קובץ RAR.... איך אני פותחת קובץ RAR / או הופכת אותו ל MP3 ? אם אפשר בכלל.... תודה
L Lady Spring New member 10/7/04 #1 קובץ RAR.... איך אני פותחת קובץ RAR / או הופכת אותו ל MP3 ? אם אפשר בכלל.... תודה
J junker Voland New member 10/7/04 #2 אי אפשר "להפוך" קובץ RAR לMP3 קובץ RAR זה פשוט קובץ שנדחסו לתוכו נתונים. אם זה קבצי מוזיקה, או תוכנות קטנות או מה שלא יהיה. את יכולה לפתוח את הקובץ עם תוכנה שנקראת WINRAR.
אי אפשר "להפוך" קובץ RAR לMP3 קובץ RAR זה פשוט קובץ שנדחסו לתוכו נתונים. אם זה קבצי מוזיקה, או תוכנות קטנות או מה שלא יהיה. את יכולה לפתוח את הקובץ עם תוכנה שנקראת WINRAR.
3 321 של הצאט New member 10/7/04 #3 ישנה אפשרות "להפוך" אבל בכול מקרה לא נראה לי שזה יעזור במקרה בCMD rename <file name.rar> <file name.mp3>
ישנה אפשרות "להפוך" אבל בכול מקרה לא נראה לי שזה יעזור במקרה בCMD rename <file name.rar> <file name.mp3>
L Lady Spring New member 10/7/04 #4 אז נתחיל מהסוף-איך אני צורבת שירים שהגיעו כקובץ RAR ונפתחו כדיסק אודיו cd או MP3? תודה
J junker Voland New member 10/7/04 #5 פתחת את הכיווץ? מה יש לך בפנים? תפתחי את הכיווץ ותצרבי בNERO דיסק מוזיקה. מה הבעיה?
L Lady Spring New member 10/7/04 #6 לא יודעת איך אבל אחרי הפתיחה... הם בכל זאת מסוג MP3. טוב, למדנו עוד משהו. תודה רבה לכולם על העזרה
J junker Voland New member 10/7/04 #7 מה זה "בכל זאת"? קובץ MP3 הוא קובץ מוזיקה בדרך כלל דוחסים כמה קבצים כאלה לתוך קובץ RAR בכדי לשמור על הסדר.
מה זה "בכל זאת"? קובץ MP3 הוא קובץ מוזיקה בדרך כלל דוחסים כמה קבצים כאלה לתוך קובץ RAR בכדי לשמור על הסדר.