קוביות בבטן...

• פותח הנושא T 1
  • פורסם בתאריך

zizu10

New member
....

אם אתה רזה ורוצה להוריד אחוזי שומן בלי לרדת במשקל אתה צריך להתחיל לאכול טוב והרבה בתוספת אימוני כח (תעשה בבית מה שאתה יכול) +אירובי וכמובן לריבועים עבודה על הבטן

crackerz

New member
2 שאלות :

1) את האירובי לשלב ביחד עם האימונים , או לעשות אותו בימים שאין לי אימון ? 2) אני צריך להאתמן יום כן - יום לא , או ש 2-3 בשבוע זה מספיק ?

sowhatt

New member
אני לא מתפלא שהוא ממשיך לשאול

אותך שאלות, כי למי שלא מבין ויודע, מההודעה שלך אי אפשר להבין מה צריך לעשות. לנפח שרירים ולהוריד אחוזי שומן בשביל קוביות זה ממש קשה בשל העובדה שלניפוח שרירים צריכים לאכול הרבה ולשמור על איזון קלורי חיובי, ובשביל להוריד אחוזי שומן ולהבליט את הקוביות צריך לעשות אירובי, ולא לאכול הרבה - לשמור על איזון קלורי שלילי, כדי להוריד במסת השומן! לכן גם לנפח וגם להוריד אחוזי שומן מאוד קשה! לפי מה שאני הבנתי כאן, המומלץ הוא קודם כל לעבוד על ניפוח ואח"כ לעבוד על אירובי. [אם הניפוח חשוב לך מאוד].

crackerz

New member
הבנתי ! רק שאלה אחת :

איך אני יידע מתי ניפחתי מספיק את שרירי הבטן , וכדי להתחיל להוריד אחוזי שומן ?

zizu10

New member
אם תקרא רגע מה כתבתי....../images/Emo98.gif

תראה שאתה לא יודע על מה אתה מתווכח איתי. אני לא אמרתי שהוא יצליח לנפח את השריר (להעלות במשקל) כי כמובן שאי אפשר להתנפח במאזן קלוריות שלילי או נייטרלי. העבודה עם משקולות או בחדר כושר באה במטרה להוריד אחוזי שומן ולהישאר באותו משקל!!. כלומר אתה עושה אירובי,עובד על השרירים ואוכל נכון (הרבה חלבונים בעיקר) ועל ידי כך מחטב את הגוף כלומר מעלה בו את מסת השריר ובמקביל מוריד מסת שומן וזה בהחלט אפשרי. תראה את SPOLID לדוגמא שהוריד את אחוז השומן ל7 מבלי לרדת במשקל ובמסת השריר...כתבתי למטה הודעה ארוכה על הנושא הזה עם הרבה טיפים

sowhatt

New member
אני באמת לא יודע על מה אני מתווכח א

איתך. תראה אתה צודק במקרה של הקוביות בבטן. אני אולי לא הבנתי אותו/אותך. אני דיברתי על ניפוח השרירים [כי הוא רזה!] ועל הקוביות בבטן, וזה די קשה להשיג את שניהם. על זה דיברתי...

sowhatt

New member
זה לא נכון

אני רזה ואצלי לא רואים קוביות בכלל!, ואין לי טעם להתחיל באירובי כי אני רזה גם ככה, אני עדיין מנפח., ואני ממש לא יכול לשלב אירובי וניפוח בשל הסיבה שכתובה בהודעה שלי למטה. ברור שצריכים שרירים חזקים בבטן, אבל העיקר הוא אחוזי השומן [וגנטיקה נכנסת פה איפשהו אני חושב]. קשה מאוד להעלות במסת שריר ולהתנפח ובאותו הזמן להוריד במסת שומן.

zizu10

New member
כתבתי לך תשובה שמאלה קצת

אתה פשוט לא הבנת נכון מה שכתבתי. אולי מישהו (אלי) יתערב כבר ויגמור את השרשור הזה???????

קוביות

יש אנשים רזים שלא יראו להם את הקוביות משתי סיבות: 1. גניקה !!! 2. שרירי בטן לא מפותחים. לכן, האפשרות היחידה היא עיבוי שרירי הבטן אבל, כפי שציינתי בעבר שריר זה הוא "סטייק" קטן יחסית ולכן לא ניתן לגרום להיפרטרופיה גדולה בו.

למעלה