קואצ'ינג - אימון

נועיק

New member
קואצ'ינג - אימון

היום כל דבר הופך להיות אימון. הסיבה העיקרית - זה תופס ואפשר להרויח מזה כסף. הרבה שיטות שפעם היו רק טיפוליות הופכות עכשיו להיות שיטות אימון מיוחדות. מה דעתכם על רייקי קואצ'ינג?.......

rama69

New member
נועה - בני האדם למדו ש...

מכל דבר שנותנים לו שם - אפשר לעשות כסף, כאשא אדם מגיע אל מטפל מן הסתם גם יש שיחה מקדימה לפני ואחרי הטיפול, בזמן השיחה במידה והמטפל בוחר לייעץ לכוון את המטופל להבין את הקשר בין המחלה או הבעיה לבין הנפש,\ המחשבה,\ ההתנייה שלו כבר את מאמנת אותו לשינוי בחיים לכן כן - יש רייקי קאוצ'ינג מרגע זה כי זו בסך הכל ההגדרה שאת בוחרת לתת לדברים שאת עושה. ואם זה מביא פרנסה טובה - אז שיהיה רק בברכה באהבה אסתר

קואצ'ינג בגישה אחרת (אלטרנטיבי)

נועיק יקרה, כמי שעוסק ביום יום בעזרה ותמיכה לאנשים להעצים את עצמם ואת סביבתם, בעיניי כל דרך המאפשרת זאת יאה. מנסיוני האישי יש העצמה שלי ושל הפונים אלי כמאמן אישי ועסקי בעובדה שיש באפשרותי לעזור בכל דרך, כולל בדרך הרייקי, IPEC וכלי האימון. כל כלי הניתן בידך לעזור - ראוי שיעשה בו שימוש, לא לחינם הופקד בידך..... באהבה ובהערכה, משה

נועיק

New member
לקרוא לדבר בשמו

שאלתי על מושגי ריפוי שלפתע הפכו לכותרות הכוללות את המילה "אימון" פשוט כי זה מוכר יותר. זה לא מה שאתה עושה, זה משהו אחר - טיפול רייקי זה משהו אחד שעלותו נמוכה למדי, קרא לזה אימון רייקי והנה אתה יכול להרויח הרבה יותר. לזה הכוונה. ולא, אני לא מביעה דעה לכאן או לכאן, אני רק תוהה לאן הדברים מובילים וכמה איכות יש בהם.

שמו? מהותו?

נועיק יקירתי, מחיר היא מילה נחמדה, אין לי מושג אמיתי מהו זול ומהו יקר? אלו מילים הנובעות מהשוואה ומשיפוטיות בעיניי המתבונן.... כמה "שווה" טיפול רייקי המביא אנשים מנקודה X לנקודה Y בחייהם...? כמה שווה "אימון" המביא אנשים מנקודה A לנקודה B? האם באמת יש הבדל????? בשני המקרים אנחנו (כמטפלים, מאמנים או כל מילה שתיבחרי בה) נמצאים שם אך ורק כדי לתמוך ולעזור לאנשים לממש את עצמם בדרך הטובה ביותר עבורם באהבה ובהערכה משה כל כלי הניתן בידנו לעזור - לא לחינם הופקד בידנו וראוי שיעשה בו שימוש....

נועיק

New member
אנחנו מדברים במקביל

אני מסכימה עם מה שאתה אומר אני שואלת משהו אחר לגמרי, אבל זה כנראה לא חשוב כרגע. אולי בעוד שנה....

מה יקרה בעוד שנה?../images/Emo22.gif

עוד שם מסחרי לשיטת טיפול? אין חדש תחת השמש. כל השיטות מבוססות על המקור- לאפשר הבנות ודרך לחיים. באהבה שבת שלום אריאלה

נועיק

New member
עוד שנה

השאלה שלי תהיה יותר ברורה אולי לאחרים. חוץ מזה - את צודקת... אגב, מה דעתך על רסקיו לילה? הנה לקחו משהו שעובד המון שנים כמו שהוא, הוסיפו לו עוד תמצית ונתנו נופך חדש לתערובת ישנה. דומה, לא?

../images/Emo112.gifאת יודעת כמה שנים לא הייתי ערה מוקדם?

אתמול הבת שלי בת 15.5, חזרה מחודש וחצי שליחות במחנה בקנדה , היא ישנה כבר 24 שעות ואני כל כמה שעות נכנסת לתת לה נשיקה, להשלים את החסר. @@@@ ואלי עוד שנה באמת ההבנות שלנו יהיו אחרות, בעצם , זה מתחיל כבר מעכשיו...חחחחה.. אני צריכה רסקיו מעורר לפני 9 בבוקר- יש לך כזה? באהבה אריאלה

למעלה