קוביות פגיעה

קוביות פגיעה

אי אני יודע מה הקוביות פגיעה של מפלצות למינהם? גם אני צריך לדעת של חיות. אך אפשר לדעת? אני צריך עכשיו של טיגריס ופומה, מישהו יכול לתת לי?

DDN

New member
ודרך הSRD

תוכל להגיע לקבצי המפלצות ולראות נתונים. פרטים בקישורים.

אפלייה!../images/Emo46.gif

כתוב שעם לחש ידידות עם חיות אפשר להתידד עם חיות שיש להם פי 2 ק"פ ממך. אח"כ כתוב: "לדוגמא, דרואיד בדרגה 3 יכול להשתמש בלחש בכדי לרכוש את ידידותה של חיה שלה 6 ק"פ או פחות, ואילו סייר בדרגה 5 יכול רכוש את ידידותה של חיה שלה 4 ק"פ או פחות" מה זאת האפליה הזאת בין דרואידים סיירים!?! אני דורש צדק!

naring

New member
תשובה

סיירים מסתדרים טוב עם הטבע, אבל הם אנשים שחיים שם. דרואידים הם חלק מהטבע, הם התקבלו להיות חלק מהיער עצמו.

בורן

New member
naring צודק אבל לא מדויק

הסיירים הם יותר מאשר מסתדרים טוב עם הטבע. ההבדל בין סייר לדרואיד הוא שדרואיד לא מבחינים (תושבי היער) בהבדל כלשהו בין חיה לדרואיד, אבל אם הם יראו סייר- הם יחבבו אותו, אבל יראו בו שונה.

snift

New member
אז בעולם שלך תשנה את זה.

הספר אינו קדוש. הוא מתאים אך ורק לעולם כפי שכותבי הספר רואים אותו. לא מתאים לך, תשנה !

DDN

New member
מישהו אמר גזענות?

אני לא מבין איך אפשר לקשר מו"ד לגזענות

The DDM

New member
אממם..... שואה זוטונית

אני הרצתי לקבוצה שלי מערכה שבה יש מלחמה גדולה והאורקים הכימו מחנאות השמדה לזוטונים הקבוצה בתוך כל זה ויש בקבוצה זוטון לא יצא לי כל-כך טוב אבל הנה עוד דוגמה לגזענות במשחקי תפקידים

רמץ

New member
סיירים ודרואידים

בכל הנוגע ללחשים ויכולות מיוחדות, הדרגה ה"דרואידית" של סייר היא מחצית מדרגת הסייר שלו (בעיגול למטה). אין פה שום אפליה. לסייר אין את כל ההגבלות שלדרואיד יש בשימוש בשריונות וכלי נשק (אע"פ שהוא חייב שריון קל כדי להשתמש ביכולות הסייריות שלו) והוא ספץ בלחימה. הכל עניין של איזון.

רמץ

New member
תשובה

אם אתה מתכוון לאיך יודעים מה הקב"פ (קוביות פגיעה) של מפלצת מתוך האסופה - הכוונה היא כמה קוביות יש לזרוק כדי לקבוע נק"פ. אם למפלצת מסויימת כתוב שה-HP שלה הוא 3d8+5 אז הקב"פ שלה הוא 3 (היא כאילו בדרגה 3 - באותו אופן שבו קוסם מדרגה 3 גלגל 3ק'4 לקביעת הנק"פ). אם אין לך את האסופה, אתה יכול פשוט להחליט "באיזה דרגה המפלצת" לפי מידת החוזק/תחכום שלה. גם אם אין לה הרבה נק"פ, יתכן שהיא מוכשרת וקשה להבסה. במקרה כזה הנק"פ שלה יכול להיות למשל 8d4-5 והקב"פ שלה יהיה 8.

למעלה