קדם ארויזיון

AshkA_

New member
קדם ארויזיון

קדם ארויזיון

אני עוברת כאן על ההודעות, לראות מה נשמע, והפליא אותי שלא הייתה שום התייחסות לטקס השנוי במחלוקת - ה. היום רק שמעתי את השיר הזוכה, וכבר אני לא זוכרת איך הוא נשמע. אבל דעתי עליו (בזמן שעוד זכרתי איך הוא נשמע), הייתה שהוא שיר נחמד, באמת חביב, מתאים לרשת ג בעיקר ב7 בערב (תוכנית נעימה שקוראים לה `מה שבע`), אבל הוא לא קליט, מה שאומר שהוא לא מתאים לתחרות ההיא שהפעם כמדומני תערך בדנמרק. אך, איפה הילד החמוד ששר את דרך המלך...

אני כתבתי על זה ת`רד

לא משנה אני חושבת שהשיר שנבחר דיי חרא... ההודית הייתה הכי טובההה :)

האמנם?

אנחנו עולים לאירוויזיון? לא חשבתי שאחריי המקום ה-25 (או יותר למטה?) אנחנו בכלל נוזמן לפצוח פיותינו השנה..נו, מילא. אנילא אוהבת את התחרות הזו בכל מקרה. just another MTV-style comptition, only older... עד העונג הבא, נעמה. נ.ב- אני גאה בפינג פונג. שיר איום ונורא אבל אני גאה בהם.

luka

New member
פיספסת את זה ילדה...

כמה שורות למטה אחרי הוויכוח הגדול, זה שם...

goldy

New member
רק כאשר אנחנו מקיימים את הכלל הבא אנחנו זוכים, וזה בדוק:

השיר חייב להיות קצר, עם כמה שפחות מילים, ועם מילה אחת שחוזרת על עצמה והיא לא מובנת. לדוגמא: אבניני אבו אבה, דיוה לה ויוה ועוד! אם פינפונג היו שרים ``שמח`` ולא ``BE HAPPY`` תהיו בטוחים שהיינו זוכים. חוץ מזה המקרים היחידים שבהם ערוץ אחד מקבל רייטינג הם בשידורי המונדיאל והארוויזיון.

Ey@L

New member
חרא שיר!!! H-(

אני עכשיו שמעתי את השיר דרך האינטרנט.... שיר על הפנים.. אין מוטיב חזור שיהיה קליט, אין שום מילה באנגלית, הרי מי מבין עברית? אין מילה קליטה שאנשים יזכרו אותה.... שיר על הפנים.. אני אישית לא הייתי בוחר בו!

למעלה