קובי וליאור יקרים!!

RomiVais

New member
קובי וליאור יקרים!! ../images/Emo49.gif ../images/Emo48.gif ../images/Emo25.gif ../images/Emo24.gif

אני אנצל הזדמנות זו לברך את שניכם!! חבל שלא ידעתי קודם שלקובי היה יום הולדת ביום חמישי - אבל אתה יכול להמשיך לחגוג, כמו ליאור שהתחיל מראש
ובכלל - עדיף מאוחר מאשר לעולם לא, נכון?
אז לשניכם - המון המון מזל טוב ליום הולדתכם!!! מקווה שאתם מבלים כמו שצריך וחוגגים בהתאם, כי יום הולדת זה היום (למרות שצריך להיות כשבוע או יותר...
) הכי שמח בשנה עבור כל אחד מאיתנו וככה גם מרגישים המשפחה והחברים... מאחלת לכם מכל הלב את כל הטוב שבעולם, המון בריאות, אושר ושמחת חיים!!! אני אקדיש לכם, בנוסף לברכות שצירפתי, ציטוט: "אושר הוא קרן-שמש העשוי לפלח אלפי לבבות בלא לאבד ולא גם כהוא זה מזוהרו המקורי. אדרבה, בהיתקלו בלב קרוב, הרי בדומה לאור הנופל על ראי, הוא מוחזר בזוהר כפול ומכופל. הוא לא נתעצם אלא רק לאחר שנחלק עם הזולת." ג´יין פורטר. מכל הלב, רומי

@diver

New member
רומי - אין מילים

רומי - תודה אין מילים בפי שיוכלו לתאר איזו התרגשות הייתה לי כשראיתי את כל ההשקעה , באמת אני מרגיש מיוחד מאד כשאני מקבל כל כך הרבה תשומת לב ויחס אישי ממך רומי . ברור לי שזו טרחה אישית לשלוח את כל החומר והאתרים באופן אישי כל הכבוד על האנושיות והחביבות והיותך אדם אכפתי ומתחלק רומי -פשוט : תודה !! מקובי

@diver

New member
רומי - קבלי חיבוק ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo39.gif ../images/Emo51.gif

שכחתי לתת לך חיבוק ענקי , כאות לתודה

lior_r

New member
מדהים, פשוט מדהים ...!!

אני מצטרף להתרגשותו של קובי. אחלה השקעה ותודה רבה רבה על כל הברכות המההמות
אין לי ספק שאת אדם נפלא ואני באמת מאחל לך הרבה מאד אושר גם, וכמובן אנשים טובים ואהובים לחלוק אותו איתם.... אז שוב
ורק טוב !!! שלך, בהמון הערכה וידידות ליאור

RomiVais

New member
הסמקתי!!! ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif

עשיתם לי את היום... לא... בעצם את השבוע!!! אני כל כך שמחה שאהבתם את הכל... זה אומר שהצלחתי ואני תמיד שמחה כשאני מצליחה לעשות משהו טוב!!
ההשקעה היא מהלב!!! וזו לא טירחה בכלל... זה כיף אמיתי!
שיהיה לכם ערב נפלא, תעשו חיים ואני שולחת לכם המון המון
ו
מכל ה
רומי

למעלה