קובי-לברון-מייקל

קובי-לברון-מייקל

קובי אדירר!!!לברון ענקק!!אבל רק ג'ורדן הוא אלוהים!!ולכל הילדים שחושבים אחרת שיזמינו 5 גולד יראו ויהנו!!!!יאלה לייקרס@!!מת עליכם!!

בא נגיד את זה ככה

אם אני אוהד את הקבוצה שנגד הבולס, חמש שניות לסיום, משחק שביעי, ואני מוביל ב 2, הכדור אצלם. אני עושה רק דבר אחד, מכבה את הטלויזיה!!! מחכה חמש דקות, מדליק מחדש, ומתפלל שיש הארכה. אם יש הארכה, סימן שמייקל קלע רק שתיים. אם אין, סימן שהוא לקח את האליפות עם הבאזר, על הראש שלי הקבוצה שלי. ואם מישהו רוצה השוואה - שיראה מה לברון וקובי עשו בסדרות גמר עד עכשיו - ולא, האליפויות של קובי בתור ילד עם סוללת כוכבים ענקית סביבו לא נחשבות. דבר אחד אבל אני חייב להגיד - יכול להיות שלברון עוד יגדל להיות מייקל - ברגע שהוא ימצא את הקילר אינסטינקט, זה עדיין אפשרי, גם אם לא סביר.

תום116

New member
אהא, ואתה קבעת שהן לא נחשבות?

סוללת כוכבים...אתה מדבר כאילו קובי היה ריק פוקס. קובי היה ה-כוכב, ביחד עם שאקיל. שניהם היו הכוכבים הבלתי מעורערים. זה לא שקובי היה נער מגבות ולהציג את זה כך זה טמטום. מספיק להפחית ב-3 אליפיות של קובי.

88nothing

Active member
וג'ורדן לקח אליפויות לבד??

בלי פיפן,רודמן(גראנט בזמנו),קר,קוקוץ,הרפר,ולונגלי המיפלץ!! לג'ורדן היה המזל לשחק בקבוצה אחת עם שחקני הגנה עצומים כמו פיפן ורודמן!! שאימללו כל מה שזה!!!!! שהם הרגו את מלון!!! ליוטה היו בעיות במצ'פים מול שיקגו זאת הסיבה ששיקגו לקחו את האליפויות עליהם!! ג'ורדן ניצל תקופה שבליגה לא היו שחקנים באמת ענקיים ומוכשרים מאוד מאוד!!!! וכל מי שיבוא עם רשימה שישווה אותם לבוסטון של סוף שנותב80 או לליקרס של אותה תקופה ויבין!!! אני יכול רק להבטיח לגם שאם שיקגו היו פוגשים אתהלייקרס של שקיל וקובי או את בוסטון של עכשיו הם לא היו לוקחים 3 אליפויות רצוף!!!!

ג'ורדן ניצל תקופה בלי כוכבים!?!?

סטוקטון, מאלון, אולאג'ואן, אוניל, רובינסון, יואינג, בארקלי, דרקסלר... כל אלה שחקני רוטציה הא?

88nothing

Active member
לא אבל...

רוב השמות הם סנטרים שטובים ככל שיהיו צריכים לקבל כדורים וצריך לשחק נכון עבורם!! ליוטה היתה בעיית מצ'אפ עם שיקגו כשהקלעי הכי טוב שלה(מלון) נשמר על ידי פיפן ורודמן שניים משחקני ההגנה הטובים שהיו וסטוקטון לא סקורר אלה מנהל משחק וקצת קשה לנהל משחק נגד שוב פיפן ורודמן!! כשה דרקסלר היה בשיאו מייקל לא לקח יותר מידי תארים(שנות ה80)!! ובארקלי שוב נתקע מול פיפן ושוב אותו יתרון מצאפים!

88nothing

Active member
ועכשיו תגיד את כל מי שציינתה בנשימה אחת עם...

ביל ראסל,לארי בירד,מג'יק,קארים,וילט צ'מברלין,אלג'ין ביילור,ג'רי וסט וטים דאנקן! שכל אחד מיהם באמת הכניס למשחק משהו שונה וברמה ארתלגמרה ממה שהינו רגילים!! אפשר להוסיף עוד ענקים לרשימה אבל נסתפק במאט!

אבל האנשים שנתת שונים

וחלקם היו בתקופות שהNBA לא היה תחרותי בכלל. אתה נותן את ביל ראסל כדוגמא לאחד ששיחק בתקופה תחרותית? (הרי על זה הדיון) הוא לקח 150 אליפויות ב151 עונות משחק, זה לא נשמע לי תחרותי כל כך... לארי ומג'יק שיחקו בתקופה בה הלייקרס/סלטיקס לקחו כמעט כל אליפות, שוב לא ליגה תחרותית כל כך... סה"כ מייקל שיחק בתקופה מאוד תחרותית ולהגיד ההפך זה פשוט לא להתמצא בפרטים...

ikrmr

New member
בשנות ה-80 הליגה היית מאוד תחרותית, אך

בס"ד מג'יק ובירד וקבוצותיהם היו ענקיים. שניהם לפי כמעט כל הדעות בחמישיית כל הזמנים, וקבוצותיהם (בייחוד בוסטון של 86' והלייקרס של 87') היו מהקבוצות הטובות בכל הזמנים). בשנות ה-80 היה הריכוז הגדול ביותר של כוכבים גדולים שכיכבו במהלך תחילת שנות ה-80 ואמצע שנות ה-80 (הבאתי לפי סדר העמדות: מג'יק, אייזיאה, סטוקטון, פייטון, קווין ג'ונסון, ג'ורדן, בירד, ד"ר ג'יי (שנכנס לליגה ב-76 לאחר היבלעות ליגת ה-ABA בתוך ה-NBA, אך היה מגדולי השחקנים בשנות ה-שמונים), וורת'י, דומיניק וילקינס, בארקלי, ק' מלון, מקהייל, כארים (שאמנם נכנס לליגה ב-69' אך עדיין היה מגדולי השחקנים ברוב שנות ה-80 - בגיל 32 בעונת 79/80 הוא זכה בתואר השישי של ה-MVP של העונה ובגיל 37 ב-85' הוא זכה בפעם השנייה ב-MVP של סדרת הגמר, ושיחק ברמה טובה+ עוד שלוש שנים), מ' מלון (שגם הוא נכנס לליגה בשנות ה-70 אך היה מגדולי השחקנים גם בחצי הראשון של שנות השמונים כמו ד"ר ג'יי), אולאג'ואן, יואינג, וזו לא רשימה מלאה של הכוכבים הגדולים. הסיבה לשליטה של הלייקרס והסלטיקס הייתה כי הם היו קבוצות מדהימות

למעלה