קואופרציית נשים

galila65

New member
קואופרציית נשים

כפי שציינתי בעבר אני גרה בגליל העליון. באזור מתגבשות שתי קואפרציות של נשים יוצרות. אני לא יודעת מה יצא מזה עם זאת הרעיון נשמע לי נהדר ואני מניחה שניתן ליישמו בכל מקום. קואופרציה אחת של נשים בייצור-מזון ריבות תרכיזיים עוגות וכ'ו. השנייה של נשים אומניות. יש כנס בנושא, אני מציינת את האנשים שינאמו בכנס במידה ומישהי רוצה להרים את הכפפה ןליזום רעיון דומה במקום אחר. מובילת הרעיון שמנסה להחדיר את העניין בגופים שונים- אילנה לפידות מנהלת סמינר אפעל (אני מניחה שאליה כדאי לפנות) ירצה במפגש- אלי בן הרוש מנכ"ל קואפרטיב"שומר ישראל" ירצה במפגש- מיכה ברנר- יו"ר מרכז הקואופרציה בישראל. להערכתי זה יכול להיות פתרון מעולה לנשים רבות יוצרות שלא מגיעות למימוש לבד. מהסתכלות בגוגל למדתי שקואפרטיב שומר ישראל- הנו עסק של מאבטחים שחברו יחדיו להשגת עבודה בתנאיים "נורמליים" , בסמינר באפעל ישנם קורסים בעניין וכן במקומות שונים הקימו קואפרטיב, אז אפשר בהחלט להקים מסוגים שונים עפ"י מקצועות קואפרטיביים של "חד הורים". מקווה שעזרתי אורית

coralite

New member
נשמע נהדר

חבל שאין משהו כזה באיזור ירושלים.. אני לא חושבת שאני הבנאדם ליזום פרויקט כזה גדוך , אבל הייתי רוצה להצטרף אם היה כבר

galila65

New member
לפנות לאחראית לקידום האישה

בכל רשות ישנה אישה שזהו תפקידה לפנות אליה שהיא תארגן. אם יפנו כמה ביחד מן הסתם זה יעזור.אח"כ אותה אישה תקצור את הפירות - פירסום בעיתונות מקומית וכ'ו.

למעלה