"קובבה"

"קובבה"

רגע רגע רגע, יש לי שאלה. מה זה "קובבה"? הרבה מהחברות המרוקאקיות שלי קוראות לי ככה.. אבל מה זה אומר? קציצה? שמנמונת? שמנה? חמודה? אחות'שלי או לא דעת... הממ, מישו יכול לעזור?... ומעבר לזה, יש לי משו לספר. שוב פעם הוכחתי לעצמי בעיקר, שהכל עניין של איך אתה רואה את עצמך, ומה שאתה משדר לסביבה. היתי בסופשבוע במלון..כל הסופשבוע, חברה שלי הרזה היתה איתי..אתם יודעים איך זה.. קיץ.. חם.. מינימום בגדים.. מקסימום כיף... וכן, אנשים, התחילו איתי מלא! מה זה מלא? חח ניראה לי בכל שנותיי לא התחילו איתי ככה.. כמה מחמאות שקיבלתי.. ואת אף אחד לא עניין שאני שמנה.. או רזה.. כזו או אחרת... טוב לי. אני בתקופה מצויינת מבחינת החיים שלי <טפו טפו טפו>, אני מהלכת עם בגד ים כאילו אין מחר, ושמה את מה שאין לי על כל מי שלא נאה לו.. ורוקדת ומענטזת בלי חשבון.. חח איזה מישהו אמר לי אפילו שאני משדרת מיניות. חחחח בקיצור.. הכל עניין של הרגשה. באמת באמת. מצרפת תמונה שלי. חדשה חמה רותחת:) תאהבו את עצמכם.. כי חוץ מגופכם וראשכם, מה עוד יש בחיים האלה? סתם רגע של פורקן שמחה שכזה, ~לין~

fragilation

New member
את יפהפייה!

לא יודעת מה זה קובבה אבל אני זוכרת שהייתי עושה כאלה בארגז החול כשהייתי קטנה.... אבל לא נראה לי שהן התכוונו לזה...

סופה10

New member
../images/Emo140.gif

את צודקת המאה אחוז מותק!!! אני איתך לאורך כל הדרך! דרך אגב... את יפיפיה אמיתית! תהני מכל רגע האושר אינו יעד אלא דרך חיים! סופה!

לא נראה לי קשר למרוקאיות

כי כבר כולנו סלט עדתי של הכל, אבל לדעתי הן כינו אותך בשם חיבה מתוך אהבה (יש כאלה שלא יראו בכך חיבה). איזה כיף לשמוע שנהנת כל הכבוד לך, ותזכרי כשאת מחייכת מבפנים זה יוצא החוצה.

קובבה ,זה סלאנג ושם חיבה לשמנמונת .

לא קשור מרוקאית או פולניה

זה בעברית?..:)

או מיי גוד אני מרגישה פוסטמה חח אבל קובבה מזכיר לי קבב.. או קציצונת כזו נערף...

fcolors

New member
דיי דיי להקניט עצמך כהסי רגע

נשמתי לא משנה קובבה שמנה או כל מה שיגידו תהיי שלמה עם עצמך את יפפיה יש בך המון וארמון נשמה טובה תהיי מה שאת ועם השאר תזרמי איך שלא יהיה את פשוט מהממת
קבלי משהו במתנה ממני.........in love

וווווייייייייי איזה יופיייייייייייי

וואי המון תודה...:) איזה יפה זההההההה
~לין~

fcolors

New member
חן חן

ואני שמח אם העלתי בך חיוך מאחל לך שתחייכי כל חייך......אמן...שבוע טוב

חבל רק שלקח לך (וגם לי) איזה 18

שנה להבין את זה.. מממווואאא
ואגב.. גם לי אין מושג מה זה קובבה.. אבל תכלס... גם הם לא יודעים מה זה пончик

lb22

New member
איך אתם לא יודעות מה זה קובבה..

קובבה זה מטוס ח"א... שיצא לפני מספר שנים משימוש בחיל. הוא נקרא קובבה מעופפת או בשמו המבצע מטוס הערבה שנראה פשוטו כמשמעו כגוש קובה עסיסי ממולא בבשר... רק שהבשר הזה זה בעצם חיילי החיל היפה בישראל... :)

polegra

New member
קובבת על ../images/Emo3.gif

שמחה שנהנית ושהתחילו איתך כאילו אין מחר הגיע הזמן באמת לאמץ את הגישה שטוב לך לרקוד ולעשות הכל בלי לדפוק חשבון כי רק ככה באמת חיים וככה את מראה לסביבה שאת שלמה עם עצמך ולכן את זמינה ומזמינה יותר ולגבי הקובבה.... ממממ.... האמת? אני לא אוהבת את השם הזה אבל תלוי ממי זה מגיע כמחמאה זה חמוד...אבל יש כאלה שמנסים לעקוץ. ככה בהפוכה תמשיכי לחייך ולהנות מאחלת לך שהקיץ ימשיך ככה טלי

../images/Emo8.gif טוב כמו כולם ...../images/Emo9.gif

אומר לך שאת ילדה יפיפיה ותהני מכל רגע נתון של מחמאות שריקות וכל דבר הדומה לו בעניין השאלה מה זה קובבה אני חושבת שזה אוכל של עירקים .. אז הכוונה שהיא שאת מאוד טעימה .. מה לא ?
בידידות ליאת

למעלה