קובץ חדש.

Galois

New member
קובץ חדש.

כדי למנוע בלבול וכפילויות כתוצאה מהודעות חוזרות : הנה קובץ הדיסקוגרפיה המעודכן ביותר.

poisener

New member
תיקונים קלים

כל הכבוד, הנה כמה תיקונים: 1. בסינגל "531" כתוב בטעות שהמבצעת היא גלי עטרי. 2. את השיר "בדד" אתניקס החלו לבצע בהופעות רק בשנת 93', ואת "רקדי" נדמה לי שרק ב-95'. 3. "ציפור הנפש", אם אני לא טועה, הוא משנת 96' ופטה מורגנה מ-93'. 4. "531" ו"יהיה לנו טוב" הם כמובן מ-2003. 5. "גימנסיה" נראה לי בוצע ב-94' ו"בגללך" משנת 2000 (לא בטוח).

shifo

New member
הערות

הדיסק של חיילי הנקמה לא מולי כרגע, אשתדל לכתוב לך בהמשך מה אתניקס כתבו ומה לא. ישנו שיר שנחמה וקליסקי כתבו ללהקת הבנות "בנות יעקב" בשם: "קרמה מנטרה" (99% אחוז, אל תתפוס אותי על המילה)..

shifo

New member
וגם..

בדיסק של הגמלים הם רק הפיקו ולא כתבו אף שיר, גם לא את "שומבלע".

shifo

New member
אה, נזכרתי..

יש שיר של תמיר קליסקי שנקרא "תורנויות" או "לא ישנים טוב בלילות" (זה אותו שיר עם אותה מנגינה, רק המילים שונות..)

shifo

New member
סליחה..

את המילים לשיר ה"כוכב" של סלקום לא כתב זאב נחמה אלא דני משהו.. (זה אולי נמצא באתר של סלקום). יש גם שיר שכתב זאב נחמה עם מישהו ל"נטקינג" ז"ל שנקרא "נוגע בך".

shifo

New member
סליחה על ההשתלטות אבל..

שכחנו את האלבום של יהודה קיסר "הקיסר האחרון", כל הלחנים: נחמה&קליסקי, רשימת השירים נמצאת באתר של שולטן.. ואגב, המילים ל"קרמה מנטרה": יואב גינאי.

shifo

New member
לגבי חיילי הנקמה

אפשר להוריד את השירים: פתיחה, עוד יום עובר, מאבק, עד שהמוות יפריד, הכל או כלום (מילים ולחן: חיילי הנקמה). בשאר השירים הלחן הוא של נחמה&קליסקי, המילים: חיילי הנקמה וזאב נחמה בשירים איום על המיקום, אחת מאלף,פרחח צעיר, המבין יבין. חיילי הנקמה לבד בשירים תרקדי, אינדיה, אשה עובדת, מסיבה. חיילי הנקמה ונמרוד לב בשיר לאס וגאס.

למעלה