קובי אוז

shellyland

New member
קובי אוז

התחילהנחות את תכנית הבוקר של ערוץ 10. לא ציפיתי ממנו להרבה, אממה-מה: מסתבר שהילד שנון-לשונית. באייטם על סריגה, למשל, הוא אמר שהוא באמת שמע לאחרונה על הרבה זוגות של סורגות ותפרנים ובאייטם על הכרמים העודפים בצ'ילה, שנשתלו בעקבות ההצלחה של היינות הצ'יליאנים בעולם, הוא אמר "אמרתי להם להשאר avavim אבל הם הרימו את האף". שווה צפייה.

D o r o t h y

New member
למה הפתיע?

יש לו לא מעט שניניות בשירים של טיפקס .. אני מחבבת אותו

למבקר הטלוויזיה של 'הארץ'

הוא נמאס כבר בתוכנית הראשונה. ואני אגב לא צפיתי, ובכלל אין בי חיבה לאיש הזה.

shellyland

New member
נראה לי גם.

למזלו, שמו לידו את אפרת רייטן, אם כי גם היא לא מצליחה לעזור לי להתגבר על העובדה שהורידו לי שעה מתמר איש שלוש ושהעלימו לי בכלל את לינוי בר גפן. הן משובחות ביותר, שתיהן. ולא משנה מי לצידן.

shellyland

New member
הפנטזייה שלי:

(אני יודעת שלא שאלתם, אבל בא לי לשתף) שתכנית הבוקר של ערוץ 10 תונחה ע"י שלומי-העלוקה-לאופר.

כיוון שאני קצת חולה

אז צפיתי במעבר אל התוכנית שלו ושל הרייטנית ב- 7:59. הוא נראה זוועה בגוש השיער השחור על פדחתו, הזקנקן א-לה-אהרוני וגבותיו. ליצן מטופש ולא מעורר עניין. לגבי הרייטנית, כיוון שזכיתי "להתחכך" באישיותה "הדגולה" באיזה אירוע חברתי משמים, ממני היא לא תזכה לקמצוץ של אהדה. סתם אחת.

אני מאד אוהב את המוסיקה שלו ../images/Emo141.gif

ואני מעריך את העבודה שלו כיזם וכמנהל אמנותי בעולם המוסיקה העברית. אבל את ההופעות הטלביזיוניות שלו עד היום לא אהבתי, ואני מניח שגם את זו לא אוהב. זאת אומרת, אם חו"ח אחטוף איזה וירוס ואיאלץ לשכב בבית ולצפות בתכניות הבוקר. אני מצטרף לשבחים שהועתרו פה על עינב גלילי: נבונה, מצחיקה, נעימה. ובקשר למרב מיכאלי, מפליא אותי שטל פרידמן עוד לא התחיל לחקות אותה ב"ארץ נהדרת". היא בדיוק בשטאנץ של לובה, של חלי גונזלס ושל המורה של פילוס: האישה הגברית שלא הייתם רוצים לפגוש פנים אל פנים.

למעלה