קובץ data לא עולה לי

yony10 האחד

New member
קובץ data לא עולה לי

היי הייתי באולפן הקלטות והם השתמשו גם בקיובייס וצרבו לי את השיר כקובץ data . והתוכנה פשוט לא מעלה את הקובץ, לא ב import cd ,וכשאני מנסה לפתוח את זה כ project חדש זה גם לא נותן לי . איך אני יכול לפתוח את הקובץ הזה ? לאולפן אין אותו יותר אז אני לא יכול גם לבקש אותו מחדש תודה

HeavenlyB

New member
גש עם הדיסק אליהם

ושהם ינסו לפתוח. אם הם צרבו אז הם יודעים גם איך הם גיבו אותו ואיך אמורים לפתוח אותו. אם אצלם זה לא נפתח, אתה יכול לדרוש מהם את הכסף חזרה. (אני יודע שזה לא מה שאתה רוצה, אבל אם הצריבה פגומה, אז זה מה שנשאר). יעזור לדעת אם אילו גרסאות של קיובייס מדובר (באולפן ואצלך) ואיזו הודעה אתה מקבל כשאתה מנסה לפתוח את הקובץ.

HeavenlyB

New member
דבר נוסף שאפשר לנסות

קודם כל אם זה DATA אז אין מה להתעסק עם ה-Import CD. תעתיק את הדיסק למחשב, וודא שהקבצים לא במצב Read Only ואז נסה לפתוח את הפרוייקט מהמחשב, ולא מהדיסק.

yony10 האחד

New member
הנה הפרטים של הקובץ שלא נפתח לי

קודם כל ,תודה לכל מי שעוזר לי . הקובץ הוא קובץ .cpr התוכנה זה קיובייס sx oxygen (טוב ההקלטה נעשתה ממזמן) וההודעה שהתוכנה נותנת כשאני מנסה להעלות את הקובץ זה unknown exception cubasesx.exe d:\program files\steinberg\cubasesx" "cubasesx.log מה אני עושה עם זה עכשיו?

HeavenlyB

New member
איזו גרסא? SX? SX2? SX3?

אם מדובר בעבודה עם גרסאות שונות שכוללות את הגרסא הראשונה של SX, אז יכול להיות שזו הבעיה. בין SX ל-SX2 ו-3 היו שינויים שגרמו לבעיות תאימות בקבצים.

elper11

New member
זאת גרסה פרוצה של התוכנה...

מצטערים לא נותנים תמיכה לגרסאות פרוצות :)

למעלה