קודו!!!

n o a m o o s h

New member
קודו!!!

שלווווום מישהו הולך לקורס של קודו ויודע מה המערכת שעות של הקורס?

netushit

New member
עדיין אין תמערכת...

אבל אני יכולה להגיד לך שיהיו 3 שיעורים של היפ הופ... 3 שיעורים של ג'אז לירי 3 שיעורים של קלאסי 3 שיעורים של מודרני ו2 שיעורים של תיפוף גוף... המורים הם: עוזי ניסים- מודרני גיא אלון- ג'אז לירי אלעד- תיפוף גוף קרן אורון- היפ הופ וטל ארן- בלט קלאסי... הקורס מה23 עד ה-30 2 שיעורים ביום..בשעות אחה"צ..

netushit

New member
אחד המדהימים....

קודם כל חתיך, הורס את הבריאות :).. חוץ מזה הוא מתווקקק... ועושה דברים יפים...

yaeltal12

New member
../images/Emo20.gif מממ

כמה עולה.. איך אפשר להירשם.. מה הגילאים.. הרמה.. כאלה דברים.יש לקודו אתר? אהה ועוד שאלה, קודו זה שם נוסף ללהקה הייצוגית של גבעתיים?

netushit

New member
אז ככה...

1. את יכולה לברר תמחיר בטלפון 5711041 הסטודיו פתוח מחר אחר הצהריים מ4-8 ועונים לטלפונים... דרך זה את יכולה גם להירשם... 2. כן יש לקודו אתר.. רק עכשיו מחדשים אותו אז מה שתראי באתר הוא דיי ישן... www.kodu.co.il 3. הקורס מחולק לפי גילאים- קבוצה של חטיבה זאת אומרת מז' עד ט' וגילאי תיכון מי' עד יב' הרמה של המורים היא מאוד גבוהה.. 4. אפשר להגיד... בעיקרון הלהקות הייצוגיות של גבעתיים מקיימות תשיעורים ותחזרות בקודו כי הכוריאוגרפים של הלהקות הם המנהלים של קודו גם שהוא סטודיו בלי קשר.. כאילו הלהקות שייכות לעירייה...מקווה שהבנת..

julez

New member
פוי... כבר חשבתי שאני אצטרך לענות

על כל השאלות...
תודה נטע!!! you saved me... ביידהויי >>> אני בלונדג'ינג'ית עכשיו
*הופעה של להקת הג'אז הבוגרת של קודו ביום שני ה- 21.8 בגן דרום בגבעתיים אחרי הצהריים >בואו בהמוניכים<*

netushit

New member
חחחח תמיד פה בשבילך :)

כן ראיתי במסנ' התחדשי.... חחח ככה את עושה לנו בושות!?? זה בסדר לא חייבים לבוא :)

julez

New member
ברור שחייבים לבוא.. חייבים לראות את

עוזי שוב!

מורני666

New member
OMG הרגע קלטתי משהו!! ../images/Emo60.gif

כשנכנסתי לאתר וראיתי אץ הכתובת של המקום ידעתי שהרחוב "שדה בוקר" בגבעתיים מוכר לי!!! זה 2 דקות מהבית של סבא וסבתא שלי!! מישהו יודע אם זה במקרה בתוך מקלט מתחת לאדמה?? כי זה המקום היחיד שאני מכירה שם באיזור למחול..
לא.. אין מצב שזה זה... חחחח

yaeltal12

New member
../images/Emo20.gifשאלה קצת פרטית..

אני אבין אם לא תעני (חח).. סבתא שלך גרה בבן צבי או כצנלסון?

מורני666

New member
חחח אין בעיה ^^ ../images/Emo60.gif

לא.. הם [גם הסבא.. חח] גרים ביצחק שדה... שזה רחוב נושק לשדה בוקר! ויש מעבר מהבית שלהם לגינה שבה נמצא המקום שעליו דיברתי...
את יודעת אולי אם זה המקום? חיחי

n o a m o o s h

New member
תגובה למורני666

היי! המקום הוא לא בתוך מקלט אבל אני יודעת למה את מתכוונת, יש באיזור הזה (קרוב לקודו) שלט שמראה חץ וכתוב משהו על סטודיו בתוך מקלט (לא זוכרת בדיוק) הייתי שם פעם אחת כדי לראות אם כדאי לבוא לקורס ואז בדרך שמתי לב לשלט... קיצר, לפי מה שזכור לי- קודו זה בבניין וכתוב למעלה "קודו" ככה שאי אפשר להתבלבל... מקווה שעזרתי :)

netushit

New member
אכן...הסטודיו שבמקלט נקרא דנסינג...

אמנם הוא בטוח :)... אבל לא ממצליצה עליו במיוחד...

למעלה