קובץ endomondo לקובץ plt, gpx?

biker29

New member
קובץ endomondo לקובץ plt, gpx?

בוקר טוב לכולם! שאלה למקצוענים: איך אפשר לשנות קובץ endomondo לקובץ בפורמת plt, gpx?

razgoren

New member
איך אתה מוריד משם הקלטה

חיפשתי בכל האתר כפתור download כנראה שזה עובד רק במכשיר פלאפון ולא במחשב אם כך אני מניח שהם נועלים את האפשרות להמרות לפורמטים אחרים בצורה מכוונת כדי שתשתמש רק במערכת שלהם רז

cafeneto

New member
ניתן להורדה מהמחשב לאחר העלאת המסלול

לאתר endomondo. קיימת אפשרות להורדה בפורמט gpx או tcx.

razgoren

New member
איך עושים את זה

אני מסתכל באתר של Endomondo ומחפש כפתור או קישור ללחוץ ואין תן הסבר יותר מדוייק נכנסתי ל workouts ו routes של חברים ולא מצאתי בשום מקום אופציה ל download רז

tdeckel

New member
אנדומונדו

אפשר לעשות את זה רק למסלולים שלך, יש כפתור export בצד ימין מתחת לנתוני הרכיבה. יתכן שאם הבעלים של המסלול יעשה share תוכל להוריד קובץ

razgoren

New member
מה זה עוזר ?

את המסלולים שלי כבר יש לי אז למה לי להוריד אותם מה אם אני רוצה להוריד מסלול של מישהו אחר - זה כל הרעיון של שיתוף לא טוב היה ברור שזה ככה והם מגבילים את השימוש ל Endomondo בלבד כדי שאחרים לא ישתמשו בזה מודל עסקי דפוק רז

jumpy2

New member
בטח שאפשר ל GPX

אתה נכנס ליוזר שלך באתר במחשב, יש לך בצד ימין EXPORT ובחירה : TCX או GPX

jumpy2

New member
הבנתי ... אתה רוצה קובץ ממסלול של מישהו

אי אפשר ...

razgoren

New member
אז מה ההגיון

איזה סיבה יש לי לרצות מסלול שלי אם זה מסלול שלי , זה אומר שכבר יש לי אותו על המחשב כי אני העליתי אותו ל Endomondo אז אם יש לי אותו במחשב אז בשביל מה אני צריך אותו שוב כל הרעיון הוא שמישהו הקליט מסלול ואז שולח לי אותו כדי שאני אוכל להשתמש בו רז

razgoren

New member
בקיצור צריך להשתמש ב gpsies או everytrail

או עוד יותר טוב פה בתפוז או לבנות אתר עם תאורים של המסלולים בנוסף להקלטה שבאמת נדע פרטים מועילים נוספים על המסלול רז

nonis

New member
או ליצור shared user

שכולם מכירים את הסיסמא ויכולים להוריד משם קבצים...

למעלה