קוב...קוב..

שרי42

New member
קוב...קוב..

פגשתי בחניה את משה השכן שלי....מה איזה משה?...ההוא..התימני, ששוטף כל יום שישי לאשתו תקוה את האוטו...מה איזה תקוה? ההיא שאמרה שהיא לא תכין לאפרת בשום אופן ג`חנון כי היא ירדה על משה שלה...זוכר? אז זה הוא... הקיצר....המשה דנן, נפגע מאד מאז הפסקתי לכתוב על מעלליו ביום שישי בפורום...אבל עם הזמן הוא חזר לדרוש בשלומם של כולם...וביקש מאד שאמסור לך...ככה: א.שאתה אדם מאד לא מתחשב.... קיץ, חם, מזיעים, ושאם אתה מגהק כל זמן הנסיעה שלך, זה בגלל שהוא לא מפסיק לקלל אותך בזמן שהוא תקוע בפקקים. זאת אומרת...לא אכפת לו שאתה נוסע על חמישים קמ``ש....אבל הוא מאד רוצה להציע לך להגביר באיזה עשרים שלושים קמ``ש....בשביל הבריזה שתכנס לך מהחלון. ב.הוא גם ביקש למסור לך שהוא לא יודע מי זה טוסטר (טולסטוי) דוסטואמו(דוסטויבסקי) וכל אלה..שהם בטח סופרים חשובים מאד ויש לו אליהם כבוד אבל...אם בכל זאת אתה תחליט לכתוב איזה משהו דמיוני,בדיוני,ענארף..תודיע לו, הוא מיד מצטרף...יש לו רעיון לא נורמלי לאיזה סיפור על פוקימונים. ג. ואם ממש תהיה נחמד...הוא יביא אלי בשבת עוד איזה שנים שלושה ג`חנונים ...גם בשבילך. יאללה חומד....אני רצה....רגעעעעעעעעעעעעעעע תגיד...מישהו אמר שהוא יארגן לנו טיול ג`יפים, אתה זוכר מי זה היה?

קוב

New member
שריייי

א. גם אני תקוע באותם הפקקים! ממש באותם הפקקים רק שאני תמיד ראשון..... עמוד האש..... ואם משה חושב שאני לא מתחשב בו שיראה מה עשיתי היום בנתב``ג! ככה זה כשאני לא מתחשב! אגב אני גם נקמן לא קטן אז ש..... ב. פוקימונים זה בידיוני? היתי בטוח שזה דקומנטרי! ג. ג`חנון? וואס איז דאס? מן פארסי! ופרסים אוכלים שישקאבאב. אם הוא מכין אני בא!

למעלה