קודים זה דחוף

שיוש30

New member
קודים זה דחוף ../images/Emo70.gif

יש לי שאלה 1.איזה קוד או אם יש בכלל קוד שאפשר להכניס להריון ללא רצון כאילו שהיא לבד תהיה בהריון? 2. אפשר איך שהוא שהיא תלד לפני הזמן? 3.איך אפשר ואם אפשר שהם יהיו חברים של מישהו כאילו איזה שהוא קוד שהיה להם מאה בחברות?? אם מישהו יוכל לענות לי אני אשמח וזה דחוף

B o B cat

New member
סורי, לא שמעתי על אף אחד מהקודים האלה

תנסה בגוגל...ככה חיפשתי [ומצאתי] קוד לאלכסון.

Just Princess

New member
../images/Emo85.gif ואיי אני כבר מלא זמן מחפשת קוד..

שאפשר יהיה לשים באלכסון מה רשמת שמצאת את זה?! בבקשה

הנה הקוד:

אבל צריך אוניברסיטה בשביל להפעיל אותו: boolProp allow45DegreeAngleOfRotation true/false בכדי שיהיה אפשר לשים את החפצים באלכסון צריך ללחוץ על SHIFT + < או > כאשר בוחרים את החפץ.

הנה בערך

אני יודע שאת מחפשת קוד שהוא לא בטא טטרס אבל הוא ממלא את שלושתם : 1-אפשר לקבל ילד במהלך המשחק שזה עונה על 1 ו 2 2-אפשר ליגרור את מד החברות לאן שרוצים למרות שכל מי ששואל לקוד כזה רוצה קוד שהוא לא בטא טטרס אבל זה הקוד ה-י-ח-י-ד-י !-!-!

B o B cat

New member
אבל זה קוד לא משהו

כאילו...הוא הכי מגניב שיש אבל שמעתי שהוא עושה לפעמים בעיות...כן?/לא?

shirarditi

New member
../images/Emo108.gifהוא עושה בעיות רק אם לא יודעים איפה

ללחוץ. אני שמה קישור על ההסבר עליו בסימיל, יש עליו שמה פשוט הכל. גם כתוב שם ממה צריך להיזהר, ועל מה לא ללחוץ וזה. אם יודעים איך להשתמש בו הוא בכלל לא מסוכן
http://213.8.106.62/simgames/Article.asp?id=24&game=TS2

לא חייבים לכתוב אותו אפילו רק צריך ...

להוריד את SEE THEM החדש ביותר ואז מסמנים וי ואז הוא במשחק (יש שם עוד קודים כולל 45 וחמש מעלות בלי אוניברסיטה ,עירום אני לא משתמש בו, ולשים איפה שרוצים ) תחפשו בסימיל לא זוכר איפו

למעלה