קד"צ פאראמדיק

meijin007

New member
קד"צ פאראמדיק

החלטתי לנסות ללכת על הקורס. פניתי ללשכת גיוס, ואמרו לי לשלוח להם פקס, אז שלחתי. מה הלאה? למי אני אמור להציק? אם אני אחרי י"ב, לומד במכינה קדם צבאית, אני יכול בכלל לקבל?

BenCarmon

New member
אני לא בטוח שזה עדיין אפשרי

בכל מקרה המקום היחידי שיכולים לעזור לך בו זה במדור פאראמדיקים ולא בלשכת גיוס, לשכת הגיוס לא מתמצאים בנושא ורק מעכבים תהליכים.... הטלפון של מדור פאראמדיקים הוא: 037379261 בהצלחה!!!!!!!!

paradan

New member
עדיף להתקשר אליהם

כי ממילא אנחנו במדור נפנה לאיתור ועתודה... הטלפון של מדור איתור ועתודה הוא: 03-7379520/1/2

nikonit

New member
דני, שלום וחג שמח ../images/Emo13.gif

"אנחנו במדור"??? אז זה מה שאתה עושה בימינו, עונה לטלפונים במדור פאראמדיקים (או מה שזה לא יהיה) בצה"לינו? שתהיה לך שנה טובה, והרבה הנאה, ניקונית

paradan

New member
שלום וחג שמח לך ולכולם

כן זה מה שאני עושה בימים אלו. אני מסופח זמנית למדור פאראמדיקים בענף טראומה במקרפ"ר. אני הכלבוייניק של הענף בכל מה שקשור לסינג'ור בתחום המקצועי (כלומר כל מה שפקידה שאין לה שמץ ברפואה לא תוכל לעשות) למזלי זה לא טומן בחובו עבודה רבה לפחות לא לתקופות זמן ארוכות. בעוד שלוש שבועות אני יוצא להכנה לקצונה בפעם השניה (לאחר שבקודמת היו לי חילוקי דיעות איתם בנושא הכושר הנדרש מקצין עתודאי פאראמדיק...
) מקווה שהפעם הם ישתכנעו... שוב שנה טובה לך ולכל החברים, מי ייתן וזו תהיה שנה מוצלחת ושקטה יותר, בה יהיה לכולנו זמן להשקיע בקרובים לנו ובעצמנו, שתהיה שנת בריאות, שנת אהבה ושמחה. דני

amitp

New member
שנה טובה ובהצלחה בהכנה ../images/Emo13.gif

אני מבין שבפעם האחרונה שלא הסכמתם הם ניצחו... בכל מקרה תהנה לך מהחופש במדים, רק אל תתרגל לזה יותר מדי
בהצלחה בקורס, מי יתן וכל משאלותיך (ומשאלותיכם בכלל) לשנה זו יתגשמו. שנה טובה!

למעלה