קובץ פעולות

רנה כפרה, כמה דברים....

1. אם את יכולה לכתוב מי כתב את הדברים? אני יודעת שאת השיר הראשון שכתבת כתב נתן יונתן. אני כמעט בטוחה שזה הוא... 2. יש לך קובץ של כל הקטעים האלו? כאילו, קובץ וורד? אולי תעלי אותו לפה, זה יהיה יותר פשוט ופחות הודעות...

נ ו ם

New member
אינני רנה אבל

1. אני כמעט בטוחה שאני יודעת שזה עמוס עוז. 2. אפשר פשוט בגזור והדבק להעביר לקובץ וורד ולהעלות לפורום.

נ ו ם

New member
חח בקשר ל18

אני מכירה את הסוף קצת שונה - החרא אמר שהוא רוצה להיות המנהל של הגוף, כל האיברים צחקו, אז שבועיים הוא לא יצא, הגוף קרס בלה בלה בלה, כולם אמרו טוב נו חרא אתה תהיה המנהל. ומאז - כל חרא יכול להיות מנהל!!!

נ ו ם

New member
עוד קטעי קריאה

בהודעות הבאות שסידרתי בערך לפי נושאים וגם בקובץ. לא הכל קשור להדרכה או מתאים להקריא לחניכים חלק סתם אהובים עלי.

נ ו ם

New member
1. דרך

•"כאשר נוסעים לעבר מטרה, חשוב מאד לשים לב לדרך. הדרך היא שמלמדת אותנו תמיד את האופן הטוב ביותר להגיע, והיא מעשירה אותנו כשאנחנו מתקדמים. (אם נשווה זאת ליחסי מין, הייתי אומר שהמשחק המקדים הוא הקובע את עוצמת האורגזמה. כל אחד יודע את זה.) ככה זה כשיש מטרה בחיים. המטרה עשויה להיות טובה יותר או טובה פחות, תלוי בדרך שאנו בוחרים כדי להשיגה ובאופן שאנחנו עושים את הדרך. עלינו להפיק ממה שאחנו רגילים לראות מדי יום את הסודות שבגלל השגרה אנחנו לא מצליחים לראות." (פאולו קואלו, מתוך יומנו של מכשף) •בדרך הגדולה- אלתרמן ענבלים במרעה ושריקות, ושדה בזהב עד הערב. דומיית בארות ירוקות, מרחבים שלי ודרך. העצים שעלו מן הטל, נוצצים כזכוכית ומתכת. להביט לא אחדל ולנשום לא אחדל ואמות ואוסיף ללכת. •"יש אנשים שמראש מתייאשים ומעדיפים להישאר במקומם ולראות את השקיעה מאותו מקום שראו תמיד יש אנשים שרק עכשיו התחילו לטפס ואת השקיעה הזאת לא יראו מהפסגה אבל הם ימשיכו לטפס. יש כאלה שהגיעו לאמצע הדרך שלהם והשקיעה נראית להם מספיק יפה מהיכן שהם נעצרו, אז הם ישארו ויתהו אם יוכלו להגיע לפסגה ואיךל השקיעה נראית משם. ויש אחרים שיגיעו לפסגה אך לא יוכלו להנות מהשקיעה, כי הם מחפשים פסגה אחרת והם אך פעם לא ימצאו את הפסגה שלהם" •אם לא נדע ללכת בשביל הקטן והמפותל ולהידקר במשעולי בראשית. אם נפנה כולנו לדרך המלך הקורצת, מי יסלול את הדרך לבאים?

נ ו ם

New member
2. אנשים

•לעתים יותר מדי קרובות אנחנו מפחדים. ממה שאולי לא נהיה מסוגלים לעשות. ממה שאולי אנשים יחשבו אם ננסה. אנחנו נותנים לפחדים לנצח את התקוות שלנו אנחנו אומרים לא כשבעצם רצינו לומר כן. אנחנו צועקים עם האחרים בשעה שאנו צריכים לסתום את הפה, למה? אחרי הכל אנחנו פה רק לסיבוב אחד. אין לנו די זמן כדי לפחד. אז מספיק! נסה משהו שאף פעם לא ניסית. קח סיכון. לך תירשם לטריאתלון, כתוב מכתב למערכת, דרוש העלאה במשכורת, תבע את העיריה לדין, זרוק את הרכב שלך לעזאזל, רכב על אופניים מסביב לארצות הברית, נסה גלישה במזחלת. נסה מה שאתה רוצה. תגיד לבני זונות מה אתה חושב עליהם, סע לארץ שאת שפתה אתה לא מדבר. תוציא פטנט על משהו, טלפן אליה. אין לך מה להפסיד אבל יש לך המון המון המון מה להרוויח. JUST DO IT (מתוך פרסומת לנייק) •לעולם לא תדע אם האנשים שחולפים על פנייך ישארו בלבך, אבל יש אנשים שדי שהם חולפים לצדך, אתה מודה להם על שעות של חסד. •לקבל עלייך תפקיד – זו אחריות לבצע את התפקיד היטב – זו מסירות להפיק את המירב – זו אומנות להשקיע, להשקיעה בלי חשבון, בלי תמורה – זה נתינה. •אילו היה באפשרותי לתת לך דבר אחד בלבד הייתי נותנת לךאת היכולות לראות את עצמך כפי שאחרים רואים אותך ואז היית נוכחת לדעת כמה הינך אדם מיוחד. •ההתנצלות הכנה ביותר נעשית על ידי השפלת מבט. האהבה הגדולה ביותר יוצאת מן הלב, ולא מן השפתיים. ההספדים המדגשים ביות הם אלה שלא נישאו מעולם, השיחות הטובות ביותר נעשות בלי מילים, והרגעים המזוקקים ביותר הם אלה בהם אתה אינך חש צורך לדבר. כשהיינו ילדים נהגו לומר לנו כי אם נדבר יותר מדי, נסיים את מכסת המילים שלנו מוקדם, ונאלץ לשתוק עד סוף חיינו. לפעמים אני מוצא את עצמי עורג לרגע הזה. הרגע שבו יגמרו כל המילים. (חנוך דאום למעריב) •אין זה חשוב באמת להחליט בגיל צעיר מה בדיוק אדם רוצה לעשות כשיגדל, חשוב הרבה יותר שתחליטו על הדרך בה אתם רוצים לחיות אם תהיו ישרים עם עצמכם וישרים עם חבריכם אם תקחו חלק במאבקים שטובים לאחרים לא רק לעצמכם הרי נדמה לי שזה מספיק חשוב ואולי מה תהיו זה כבר פחות חשוב (גולדה מאיר) •פגשתי ברחוב אדם צעיר ועני מרוד שלבו היה מלא באהבה. כובעו היה מרוט, בגדו היה בלוי, נעליו היו מנוקבות - אך כל כוכבי השמיים שכנו בליבו. (ויקטור הוגו) •אם רוצים אתם להתבונן באדם ולהכיר את נשמתו, אל תתנו דעתכם לדבר: כיצד הוא שותק או איך הוא שח, או איך הוא בוכה, אפילו לא איך הוא מתרגש מתוך מחשבות אצילות. מוטב שתסתכלו בו איך הוא צוחק. (דוסטויובסקי) •האם אני אותה ילדה שהייתי לפני שבוע? אנסה להיזכר. אני כמעט משוכנעת שהרגשתי את עצמי קצת שונה לפני שבוע. אבל אם אני באמת לא אותה ילדה אז מי אני כן? (לואיס קרול מתוך אליס בארץ הפלאות) •לצחוק זה להסתכן בלהיראות טיפש לבכות זה להסתכן בלהיראות רגשן ורך ליצור קשר עם מישהו זה להסתכן במעורבות לחשוף את רגשותייך זה להסתכן בחשיפת עצמך לגלות את רעיונותך, חלומותיך ותשוקותיך זה להסתכן באובדנם לאהוב זה להסתכן שלא יאהבו אותך בתמורה לחיות זה להסתכן בלמות להראות חוזק זה להסתכן בלהראות חולשב לעשות זה להסתכן בכישלון הסכנה הגדולה ביותר בחיים שלנו היא לא לסכן דבר אדם שאינו מסכן דבר, אינו מקבל דבר, אין לא דבר והוא אינו שום דבר יתכן שהוא נמנע מסבל, כאב או צער אבל הוא יאנו למד, הוא אינו גדל, הוא אינו חי, הוא אינו אוהב. משום שרק אדם שנכון לסכן, מבלי לדעת את התוצאה - הוא חופשי. •לוקח דקה למצוא מישהו מיוחד, שעה להעריך אותו אבל כל החיים לוקח לשכוח אותו.

נ ו ם

New member
3. אהבה

•קראתי פעם רעיון חז"לי, שיש בגוף עצם אחת קטנה, למעלה בקצה עמוד השדרה, לוז שמה. שאי-אפשר להכחיד אותה והיא לא מתפוררת אחרי המוות ולא נשרפת באש, וממנה יתחילו לברוא את האדם מחדש בתחיית המתים. ואז היה לי משחק קטן - הייתי מנסה לנחש מה הלוז של האנשים שהכרתי, מה הדבר האחרון שישאר מהם, הלא-ניתן להכחדה, ושממנו הם יבראו מחדש. וכמובן שחיפשתי גם את הלוז שלי, אבל שום רעיון לא עמד בכל התנאים. ואחר כך הפסקתי לשאול ולחפש, הלוז שלי הוכרז כנעדר, עד שראיתי אותך בחצר בית הספר, ופתאום התעוררה בי המחשב הטורפת והמתוקה שאולי הלוז שלי בכלל לא נמצא בי אלא באדם אחר." (דוד גרוסמן מתוך שתהיי לי הסכין) •לשכב עם אישה ולישון עם אישה הן 2 תשוקות לא רק שונות אלא כמעט מנוגדות זו לזו, אהבה לאישה אינה מתבטאת בתשוקה המינית אלא בתשוקה לשינה משותפת. (מילן קונדרה, מתוך הקלות הבלתי נתפסת של היקום) •זה לא הים אשר ביננו זה אנו שיננו אשר ביננו. (רחל נדמה לי) •הוא התסיס אותי והרגיז אותי ועורר בי התרגשות וצער ואני חשבתי שזו אהבה". (גבריאלה אביגדור רותם, מתוך חמסין וציפורים משוגעות) •יש שמתאהבים באדם ויש שמתאהבים באהבה עצמה •על סירה במפרץ מעל חוף נוצץמגיעים לנשיקה מבטיחים אין קץ שחף דואה, גל קוצף כונכיה, דג קוצף, מחשבה נקיה, שאלה צעירה שלא מבקשת תשובה החומרים שמהם עשויה האהבה (יונתן גפן) •תלולית החול שמש רוותה. על תלולית החול - אני ואתה, ובלב - אושר שלו. חצאי צבעים, חצאי קולות, לא צריך לשאול, לא צריך לענות הבט, הקשב. העבר ידך על חלקת שערי. בלב - אושר שלו.

נ ו ם

New member
4. מקום

מקום: •המקום הזה - חיים גורי יש אנשים שאינם יכולים להיות במקום הזה. צהוב להם מדי, ושקט - שאפשר להשתגע. יש אנשים שאלוהים גדול עליהם במדבר הזה, המפחיד, המשתק. אנשים שנבהלים כשהם שומעים את הכוכבים בלילות המדבריים. אבל יש גם אנשים שנדבקים לשקט הזה, ואינם יכולים לשוב ולהיפרד ממנו. אלה נשארים כאן. •עצים (שלום חנוך שר לא יודעת מי כתב) כל כך הרבה עצים יש בעולם אז תחת איזה עץ לשבת שהצל יפול עלי כולו ויהיה לי טוב כל כך הרבה ימים יש בעולם אז תגיד באיזה ים לשחות שהחוף יהיה תמיד קרוב ויהיה לי טוב כל כך הרבה מילים יש בעולם אז איך אדע מה את חושבת? כל כך הרבה "אולי" כל כך הרבה "אבל" כל כך דומים אנחנו בעולם כל כך הרבה דרכים יש בעולם אז איך אוכל לבחור בדרך שבה אלך לי עד הסוף ויהיה לי טוב •זאת הארץ בלי מילים אלף צורות, אלף תבעים, נחלים, כבישים. קמרונות ועיקולים. ואפשר לראות את קו השבר, קו האופק, וקו האויר ואת קו פרשת המים. ארץ מלמעלה, ארץ ללא שמיים. הירדן, הירקון, הבקעה, הערבה, המכתש. הר נחתך, צל נופל, נחל יבש, ממטרות, שדה פורח. הוי ארצי מולדתי הר טרשים קרח. זאת הארץ והיופי כשהוא לעצמו, משחק של צורה וצבע, הציור המופשט, אבסטרקט של טבע. המוזיקה זורמת בשפכי הנחלים, אוכפי הרים, רכסים ותילים. זאת הארץ גם עברת אותה לארכה ולרחבה אי שם בחיים בתנועת הנוער, בצבא, עם חברייך, עם ילדיך. גם אם חצית אותה כשהמפה לצדך וההגה בידך - רק כשאתה רואה אותה מן הגבהים אתה מבין איך מתבונן בה אלוהים. •מנוחה - נתן זך הים הזה מלא הים ההוא ריק העצים האלה ירוקים אין צבע מתאים לעצים ההם כמה יפה המקום הזה במקום ההוא אין מקום כמה צבעוני העולם הזה העולם ההוא נפלא וחיוור לא מסנוור כמה זמן היינו בדרך הנה הגענו, אנו פורקים מעלינו את שלא ניתן לפרוק אנחנו נחים עכשיו היינו בכל מקום נותר עוד מקום אחד שבו לא היינו הבה נקום ונהיה. •אלוהים ברא את המדבר ריק למען יוכל להכיל מחשבות אדם אך לעיתים יקרה שאנשים יפחדו ממנו כמו נבהלו ממחשבות ליבם •כל אשר עשו בני האדם וחשבו במאות השנים, לא ישווה לרגע של אהבה. יש משהו אלוהי בטבע אשר אליו מוליכים כל שבילי החיים, אשר ממנו באים... ולשם אנו הולכים. (אברהם חלפי)

נ ו ם

New member
מלחמה ושלום

•ילדים עם שמות כמו אורן ויוני כדלים לילדים כמו סג"מ וסמל ילדים עם שמות כמו רובי או שחר משחקים משחק שמפסידים בו דם ילדים עם שמות כמו ניר ועמרי משחקים כל הלילה בשיא הרצינות עם אפוד ורובה משחקים במשחק שנקרא כוננות. חברים לבנות כמו מיכל ויעל רצים בתעלות ונופלים בחול, חבל לא? חבל שאין משחקים אחרים שאפשר להפסיק ולשבור ת'כלים דרושים בדחיפות משחקים אחרים לילדים בני 20! (יונתן גפן נדמה לי) •כשיגידו שריון ויתכוונו לצב כשיגידו גזרה ויתכוונו לתפירה כשיגידו לפתוח באש וידליקו מנגל כשיגידו פצצה והיא פשוט תראה טוב כשכיתה תהיה רק בבית ספר ופלוגה רק במחנה קיץ של התנועה הנח"ל עם מים והצוללת צהובה כשמלחמה תהיה רק בקלפים. אז נדע שהוא הגיע השלום.

נ ו ם

New member
6. קצרים

•ביום חם כזה אני מרחם על השמש הרותחת מעלינו. אדומה ועגלגלה. כי אם אצלנו חם כל כך תארו לכם איך זה אצלה. (יונתן גפן) •לחיות זה אחד הדברים הנדירים, רוב האנשים רק קיימים. •כל אחד מת אבל לא כל אחד חי. •איננו שולטים בכיוון הרוח אבל תמיד נוכל לשלוט במפרש. •כשהגלים מתחזקים, מתגלים החזקים. •איך אתה יכול לדעת מה תעשה לפני שאתה עושה את זה? התשובה היא שאתה לא יודע. (הולדן קופרפילד התפסן בשדה השיפון) •המצפון זה החלק שכואב כששאר החלקים נהנים •יופי הוא כל מה שאנו מתבוננים בו באהבה •לך ההולך ולי הנשאר שני סתוים •"הכל נראה לך אפשרי וזו רק התחלה ויש דברים שלא עשית ואת עוד יכולה..." (אסתר שמיר - שיר של יהודית רביץ) •דף לבן זה בעצם קיר אטום מסויד. בלי דלת ובלי חלון. (עמוס עוז) •קח לך זמן לחלומות זה ימשוך נפשך לכוכבים. •מי שיש לו איזה למה יוכל לשאת כמעט כל איך (ניטשה) •המתנה הכי גדולה שאנחנו יכולים לתת לילדים שלנו היא שורשים וכנפיים. •זה שבנאדם מדבר מהלב זה לא אומר שהלב צודק. •הרגעים הכי מתוקים הם ברגעים בהם עושים מה שעדיף שלא לעשות.

נ ו ם

New member
7. שונות ומשונות

•אלא שהחיים ביני לבין משפחתי משולים למשוואה מוזרה ביותר. אני מצדי, יכול לעשות את כל השטויות האיומות ביותר, לטעות באופן המטופש ביותר, ולהשתולל בצורה המחפירה ביותר - והם לעולם לא יתאכזבו ממני. הם מצדם, יכולים להתחנף עד זוב דם, להתאמץ, להזיע, להשקיע ולהשתדל - אני תמיד אתאכזב מהם. (גיל חובב "מטבח משפחתי") •הפחד העמוק ביותר שלנו הוא לא שמא אנחנו חלשים מדי. הפחד העמוק ביותר שלנו הוא שאנחנו בעלי עוצמה מעבר לכל שיעור. זה האור שבנו לא האפילה שבנו, שמפחיד אותנו יותר מכל. אנחנו שואלים את עצמנו - איזו זכות יש לי להיות מבריק, מוכשר ואהוב? למען האמת, איזו זכות יש לך לא להיות?! אין שום דבר נאור בלהצטדק כדי שאחרים לא ירגישו חסרי ביטחון. ככל שניתן לברק שלנו להאיר, אנחנו מעניקים בלי מודע רשות לאחרים לעשות כמונו. ככל שנשתחרר מהפחדים שלנו, נוכחותנו תשחרר אחרים מפחד. (נלסון מנדלה) •רק אלוהים (אם ישנו) רק הוא רק הוא (שאולי איננו) יודע כי הלב תמיד חוזר ליושנו ואהבה תחליאנו, וקנאה תרדפהו, ותמים הוא כפרא יושב יערות, ובוכה וצוחק - עת האושר קרב אליו או מתרחק (אברהם חלפי) •יהיה לי יהיה מה שלבי מבשר לי עוד יהיה לי יהיה לי קצת ממה שחסר לי... עוד יהיה לי יהיה מה שאני מחפשת עוד יהיה לי תהיה לי אהבה לא הורסת... עוד יהיה לי יהיה לי המרחק שחציתי עוד יהיה לי יהיה לי דווקא מה שרציתי (רחל שפירא) •אני חושב משמע אני קיים. אני מטיל ספק משמע אני קיים. כי בעצם הטלת הספק אי אפשר להטיל ספק = הטלת הספק קיימת ללא ספק, לכן גם אני קיים אם אני מטיל ספק. (דקארט) •איפה לחפש את האמת וכיצד לדעת אם מצאת אותה - הרי אם אתה יודע מה אתה מחפש אין לך טעם לחפש - הידיעה כבר בידיך. ואם אינך יודע, איך תזהה את המציאה? •מי שבנסיעה ארוכה עוצם את עיניו האוטובוס נוסע בתוכו, והוא עצמו הופך לנוף שבצדי הכביש כמו שהחולם חלום, החלום נמצא בתוכו, והוא עצמו נמצא בתוך החלום... (יהודה עמיחי)

נופ123

New member
כמה קטעים....

כל הקטעים הם מהספר "לעולם אל תותרו על חלומותיכם"בעריכת סוזן פוליס סוץ.... הרוב עוסקים בחלומות והגשמה אבל לא משנה... לעולם אל תוותר על חלומותייך אני יודעת שבסופו של דבר תצליח.. ישתכן שזה יארך זמן ועבודה קשה.. יתכן ותהיה מתוסכל ולעתים תרגיש שאתה עומד להיכנע לפעמים אולי תשאל את עצמך אם המאמץ כדאי אך יש לי אמון בך ואני יודעת שבסופו של דבר תצליח, אם אך תנסה. אמנדה פירס יש בך כוחות שמעולם לא ידעת על קיומם. אתה מסוגל לעשות דברים שלא היית מאמין שתוכל לעשותם. אין גבול ליכולת שלך,אלא רק הגבולות שאתה מציב לעצמך כאשר אתה חושב על מה שאינך יכול לעשות. אל תחשוב שאינך יכול. חשוב שאתה יכול. דרוין פ.קיגסלי לימודים אינם עניין קל... אוש ותסכול חודרים ללב בקלות. אתה נפגע. אתה מרגיש מובס. אתה מבקש להרים ידיים ולהיכנס. אתה רוצה להסתלק ולהעמיד פנים כאילו כל העניין הוא חסר חשיבות. אבל אתה לא תכנע, כי אינך מהמפסידים, אתה מאלה הנאבקים... כולנו מפסידים מידי פעם לפני שעולה בידינו לזכות. כולנו בוכים מדי פעם לפני שנוכל לחייך. עלינו להיפגע לפני שנוכל להיות חזקים. אך אם אתה ממשיך בדרכך ובאמונתך הנצחון יהיה שלך לבסוף. אן דיויס שמרו על החלומות כי כאשר החלומות גוועים החיים הם כמו ציפור שבורת כנף שלא תוכל לעוף לנגסטון יוז

נופ123

New member
כמה קטעים....

כל הקטעים הם מהספר "לעולם אל תותרו על חלומותיכם"בעריכת סוזן פוליס סוץ.... הרוב עוסקים בחלומות והגשמה אבל לא משנה... לעולם אל תוותר על חלומותייך אני יודעת שבסופו של דבר תצליח.. ישתכן שזה יארך זמן ועבודה קשה.. יתכן ותהיה מתוסכל ולעתים תרגיש שאתה עומד להיכנע לפעמים אולי תשאל את עצמך אם המאמץ כדאי אך יש לי אמון בך ואני יודעת שבסופו של דבר תצליח, אם אך תנסה. אמנדה פירס יש בך כוחות שמעולם לא ידעת על קיומם. אתה מסוגל לעשות דברים שלא היית מאמין שתוכל לעשותם. אין גבול ליכולת שלך,אלא רק הגבולות שאתה מציב לעצמך כאשר אתה חושב על מה שאינך יכול לעשות. אל תחשוב שאינך יכול. חשוב שאתה יכול. דרוין פ.קיגסלי לימודים אינם עניין קל... אוש ותסכול חודרים ללב בקלות. אתה נפגע. אתה מרגיש מובס. אתה מבקש להרים ידיים ולהיכנס. אתה רוצה להסתלק ולהעמיד פנים כאילו כל העניין הוא חסר חשיבות. אבל אתה לא תכנע, כי אינך מהמפסידים, אתה מאלה הנאבקים... כולנו מפסידים מידי פעם לפני שעולה בידינו לזכות. כולנו בוכים מדי פעם לפני שנוכל לחייך. עלינו להיפגע לפני שנוכל להיות חזקים. אך אם אתה ממשיך בדרכך ובאמונתך הנצחון יהיה שלך לבסוף. אן דיויס שמרו על החלומות כי כאשר החלומות גוועים החיים הם כמו ציפור שבורת כנף שלא תוכל לעוף לנגסטון יוז

נופ123

New member
עוד....

לעולם אינך יודע עד שניסית ולעולם אינך מנסה אלא אם ניסית באמת. אתה מתאמץ ככל האפשר, אתה עושה כמיטב יכולתך. ואם עשית כל אשר תוכל ועדיין "נכשלת" האמת היא,אך כך,שלא נכשלת כלל. כאשר אתה שואף לממש את חלומותייך,יהיו אשר יהיו אתה גדל עם השאיפה, אתה לומד מן ההתנסות, אתה זוכה מתוך העשיה. ליין פרסונס החיים האלה הם שלך קח את הכח לבחור במה שברצונך לעשות ועשה זאת היטב קח את הכח לאהוב בחיים את מה שברצונך לאהוב ואהב זאת בכנות קח את הכח להלך ביער ולהיות חלק מהטבע קח את הכח לשלוט בחייך איש לא יעשה זאת עבורך קח את הכח לעשות את חייך מאושרים סוזן פוליס שוץ יש בחייך התלהבות... היה חלק ממנה יש בחייך עבודה... התחל לעשותה יש בחייך עצבות... הרחק את הכאב יש בחייך שמחה... הרגש אותה,הכר אותה,שתף בה יש בחייך מטרות... שאף אל השלמות יש בחייך תכלית... גלה אותה. ג'וניבן הדרך היחידה למצוא את הקשת בענן היא להתבונן פנימה אל תוך לבך, הדרך היחידה להגיע אל האגדות היא להינשא על כנפי הדמיון ולהפעיל את כוחות הנפש, המקום היחיד שבו תוכל להתחיל לחפש שלווה הוא בנבכי נשמתך. כי הקשת בענן,האגדות והשלווה הן שכיות חמדה המתגלות ועולות מן הפנים החוצה. אולין ק.תארפ אם יש לך חלום הפועם וחי בתוך מחשבותייך, גלה אותו לעולם,תן לו חיים. פעמים רבות מדי,האוצרות אשר רק אנו יכולים להעניק נשארים חבויים ולא זוכים לצמוח. לכל אחד מאיתנו יש מתת שאין דומה לה שאנו יכולים לתת לעולם. ואנו חיים מתוך כוונה להציע מתנה זו. כי אף אם אך מעטים יהנו ממתנתנו, העולם יהיה מקום טוב יותר לחיות בו. סוזן סטז'בסקי

נופ123

New member
עוד

תפילתי... שיהיה בי הכוח להמשיך הלאה, שתהיה לי סבלנות לנסות שנית, שתהיה לי יכולת להבחין ביופי, גם כאשר איש לא מבחין בו, שתהיה לי תקוה לחלום חדש חלום המצפה לי, הזדמנות להצליח ותבונה להתבונן אל המחר. דונה וויילנד עוצמה יכולת וכוח פנימי חבויים בכל אחד מאיתנו למרות זאת אנחנו יראים, ולא מנצלים את משאבינו אשר מאפשרים לנו לחלץ את חיינו מתוך הקיפאון של הנוחות שבשיגרה, לכודים בעבודה,בקשרם חברתיים...בתוך עצמנו, חוששים מדעתם של אחרים עלינו, חסרים את האומץ לחרוג מן המסגרת המכתיבה את חיינו. עוצמה וכח פנימי יכולים לבוא לידי ביטוי מתוך טוב לב נאצל אמת חרישית שתשא אותנו רחוק יותר מכל התגוננות תוקפנית. היה אמיתי עם עצמך...העז להיות שונה בהליכה אמיצה קדימה באומרך "אני הנני"... "ואני אהיה" במקום סתם "יש" בזכרך לנוע תמיד בהשקט ובבטחה בנועם ובאהבה שחרר את עצמך מכל מה שאחרים רוצים שתהיה מכל אשר עשה אותך מנוכר לעצמך גלה והפעל את העוצמה המופלאה של האהבה החבויה בקרבך. דיאן וסטלייק יהיה עליך להתגבר על מכשולים רבים יהיה עליך להתמודד עם דעות נחרצות של אנשים רבים ולצאת נגד דעות קדומות אך יכול תוכל להשיג את כל אשר תבקש אם אכן תעשה את המאמץ הדרוש לכן התחל מיד ועכשיו וחייך יהיו כפי שנקבעו על ידך למענך ואתה תאהב את חייך. סוזן פוליס סוץ

למעלה