קובי אוז

קובי אוז

אני מתנדבת ב"הפוך על הפוך" (למי שלא יודע מה זה, לינק) באר-שבע והיום, במסגרת שבוע הספר, ביקר במרכז שלנו שלנו קובי אוז, לרגל צאת ספרו החדש "עבריין צעצוע". אני לא יודעת איך אוז בתור סופר (למרות שעכשיו אני מודה שאני מסוקרנת לבדוק), אבל מאד התרשמתי מאיך הוא בתור בן אדם - מזה שהוא טרח להגיע לקרוון הקטנטן והפאתטי שעיריית ב"ש מצאה לנכון להקדיש לנו, מהצורה שהוא דיבר, מהיחס המקסים והאישי שלו לבני הנוער ומהעובדה שהוא הצליח לגרום לפורפרות הרעשניות שלנו לשבת בדממה במשך כמעט שעה וחצי (שיא חדש. אני נשבעת). בכל אופן, תהיתי אם מישהו מכם קרא את הספר הזה או הקודם של אוז ומה יש לכם להגיד עליו. בני הנוער, אגב, קיבלו עותקים חינם עליהם הוא חתם במעמד זה.

siv30

New member
חמודה , לפי מילות השירים שלו

לא הייתי מהמרת על הספר שלו...SORRY אני אדם לוגי שמסיק מסקנות די מהר, ואם מילות השירים שלו נראות כמו יושבים בבית קפה [..] ואת בתוך הג'ינס שלך וכולי (זה עוד נחשב שיר טוב שלו בעני)..אז חבל על הזמן היקר שלי ממילא אין לי מיותר... ואין כאן כוונה להוריד ולוא במיליגרם מחשיבות המעשה האנושי שעשה היום בשביל הילדים

הוא קרא מהספר שלו, וזה נשמע מעניין

זה ז'אנר אחר לגמרי מהשירים, למרות שהוא ציטט ממילות שיריו כששאלו אותו על מחאה חברתית, וגם השירים שלו יותר עמוקים ממה שנדמה בשמיעה ראשונה או שניה.

מריםמ

New member
"משה חואטו והעורב"

הספר הראשון של קובי אוז. קראתי, והוא בעיני ספר מצויין. לדעתי, זהו ספר איכותי ורציני, בניגוד לתדמית האחרת של אוז. גם אני קראתי אותו מתוך חשדנות, אבל הופתעתי לטובה. את ספרו השני, "עבריין צעצוע", עדיין לא קראתי.

למעלה