דווקא לטעמי הקדם של 1989 היה מאוד מוצלח ויפה (ארוויזיון 1989 בכלל חבלז..לדעתי הטוב ביותר אי פעם אבל על כל בהזדמנות). רגעים בלתי נשכחים: 1. ניסים גרמה עם ליפת תלתלים מזעזעת וילדים תימנים רוקדים יחד עם נערת הגלגל האנונימית סיגל שחמון שרים "אך כל כאב שבא...חולף לו עם הזמן" 2. חבורת הופה הי שרים מביט מהצד. (2 מהם). 3. עליזה אביב שרה שלום על ארץ בתלבושות של אופרה משנות השישים עם להקת זמר משנות החמישים! 3. ענת עצמון פוזלת לכל כיוון רק לא למצלמה עם "בחלום"---אגב!!!! הלהיט של הקדם בין השורדים ביותר-עדיין מושמע בגימל וגלגלצ!!! 4. גילי הגימיק שטחנו אותו קודם 5.אבי טולדנו מבועס כי בחרו בילדון ולו בו. בהצבעה קשה היה שלא להבחין בכך 6."מנגו" בשיאן--עם "ידידי" לובשות אותם צבעים ואתם בגדים. אהבנו אותן!!!!יומנים חולצות....מה נשאר מזה מה????? 7. אופירה ורווית יוספי בתנועות מגונות ומצועצעות שהביא אותן לכדי אלבום שמכר נראה לי ב8 עותקים בערך.....(משפחת חזה קנתה) השיר הפך אחרי 11 שנים ללהיט פרסומת לקופסת שימורים!!! (יכין זה טוב לפתוח ולסגור...לפתוח ולסגור...) 8.רומי הלחמי שכתבתי כבר עליה מקודם ולא נשכח את המנחים שדקלמו את הטקסט מזעזע...משה בקר ושירה גרא... משה גרטל משך זמן בנקודת השפוט האחרונה....קרני לייזר היו להיט בערוץ 1...הדמעות של גילי בכותרות הסיום....לוח התוצאות מקרטון..המדרגות לשומקום..... אחחחח היה עשררררר!
קבלו את התנצלותי על כך ששכחתי את אוסנת בסיכום קדם 1989!!!! היא הוצגה בערב הקדם בשמה הפרטי בלבד, כנראה כי חשבה ששם המשפחה ז´אנו אינו קליט דיו. (לא עזר לה הרבה...). מילות הפזמון: "ידיך הם ידי חייך הם חיי ימיך הם הם ימי חיי תזכור שעל מפת האהבה הגבול הוא השמים! ידיך הם ידי חייך הם חיי ימיך הם הם ימי חיי תזכור שעל מפת האהבה הגבול הוא השמים! " שמתם לב לדימיון המפתיע בינה לבין ההיא מ"סקס והעיר הגדולה" ששחקה גם במלרוז? (בערך...). אם כבר שאלו פה על תחפושות של ארוויזיון...אני הייתי אתמול במסיבה מ-ד-ה-י-מ-ה במועדון התיאטרון - והדדבר היחיד שראיתי שמתקרב לזה זה תחפושות יפות יפות של בנות להקת אבבא - ביחוד הבלונדינית . רעיון עשר!