קובץ התקנה

Zeliran

New member
../images/Emo35.gif

הממ.. אני הולך לענות לך בשאלה.. למה?? כי בעיקרון פרויקט ה asp.net מתקפמפל לקובץ dll + כל קבצי ה CB ובעצם זה מה שדרוש כדי להפעיל את האתר, אז למה exe בעצם?

איזבלה24

New member
תשובה

זה נכון, ואתר שבניתי אכן עובד בשרת שלי, אבל השרת של טכניון בו אני צריכה לשים אותו קבצי .ASPX לא עולים, אני מקבלת שגיאה (אם תרצה לראות http://bim.technion.ac.il/index.aspx) וכשביקשתי תמיכה מאדמיניסטרטור אמרו לי שעלי לעשות קובץ התקנה של הפרוייקט ולהתקין אותו, אבל אין לי מושג איך עושים את זה, תודה

Zeliran

New member
.....

אם את משתמש ב Visual Studio .Net קיימת האפשרות ליצירת פרויקט מסוג התקנת פרויקט asp.net (בתרגום עילג..) את יכולה להכניס אליו את הקבצים של הפרויקט שלך, להגדיר לו כל מיני מאפיינים כגון virtual dir name, הרשאות וכו'..

Zeliran

New member
לא ניתן לדעת...

אולי זה או שאולי בעצם התיקייה לא מוגדרת ה Virtuall Directory למשל.. אני מניח שאם הבעיה היתה בעבודה שהאתר הינו בנוי בטכנולוגיית ה asp.net היו כבר מבינים את זה בתמיכה.. נראה לפחות הגיוני.. הי... אני היחיד כאן ששם לב שעבר יותר מיום בלי שקיבלנו הודעות מסוג "איך אני הולך על הידיים?"

גם אני שמתי לב להודעות האחרונות

השאלה הבאה נראה לי תהיה: איך אני בונה אתר עם ASP.NET?

Zeliran

New member
תסתכל על הצד החיובי...

לפחות מתקרבים לתחום של הפורום..

איזבלה24

New member
זה לא עבד :(

עשיתי בדיוק מה שכתבת היום בבוקר, אבל זה לא גרם לשינוי בכל מקרה תודה :)

asafeven

New member
תתחיל בזה שתעביר את הטאג

custumErrors ל-Off שים לב O גדולה כדי שתוכל לראות איפה התקלה. ככה יהיה גם יותר קל לעזור לך

איזבלה24

New member
בעיה היא שזה מהתחלה היה כך

<configuration> <system.web> <customErrors mode="Off"/> </system.web> </configuration> אבל הוא ממשיך לשלוח את השגיאה, אין שום תגובה לשינוים ב webconfig...

למעלה