קדם 1989 - מחדל ?

1989 הסיכום../images/Emo70.gif

דווקא לטעמי הקדם של 1989 היה מאוד מוצלח ויפה (ארוויזיון 1989 בכלל חבלז..לדעתי הטוב ביותר אי פעם אבל על כל בהזדמנות). רגעים בלתי נשכחים: 1. ניסים גרמה עם ליפת תלתלים מזעזעת וילדים תימנים רוקדים יחד עם נערת הגלגל האנונימית סיגל שחמון שרים "אך כל כאב שבא...חולף לו עם הזמן" 2. חבורת הופה הי שרים מביט מהצד. (2 מהם). 3. עליזה אביב שרה שלום על ארץ בתלבושות של אופרה משנות השישים עם להקת זמר משנות החמישים! 3. ענת עצמון פוזלת לכל כיוון רק לא למצלמה עם "בחלום"---אגב!!!! הלהיט של הקדם בין השורדים ביותר-עדיין מושמע בגימל וגלגלצ!!! 4. גילי הגימיק שטחנו אותו קודם 5.אבי טולדנו מבועס כי בחרו בילדון ולו בו. בהצבעה קשה היה שלא להבחין בכך 6."מנגו" בשיאן--עם "ידידי" לובשות אותם צבעים ואתם בגדים. אהבנו אותן!!!!יומנים חולצות....מה נשאר מזה מה????? 7. אופירה ורווית יוספי בתנועות מגונות ומצועצעות שהביא אותן לכדי אלבום שמכר נראה לי ב8 עותקים בערך.....(משפחת חזה קנתה) השיר הפך אחרי 11 שנים ללהיט פרסומת לקופסת שימורים!!! (יכין זה טוב לפתוח ולסגור...לפתוח ולסגור...) 8.רומי הלחמי שכתבתי כבר עליה מקודם ולא נשכח את המנחים שדקלמו את הטקסט מזעזע...משה בקר ושירה גרא... משה גרטל משך זמן בנקודת השפוט האחרונה....קרני לייזר היו להיט בערוץ 1...הדמעות של גילי בכותרות הסיום....לוח התוצאות מקרטון..המדרגות לשומקום..... אחחחח היה עשררררר!

קימי

New member
סקסטה גם היו בקדם הזה?

אני מנסה להשיג שיר כמו אמונה של מירי אלוני, ואת יש לנו של 4 לב אדום איפה אפשר למצוא אותם

אהוד_

New member
איך אפשר לשכוח בקדם 89.....

את התנועות הוולגאריות של אסנת ז´אנו כוכבת הלהלקה של קרית מלאכי
ולאה לופטין זזה כמו פינגווין קימי, לא סקסטה התפרקה ב 1984

Yaniv-DC

New member
ידיך הם ידי...

וממש יכולתם להרגיש איך היא לוקחת לך את הידיים דרך המרקע
אויש, היא הייתה נוראית...

Yaniv-DC

New member
בעעעע. אמא´לה...

אצלינו בבית, במקום להגיד "אם לא תאכל, יבוא שוטר", אמרו "אם לא תאכל תבוא אסנת ותעשה לך בוווו"

קימי

New member
עד כדי כך??, מישהו התחפש לדמויות

לדמויות מהאירוויזיון?

מחווה וסליחה לאוסנת+תחפושות../images/Emo148.gif

קבלו את התנצלותי על כך ששכחתי את אוסנת בסיכום קדם 1989!!!! היא הוצגה בערב הקדם בשמה הפרטי בלבד, כנראה כי חשבה ששם המשפחה ז´אנו אינו קליט דיו. (לא עזר לה הרבה...). מילות הפזמון: "ידיך הם ידי חייך הם חיי ימיך הם הם ימי חיי תזכור שעל מפת האהבה הגבול הוא השמים! ידיך הם ידי חייך הם חיי ימיך הם הם ימי חיי תזכור שעל מפת האהבה הגבול הוא השמים! " שמתם לב לדימיון המפתיע בינה לבין ההיא מ"סקס והעיר הגדולה" ששחקה גם במלרוז? (בערך...). אם כבר שאלו פה על תחפושות של ארוויזיון...אני הייתי אתמול במסיבה מ-ד-ה-י-מ-ה במועדון התיאטרון - והדדבר היחיד שראיתי שמתקרב לזה זה תחפושות יפות יפות של בנות להקת אבבא - ביחוד הבלונדינית . רעיון עשר!

אייל_18

New member
אוי שיט, חבל שלא באתי כי

ככה לפחות הייתה לי הזדמנות לשכב עם אגנטה או פרידה...

רק כדי למנוע אי הבנות אייל_18 היקר.

אגנטה ופרידה המחופשות הן גברים... (לא שזה רע-להיפך...)

למעלה