Go v e r n o r
כל בן תורה בעולם מקלל את יש-ו וכן בגמרא בכל ספרי הקודש . בגלל יש-ו נהרגו לעם ישראל הרבה יהודים. " התומכים הבודדים בקודים מחד, לבין רובה ככולה של הקהיליה המקצועית מאידך. " ת. ברור שמי שלא רוצה לקבל עול מלכות שמים לא יתמוך בקודים. מי שמחפש את האמת תומך. וזה לא הפרכה לראיה. לשוטים ולקטנים, ואין מדובר בגויים בלבד. בין החולקים מצויים יהודים רבים, חלקם אורתודוכסים". כלומר - מצדדי הקודים בקרב הקהיליה המקצועית בטלים בששים או במאה. ת. זה לא נכון. הם לא בטלים בשישים. להלן השמות הממליצים שכתובים בספר על הדילוגים פרופסור ה. פירסטנברג - האוניברסיטה העברית בירושלים פרופסור א. פיאטצקי-שפירו - אוניברסיטת תל אביב ואוניברסיטת ייל פרופסור ד. קשדן - אוניברסיטת הארוורד פרופסור י. ברנשטיין - אוניברסיטת הארוורד ד"ר עלי מרצבך - ראש המרכז ליעוץ סטטיסטי באוניברסיטת בר אילן, שכתב השתכנעתי כי באמת התגלתה כאן תופעה מיוחדת של הצפנת אינפורמציה בדילוגי אותיות וכו´ מיוחדות בטקסט התורה´´ "קיימים ששה כתבי-יד (תורה של בית-כנסת, מגילות קלף כתובות בידי סופר-סתם) השונים זה מזה בעשרות אותיות בספר בראשית לבדו. " ת. רק שני ספרים מאושרים על ידי הרבנים ורק איתם בדקו את הדילוגים . בין הספרים האלה יש רק שנוי של אות אחת שהיא בכלל לא משפיעה על מציאת הדילוגים. (3) "החדשים (Famous Rabbis Experiment) יש פאדיחות. " ת. גם אם נוריד את הדילוגים של שמות הרבנים עדיין אין להשוות את מספר הדילוגים שמוצאים בתורה לעומת הדילוגים שמוצאים בספרים אחרים. (4)" כל ענין איתור דילוגים הוא צביעת עגול מטרה סביב לחץ תועה. לא מספרים לך שניסו" ת. לא . יש דילוגים שמראים מה יהיה מהיום למחר . יש דילוגים שקובעים שאם נשמור תורה ומצוות יהיה בעתיד שלום ואם לא יהיה מלחמה. (5)"התורה נכשלת לחלוטין בחזוי עתיד גם בארועים " ת. התורה לא נכשלה . אתה נכשלת בהפרכת הראיה המוחצת. http://www1.snunit.k12.il/kodesh/bavli/giti057a.html בסוף דף נו ב´ ובהתחלת דף נז´ א´ מספר אונקלוס שבתקופת לבטיו שקדמה לגיורו, העלה ב"אוב" את רוחו של טיטוס דודו. (אוב, היא אחת השיטות להתקשר עם רוחות מתים-מעשה האסור על פי התורה). וטיטוס סיפר לו ממעמקי השאול את עונשו ההולם אשר בחר לעצמו. אמר לו אונקלוס לרוחו של טיטוס: מי חשוב בעולם העליון? אמר לו: ישראל. המשיך לשאול: האם כדאי להצטרף אליהם? אמר לו: דבריהם מרובים, ולא תצליח לקיימם, כלומר לא תעמוד בעומס המצוות. ולכן מציע אני לך הישגים בעולם החומרי. לך התגרה ביהודים ותציק להם העולם הזה, ותזכה לגדולה ולמנהיגות. ככתוב בנבואה בספר איכה א´ : והיו צריה לראש, אויביה שלו. פרוש> כל המיצר לישראל , נעשה לראש ומנהיג ויושב בשלווה בעולם הזה. (תוספת שלי > בעולם הבא הוא כמובן יקבל את עונשו). רצה אונקלוס לדעת מה הן התוצאות של ההצלחה החומרית . ושאל במה דנים אותך? אמר לו על יום מכנסים ואוספים את אפר גופתי הפזורה על פני שבעת הימים, ושוב דנים אותי ושורפים אותי מחדש. אונקלוס רצה בירור נוסף, והעלה באוב דם את רוחו של בלעם הרשע והוא ענה לו שדנים אותו בשכבת זרע רותחת. אונקלוס רצה בירור נוסף, והעלה את רוחו של יש-ו . פושע ישראל. (כך כתוב בגמרא שלא מצונזרת) שאל אותו האם כדאי להצטרף אליהם . ענה לו יש-ו: טובתם דרוש, רעתם אל תדרוש. ומדוע? כיוון שהיהודים אהובים על הקב"ה, הצופה ומשגיח עליהם בזמן הגלות,ולכן כל הנוגע בהם כאילו נוגע בבת עינו של בקב"ה. שאל אותו אונקלוס: במה דנים אותך? אמר לו: בצואה רותחת מאש הגהינום. ומבארת הגמרא: מדוע קיבל עונש זה? כמאמר החכם כל המלעיג על דברי חכמים, נידון בצואה רותחת. אתה רואה שזה פחד ללעוג לתלמידי חכמים. ואתה רואה שאסור לסגוד ליש-ו. באהבה רבה ובכבוד רב דוד