קדם 1989 - מחדל ?

קדם 1989 - מחדל ?

חבריה, עזרו לי... לכל מי שיש את הקדם של 89 על קלטת וידאו... היום צפיתי שוב בבערך קדם המלא שיש לי על הקלטת (סיפור ארוך) ושמתי לב למשהו... זה רק אני או שגילי נתנאל נראה כאילו הוא שר עם פלייבק??? אני מתכוון, אני לא הצלחתי לשמוע הבדלים משמעותיים בן גירסת הסטודיו לגרסה ה"חיה" ובנוסף, הוא מזיז את המיקרופון מצד לצד בצורה כזאת שיהיו חייבים לשמוע שינויוים בכל (בגלל השינוי מרחקים) ועדיין, נאדה !!! האם קיים סיכוי שידדידינו המשתולל שר עם פלייבק ? תעזרו לי.... נתן נ.ב. למישהו יש מושג מה אדון נתנאל עושה בימנו ? הבנתי שהוא בארצות הברית (יניב, לך חפש אותו)

אז ככה: גילי נתנאל כיום עושה קאמבק

בארה"ב . ולגביי הפלייבק כן כניראה נכון... הוא מנסה לעשות קאמבק בארה"ב כי לדעתו ישראל מחקה אותו ובתוכנית אירוח לפני שנה הואביקש לא להראות את דרך המלך.... *מתבייש* למרות שאין במה כי זה השיר הכי טוב שהיה לישראל!!!!!!!! *מקור אמין מאוד*

הפעם אין לי ברירה אלא

לחזק את ידך ולהגיד אמן ! אין ספק שזהו השיר המוצלח ביותר של ישראל איי פעם ! גילי נתנאל לנצח !

lambada

New member
שני דרך המלך בפורום אחד

זה יותר מדי בשבילי
פורים שמח!

איפה גילי וגלית???

לפי הידוע לי גילי נהיה קצין בצה"ל ואפילו היה המ"מ של חבר טוב שלי לפני מספר שנים. נראה לי שהוא השתחרר. גלית בורג-זו שלצידו מופיעה לחוד וביחד עם להקת טרמפ בערבי ריקודים לבני 30 פלוס בפאב בארץ....

mr t

New member
the truth abt gili

so....gili was studying in telma yellin in "drama department" after that he was an officer in the army and now he is studying "actying studies" in royal accademy in london- he has afull grant and heis so gifted guy . by the way he is out :)

Yaniv-DC

New member
קול יפה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

לי זכור שבהופעה עצמה היה לו קול של צפרדע מעורבת בעורב...

איליה.

New member
מה פתאם!

אז הוא קצת זייף מהתרגשות. מה אתה רוצה מילד בן 12 שמביאים אותו ללוזאן לשיר מול כל אירופה?

קימי

New member
גילי נתנאל

גילי נתנאל היה קצין ביחידת מודיעין שדה עד לפני שנתיים, חיילים שלו עלו מולו בקשר עם השיר המוקלט דרך המלך, עכשיו הוא נסע לטייל בחו"ל.

קימי

New member
מה העלתם את גילי וגלית מהאוב?

לא צריך להגזים שיר נחמד לא יותר מזה, אין כמו הלילה של הכל עובר חביבי

Yaniv-DC

New member
או!! סופסוף קצת דברי טעם!!!

קימי, ברגע זה זכית בפרס אירוויזיון הזהב המוענק באופן דיקטטורי וללא הודעה מוקדמת על ידי מנהל הפורום. את הפרס את מקבלת על אחד המשפטים הנפלאים שנכתבו אי פעם בפורום = "אין כמו הלילה של הכל עובר חביבי" אין לי אלא להסכים עם קביעה זו בפה מלא.

אוף איתכם! ../images/Emo10.gif

ממתי מרחיבים על הנ.ב. במ קום על הנושא ? שאלתי את דעתכם בנוגע קדם 89 !
בכל מקרה, גם אם תגידו עכשיו שגילי נתנאל הוא תת רמה וששר זמרת גרועה, זה לא ממש יעצבן אותי ! יש לי שבוע נהדר! קמילה ופליפה מגיעים לארץ ואני הולך לפגוש אותם !

אהוד_

New member
טוב אם הוצאתם את הקדם מהבויעדם

אז השיר הכי יפה באמת בקדם 1989 הוא "איך זה קורה" של רומי הלחמי

רומי הלחמניה האחרונה../images/Emo15.gif

אחחחח...רומי הלחמי!!!! איזה לוזרית.... היא דווקא מהמקומות האחרונים שתמייייד יזכרו. כמו בועז שרעבי עם הנקודה שלו ("הלוווואי") - תמיד נזכור את רומי הלחמי והעכביש/חיפושית או מה שזה לא יהיה מקעקע על יד החזה... אני זוכר שדברו רק על גילי ועל זה יום אחרי.... " איך זה קורה ברגע בבת אחת איך ברכי שלי שונה בפנים? איך עם השנים משהו בי נגמר קול קורא בי לכיוון אחר. זה הזמן זה הגבווול זה קרוב זה בא ממול אני הולכת הולכת מתרחקת ממך."

בוסון

New member
מה שמוזר זה....

מוזר שאני זוכר את הלחן ואף מסוגל לשיר את הפזמון ממממ.... לא ברור למה . אולי כי בתור ילד בן 12 בשנת 89 העכביש עשה לי טראומה ? אין לדעת.

למעלה