קובי עוזב...

sh00val

New member
קובי עוזב... ../images/Emo7.gif

אוף... אתמול היה השיעור האחרון של קובי (מורה לסטריט ג'אז) ומחר הוא עוזב ללוס אנג'לס... הוא מורה כזה מדהים ויש לו את הקומביצניות הכי מדהימות (חח...איזה אוצר מילים..) וזה כל כך מבאס שהוא עוזב! סתם רציתי לשתף...

sh00val

New member
לא...

אבל ראיתי את הכירואוגרפיה שלו לכרמיאל והיא ממש יפה (וממש קשה).

Vitamin Chick

New member
אורטל כאןןןןןןןןןןן

קוביייייייייי שליייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי
והיי לפותחת השרשור - גם את היית ביום שלישי?
איפה עמדת מה לבשת????? יואו קובי שלי טס! טוב תכף אני אראה מה עוד רשמתן ואני אגיד יותר לעניין חח

Vitamin Chick

New member
ויותר לעניין -

קובי שלי ואהאהאהאהאהאהאהא
באמת שאף פעם לא נקשרתי ככה למורה ולא אהבתי ככה מורה, ואף פעם לא התחברתי לסגנון כל כך טוב כמו לשל קובי! מבחניתי הוא תמיד יהיה ה-אחד... אני באמת מרגישה שאני חייבת לו את הכל את האהבה שלי לריקוד, את איך שאני רוקדת, את הסגנון שלי, את הפרצופים שלי חחח אפילו את האגודלים
ובכל מקרה צריך לשמוח שזה היה ושזכיתי להכיר את המורה הכי מדהים שיש ואת הבנאדם המהמם ביותר בחיי ולא להתבאס שזה נגמר לבינתיים... כי הוא יחזור:) ואמרו איימן אךך קובי שלי מוצלח
באמת שהוא האחד והיחיד והמיוחד במינו...

sh00val

New member
וואו...

ואני חשבתי שאני מאוהבת... הוא באמת מדהים, יש בו משהו שגורם לך להיקשר אליו... אני התחלתי לרקוד אצלו לפני כמה חודשים (השיעור הראשון שלי היה and than we kiss) ופשוט התאהבתי (ועוד אף פעם לא רקדתי לפני כן בשום דבר וקובי הוא לא בדיוק למתחילים אבל כבר התמכרתי..) הייתי ביום שלישי, לבשתי חולצה תכלת (של נייק מהאירוע ריקוד) והייתי מאחור צד שמאל (וכמובן שלא הצלחתי כלום!). איפה את היית? את תמיד באת לשיעורים שלו?

Vitamin Chick

New member
היי אז

את שאלת אותי לאיזה כיוון הסיבוב נראה לי...
הייתי שורה ראשונה צד שמאל ובקבוצות הגעתי יותר לאמצע חחח... גופייה שחורה ומכנס כדורסל אדום-לבן-שחור... הוא בא אלי בחימום והביא לי נשיקה חח וב12 פרשתי... "אוטובוס!" "טרמפים!" אז זאת אני חח וכן חחח תמיד אנשים חושבים שהם מאוהבים בו עד שמדברים איתי XD זה משעשע אותי
אני רוקדת אצלו כבר שנה וחצי? המפ טיפה יותר... ואנד דן ווי קיס היה הכוריאוגרפיה שלי איתו בסוף שנה האחרון *אני רוקדת אצל לימור שולב ושם עשיתי את רוב השיעורים שלו...* סטודיו בי הייתי רק פעמיים - חמישי ושלישי האחרון, ככה כדי להפרד... ואממ אני בניגוד אליך רקדתי 8 וחצי שנים לפני קובי
ובכל זאת אפעם לא אהבתי לרקוד כמו שאהבתי אצלו... ובאמת יש בו משהו ממכר

sh00val

New member
לימור שולב?

היא זאת שאחראית למעודדות של מכבי תל אביב לא? איפה היא מלמדת? נכון.. אני זוכרת אותך.. את רוקדת יפה
אז את אף פעם לא באה לסטודיו בי? זה היה חד פעמי? ותגידי, יש סיכוי שיש לך במחשב את השיר של בריטני שעשינו עליו ריקוד? מין מיקס כזה עם גיטרה חשמלית באמצע ויש ביטים כאלה עם כתף ימין...? (בטח לא הבנת כלום...)

Vitamin Chick

New member
כן זאת היא

יש לה 2 סטודיואים בראשל"צ - אחד בהיכל הספורט גן נחום ואחד בקריית ראשון... שם היא מלמדת תודה :) ואולי אני אבוא לעוד שיעורים לא חשבתי על זה, כעקרון זה היה דו פעמי חח בשביל קובי... ולאיזה בריטני את מתכוונת? מיום שלישי? או אחר? *שנעבור למסרים?*

Miss Pointe

New member
../images/Emo176.gifגם אריאלוש עוזב../images/Emo4.gif

אחד המורים המושלים להיפ הופ... ושנה שעברה תות עזבה... מה נסגר איתכם?!

sh00val

New member
אני חושבת שתות..

מחליפה עכשיו את קובי בסטודיו בי. איזה אריאל? זה שלימד בדאנסיטי? עם משקפיים חמוד כזה שעושה כל הזמן פרצופים מצחיקים בזמן שהוא רוקד...?

Miss Pointe

New member
../images/Emo176.gifכן../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif

אני משוגעת על הבנאדם הזה
אין מצב.. היא טסה לשלוש שנים לא?

galush2222

New member
אוווףף כ"כ עצוב

שהוא עוזב אני כ"כ יתגעגע אליו! הוא רקדן כ"כ מדהים ויותר חשוב מזה- בנאדם כ"כ מדהיםםם איך אני מתה עליוו!!! חחח הייתי חייבת
אני מקווה שנוכל למצוא מורה נורמלי כמו אריאלוש=]

הייתי חייבת להגיב

ואו.. קודם כל שנתיים לא הסתובבתי בפורומים פה, אבל הייתי חייבת להגיב עלזה, קובי לימד אותי בסטודיו נדיר לפני שנתיים וחצי בערך, והוא המורה הכי טוב בעולם, רק רקדתי איתו שנה אבל השנה הזאת הייתה ממש מדהימה! זאת הייתה השנה האחרונה שרקדתי :( אני מתגעגעת לזה..

כי..

אחרי כמה שנים שרקדתי עם כמה הפסקות.. עד כיתה י' ושהייתי בכיתה י' רציתי לנסות דברים חדשים, ונרשמתי לחוג דרמה, אבל זה לא היה בשבילי.. ולא יודעת למה אני לא חוזרת, אין לי כוח לטרטר את ההורים שוב, וגם ככה אני דיי גרועה בזה..:)

למעלה