטרה של השימוש בהם? מאיפה משיגים אותם? איך מתקינים אותם.... יש לי TOPFIELD 3100 FEI. ועוד שאלה: אני צופה הטליויזיה על המחשב דרך חיבור כבל SCART מהמקלט לכרטיס ה- TV. האם יש אפשרות להשתמש בכבל RCA במקום כבל SCART?

scart

New member
הממיר שלך לא מאפשר פתיחת ערוצים

מוצפנים אלא מאפשר לראות רק ערוצים חופשיים . עדיף לך להישאר עם הממיר שיש לך ולא לרכוש ממיר שמאפשר פתיחת ערוצים מהסיבה שכל פרק זמן מסוים החברות משנות את שיטת ההצפנה לשיטה אחרת ואז בשביל לפתוח את הערוץ שוב אתה תזדקק להוציא עוד מזומנים מהכיס מדובר על 500 , 600 ש"ח בערך לקאם . לא רק זה גם הרכיב CI בממיר כבר לא יהיה תואם בממיר לשיטה החדשה . בקיצור זה עסק יקר ולא משתלם . הכי משתלם הוא להשאר עם הממיר שיש לך , תהנה ממנו , מקסימום תכוון את הצלחת שלך ללוין אחר ותהנה מערוצים אחרים , מומלץ הוטבירד , בערך 200 ערוצים חופשיים דיגיטלים DVB .

cowboy junkies

New member
לא מסכים איתך אבל מעוניין לשמוע ממך

אני לא מסכים עם מה שכתבת לגבי רכיב ה-CI. מה זאת אומרת כדי להחליף CAM צריך להחליף CI מה פתאום ? (אולי בממיר ישן) אשמח לדעת איזה ממיר יש לך בבית . רון . [email protected]

scart

New member
cowboy junkies , אתה רוצה להגיד שאם

לדוגמא אתה צופה בערוץ בשיטה 2 שפתחת , ועכשיו שינו את השיטה לאותו ערוץ ל-2.4 לדוגמא, אז ה- CI יזהה את השיטה החדשה 2.4?

cowboy junkies

New member
SCART יש גירסאות .

יש שיטות שיש לה כמה גירסאות . מה שצריך כדי שהמודול/CAM שלך יפענח גירסה חדשה הוא עדכון תוכנה דרך אתרים מסויימים.

scart

New member
ואיך אני מחבר את הממיר למחשב כדי

שהממיר יקבל את העידכון ? איך מבצעים את העידכון?

cowboy junkies

New member
בנושא של חיבורים שי טובים ממני .

בנושא חיבורים אני לא שולט אבל תנסה את יורמיל1 יש לו יש את כל התשובות .

amera

New member
אני צופה הטליויזיה על המחשב דרך חיב

אני צופה הטליויזיה על המחשב דרך חיבור כבל SCART מהמקלט לכרטיס ה- TV. האם יש אפשרות להשתמש בכבל RCA במקום כבל SCART?

neo77

New member
הרי לכרטיס זה מחובר ב RCA

האם למקלט יש גם יציאות RCA כמו שיש לממירים של YES הכוללים גם RCA AND SCART

arie8004

New member
יש לי בדיוק ממיר כזה

וניתן לראות דרכו מלבד הערוצים החופשיים חלק מהערוצים המוצפנים הממיר מגיע עם קודים בתוכו ניתן להוסיף ולשנות את הקודים בממיר את הקודים ניתן למצוא בפורום הזה או באתרים באינטרנט הקודים משמשים לפתיחת חלק מהערוצים המוצפנים כדי להתקין אותם יש ללחוץ בשלט:MENU ואז לעמוד על:SETTING ואז להקיש:121 כדי לעבור לסוג קוד אחר יש ללחוץ על הלחצן האדום דרך אגב ממיר מעולה! בהצלחה!

amera

New member
:MENU ואז :SETTING ואז 121

ניסיתי :MENU ואז לעמוד על:SETTING ואז להקיש:121!!! אין מקום להקיש 121!!! אני מדבר על הממיר TOPFIELD 3100 FEI!

yoramile1

New member
ניתן להשיג את השידרוג אצל טלרן

ואני חושב לא אבל לא בטוח אולי גם אצל טל-חץ.

למעלה