קהילת סלונים

hagai billiard

New member
קהילת סלונים

היי קוראים לי חגי ואני נכד לניצול שואה מאיזור סלונים אני מחפש שורשים ועזרה בנושא עדויות מהאיזור מקווה לעזרתכם בתודה מראש חגי

יעקב 1948

New member
סלונים

ברוך הבא חגי, יש פה חברים שבודאי יוכלו לסייע לך,כולל MAHAYAN שעשה סרט מעולה על חיפוש שורשים בוויטבסק(עיירתו של מארק שאגאל) וסלונים.חוץ מזה אני מאאאאוד ממליץ שתקרא את שלושת המדריכים הצבעוניים בראש העמוד.הם יעזרו קודם כל לך. יעקב רוזן

talia olav

New member
שרשים בסלונים

הי חגי, תמונתו של סבך מרשימה מאד! אנא פרט מהו המידע בו אתה מעוניין, והיכן כבר חיפשת. למשל, האם עיינת בספר היזכור של סלונים, בדפי העד ביד ושם, ב-Jewishgen? אם תפרט יותר נשמח לתת לך עצות יותר ממוקדות. ברוך הבא, ט-א

hagai billiard

New member
שורשים בסלונים

היי טליה, תודה עבור התענינותך ברצוני לברר על משפחתו של סבי שהושמדה בזמן השואה היכן הם גרו ובמה עסקו האם נשאר זיכרון כלשהו סבי היה איש סוד ולא סיפר הרבה על האירועים, מסיבה מוצדקת לגבי "פנקס סלונים" המדובר, לא מצאתי את הפנקס בבית סבי אבל בהחלט הייתי מעוניין למצוא אותו בתודה מראש, חגי

talia olav

New member
הכי נוח לעיין בספר בספריות,

אך בינתים - תוכל לקרוא אותו כאן. מאחר שבספר כמעט 2000 דפים, תזדקק לסבלנות אדירה כדי לעיין בו ברשת. באזור ת"א ניתן למצוא את הספר בין היתר בבית אריאלה, אונ' תל אביב ובר-אילן. ישנם מקורות רבים נוספים, אך לשם כך עליך לפרט יותר.

למעלה