הסבר קל
בדרך כלל, בשביל ליצור גראפיקה שתרוץ מהר, בלי להשתמש בדרייברים מוכנים כדוגמת DirectX או OpenGL, דרוש יכולת כתיבה לחוצץ המסך בזיכרון (מי שניסה אי-פעם לכתוב משחק עם גרפיקה כבדה שירוץ מהר בעזרת DC, או בכלל בGDI יודע שזה רחוק מלעבוד במהירות סבירה, יש את GDI+ אבל לא יצא לי אי-פעם לגעת בזה). בשביל לכתוב לחוצץ המסך בזיכרון, אפשר: (א) - ליצור מצביע לחוצץ המסך, בעזרת C או בעזרת ASM מובנה בC ולכתוב ישירות לחוצץ או (ב) - להשתמש בפסיקות המסך int 10h, למרות שזה עובד יותר לאט מאשר כתיבה ישר לחוצץ המסך, אבל עדיין פי אלף יותר מהיר מGDI. הבעיה שכשעובדים עם win32 console application בVC++ 6, היא שאי-אפשר להפעיל פסיקות באותה פשטות שעושים את זה בDOS, וכתיבה פשוטה לחוצץ המסך תגרור אחריה שגיאת access vialtion שכן אתה מנסה לכתוב למקום בזיכרון שאינו שייך לתוכנית שלך. אם אתה רוצה להפעיל גרפיקה מהירה בתוך חלון Windows, אני ממליץ לך להוריד את גרסת הרשיון החופשי (GPL) של QT מהאתר של TrollTech, שם יש לך להורדה את הערכה של QT לחלונות, עם דוגמאות וקורס ללימוד. בQT הספריות לעבודה עם חלונות וגראפיקה עובדת ממש מהר, בצורה מפתיעה, וחוץ מזה, שתוכל לקמפל את הקוד שלך גם תחת linux שזה עוד יתרון (היתרון הכי גדול של QT). אפשרות נוספת היא פשוט ללמוד DirectX או OpenGL, שזה הרבה כאב ראש מצד אחד, אבל מצד שני, הספריות האלו נותנות למתכנת כח גדול מאוד בעבודה עם גרפיקה, סאונד, רשת, אמצעים קלט חיצונים וכד'. אפשרות נוספת היא פשוט לעבוד בשיטה הכי כיפית, תחת DOS הטובה והישנה. בקשר לincludeים של VC++ לעבודה עם גראפיקה בDOS, אני לא מכיר אחד כזה, אבל לך תדע, אולי יש...