קובי אשל?

DanielNa

New member
קובי אשל?

אממ, שאלה כללית ביותר, מי זה קובי אשל, ואם יש לו קשר לדיבוב?

porky169

New member
קובי אשל הוא במאי ומנהל דיבוב../images/Emo134.gif

הוא התחיל את דרכו כטכנאי באולפני זאונד ועבר לאולפני וידאופילם ושם הוא ניהל כל מיני דיבובים של תוכניות עד שמתישהו הוא עבר לאולפן פרטי בשם החדר של צוף פילוסוף ויושי שדה ומתיסלם ולפני כמה זמן הוא קנה את האולפן והפך אותו לאולפני קובי אשל.

porky169

New member
ד"א הוא גם מדבב בסדרות שלו../images/Emo134.gif

הוא מדבב למשל בארתור דמויות משנה

תיקון של כמה טעויות

אז ככה, קובי אשל באמת עבד קודם בוידאופילם כבמאי קולות, זה נכון. אבל את דרכו הוא לא התחיל בזאונד. הוא היה טכנאי קול בהרבה אולפנים (בין היתר באולפני טריטון ז"ל) קובי מאז ומתמיד התעסק בסאונד, גם טכנאי קול בטלויזיה החינוכית (זהו זה) ועוד המון נוסטלגיות קלאסיקות (טכנאי קול בפסטיגל 87) וכדומה, ואם אני לא טועה ממש את הדרך שלו בסאונד הוא התחיל כטכנאי בגל"צ אבל לא במסגרת שירות צבאי לאחר שעזב את וידאו פילם הקים את "קובי אשל בית הפקה לדיבוב" והיה משתמש באולפני זזה לצורך הקלטות (כמו שלימים עשתה שפרירה זכאי, וחנה דרורי קשי - מהטלוויזיה החינוכית) בשלב מסויים הוא עבר לעשות את הקלטות הדיבוב באולפן החדר שהיה של צוף פילוסוף וקובי אייזמן, וכפי שכתבת - בשלב מסויים הוא קנה אותם והקים את "קובי אשל הפקות" לגבי יושי שדה - אני לא יודע אם הוא וקובי אשל עבדו יחד, אבל אני מניח שהם מכירים. בכל מקרה - ליושי שדה יש אולפן של ג'ינגלים עם בת זוגתו "מזי כהן" (האחת היחידה) אבל לפי מה שידוע לי - יושי לא מתעסק בדיבוב

בכיף

לגבי גלי צה"ל - אל תתפוס אותי במילה. כי שם אני לא בטוח שהוא עבד.. שאר הפרטים אני יכול להגיד לך בוודאות שנכונים

דרך אגב

בשנת 1994 קובי אשל כתב יחד עם רוני ערן, את הטקסטים למשחק הטלוויזיה האינטרקטיבי "הוגו" (הדמויות דובבו ע"י דורי בן זאב וגני תמיר, שלפעמים גיורא קנת היה מדבב את הוגו בפינה שנקראה "הגיגי הוגו". רוני ערן - עבדה בשלב מסויים אצל קובי כמתרגמת סדרות. (שירים שכתבה: סוף העונה, סלואו ירח, השד הקטן שלי, ועוד) וניהלה בעבר את מערכת ערוץ הילדים לפני קרני פלונטר זיו, בחורה מאוד מוכשרת. כיום לפי מה שידוע לי היא כתבת במגזין תיירות

דרך אגב

בשנת 1994 קובי אשל כתב יחד עם רוני ערן, את הטקסטים למשחק הטלוויזיה האינטרקטיבי "הוגו" (הדמויות דובבו ע"י דורי בן זאב וגני תמיר, שלפעמים גיורא קנת היה מדבב את הוגו בפינה שנקראה "הגיגי הוגו". רוני ערן - עבדה בשלב מסויים אצל קובי כמתרגמת סדרות. (שירים שכתבה: סוף העונה, סלואו ירח, השד הקטן שלי, ועוד) וניהלה בעבר את מערכת ערוץ הילדים לפני קרני פלונטר זיו, בחורה מאוד מוכשרת. כיום לפי מה שידוע לי היא כתבת במגזין תיירות

porky169

New member
נכון../images/Emo134.gif

בסוכות היה ספיישל הוגו שהוגו יצא מהמשחק ודיבר וגם שם דיבב אותו גיורא קנת.

למעלה