קובץ EXE

metalman

New member
קובץ EXE

כאשר אני הופך את הפרוייקט שלי למשחק...EXE האם מישהו יכול לפתוח אותו ולשנות בו דברים? או "להשאיל" ממנו דברים ללא ידיעתי?!! מישהו יודע?

arye9

New member
שינויים בEXE

לפני שנים בתקופת הDOS הצלחתי להכנס לתוכנות EXE בעזרת PCTOOLS ולשנות כמה דברים זה היה בלבול מוח רציני (ואז התוכנות היו יותר קטנות). אני מאמין שגם עכשיו אפשר לעשות זאת.

eliranhh

New member
היום אפשר...

היום אפשר לעשות את זה עם כל שפה אם יש לך ידע רב בויסואל ביסיק אז תוכל גם אתה לעשות את זה תשיג את הhwnd של החלון של התוכנה שלך ותוכל לשנות בא דברים בעזרת API זה יהיה מאוד קשה אבל שתצליח כל השאר יהיה קל זה אותו רעיון של לסגור חלון בapi מקווה שעזרתי

cald

New member
יש דרך, אבל...

יש דרך, זה בטוח, כי כמה שמה שכתוב בתוך הEXE יראה לנו לא הגיוני, המחשב יכול לפתוח ולקרוא אותו, וזאת אומרת שיש לו מבנה מסוים. ומכיוון שכל קובץ אפשר לפתוח בעורך טקסט פשוט, אז אפשר לשנות אותו. אבל, כדי לשנות אותו בצורה הגיונית, צריך להבין את כל הג´יבריש שרשום בתוכו, וזו לא המשימה הכי פשוטה. בעצם, היא כמעט בלתי אפשרית. לכן, לעשות שינויים ממשיים בתוכנה שלך, ולא סתם שינויים אקראיים, לא נראה לי שמישהו יצליח...

eyalk5

New member
לי יש תוכנה

יש לי תוכנה בשם hackman אבל היא יכולה לשנות רק טקסטים בתוכנות (אני משתמש בה לבניית מאגר שחקני כדורגל ממשחקים בסגנון: soccar manger )

cald

New member
אבל זה די פשוט...

כל אחד יכול לשנות טקסטים של פקדים / או ש כותקת החלון, בגלל שהם לא כתובים בג´יבריש וקל לאתר אותם. אבל שינויים משמעותיים בתוכנה, זה כבר שבר אחר...

eyalk5

New member
זה דורש קצת זמן אבל בהחלט אפשרי

אגב, אף פעם לא ניסיתי לשנות טקסט מתוכנה שנכתבה בויזאל בייסיק אייל ק

eyalk5

New member
דרך

ואגב, באמצאות עורך hex צדימלי אפשר אבל צריך לדעת oPcode ולא לנסות באמצאות הedit

לא ניתן לפענח את הקוד

לאחר שיצרת קובץ EXE-(או COM) - לא ניתן לפענח את הדרך חזרה... מה שכן ניתן לעשות - בעזרת עורכים מיוחדים- הוא לעקוב אחר הפעולות המתבצעות במעבד- כלומר, בעזרת איזשהו מפענח שנבנה על בסיס ASSEMBLY .

eliranhh

New member
טעות..

יש אפשרות להבין את זה דרך assmbly וגם לפענח את זה בחזרה לvisual basic יש את התוכנה של דודי ועוד משו.. אבל הם רק לvb3 התוכנה שמפענחת את 4567 זה של microsoft אבל מיקרוסופט לא נותנת את זה לאף אחד אז אין מה לדאוג שיגנוב לך את התוכנה

shai_shai_shai

New member
התשובה..

תראה מה שבטוח זה שאפשר לעשות את זה. אני לא יודע היום על תוכנה שעושה את זה ב vb6 אבל יש ל vb3 מה שכן אתה יכול לעשות זה לחפש באתרי חיפוש(אני ממליץ על google) עם יש איזה decoderל vb6 ועם תמצא אז תדע שיש ואני מניח שיש

eliranhh

New member
גם אני מחפש אבל..

פעם גם חיפשתי והבנתי שזה ממש לא אפשרי למצוא את זה כי יש שתיים ל vb3 והם לא נותנים אינפורמציה מלאה על התוכנה ויש כיום גם לשש וגם לשבע אבל יש את זה למיקרוסופט והם לא נותנים את זה לאף אחד

למעלה