קדיש

שירן 41.25 ../images/Emo68.gif

את תמיד מפרגנת לי בצורה כל כך יפה. שמח שאהבת את הסיפור שלי, שיהיה לך כייף, ושנה מוצלחת ונפלאה שבה יתגשמו כל חלומותייך ואהבותייך, מכל הלב. באהבה ממני,

or1

New member
סייח יקר ../images/Emo140.gif

הוזמנו על ידך למסע. הדרך ארוכה , קיווית שנשאר עד הסוף ... נשארתי למרות שבדרך כלל מלל רב מרתיע אותי. הייתי לצידך בבית הספר, שמעתי את קולך הוגה את האותיות וראיתי בעיניך את הערצה לשפה. ראיתי אותך ... יחד שמענו את התפילה, תפילתך ... ידע מה ? אוהבת לקרוא אותך,מקשיבה לך, שומעת כל מילה טועמת מהיין המתוק והעתיק הזה וחוזרת לקבל עוד ... מוכר לך המשפט הזה? נכון, הוא שלך ... שתהיה לך שנה טובה Or1

ניקו 45

New member
למרות הבוקר , סייח../images/Emo42.gif

למרות שעת הבוקר המוקדמת , למרות אורך הכתבה שלך ... קראתי את שכתבת בשקיקה . אהבתי זאת מאוד (חובב היסטוריה מושבע ) המשך ידידי ...

שילה1

New member
סייח יקר..באתי לשנייה,ונשביתי...|4u

איזה סיפור! איזו כתיבה! אפילו "בעל פיוז קצר"שכמוני,קראה כל מילה,ועד סוף הסיפור!

פורפורית 22

אני אומר לך יצא לך שם מה זה יפה, כייף לבטא אותו, פורפורית פורפורית פורפורית, גם ציפור וגם חתול בעת ובעונה אחת. אני שמח שעשיתי לך יפה ומעניין, שיהיה לך שנה נפלאה ומלאה בדברים טובים ונהדרים. באהבה ממני.

שילה1 ../images/Emo39.gif

תודה על דברי התמיכה, שיהיה לך כייף ושנה יפה ומוצלחת. שולח לך זר פרחים ממני.

ניקו 4.5 ../images/Emo39.gif

מפזר הפרחים היקר, שמחתי שקראת בשקיקה, גם אני קורא את שירי האהבה שלך בשקיקה. תשאר איתי ויהיה לך הרבה הסטוריה עיראקית בין השורות. באהבה ממני.

סייח המרקד והמספר סיפור נהדר

בהתחלה סייח נכנסתי לראות את אורך הסיפור,נבהלתי וברחתי לא חשבתי שאצליח לקרוא כעת בשעה כזאת סיפור ארוך,ועוד שנקרא קדיש. אז עשיתי קיצור דרך נכנסתי לתגובות חחחחחחחח ובסוף על פי התגובות מתוך סקרנות נכנסתי לקדיש,אמרתי לעצמי אקרא את השורה הראשונה והאחרונה ואבין את כל הסיפור. אבל אחרי שקראתי את השורה הראשונה המשכתי לקרוא את השנייה וככה בלי לשים לב המשכתי לקרוא את כל השורות של שני הפרקים. ומה שקראתי אהבתי. ניסיתי לדמיין את המחוזות עליהם כתבת אבל שוב ושוב נסחפתי אל המחוזות משם הגעתי אני. אצלי שגדלתי ברוסיה אסור היה שידעו למשל שאני יהודיה, אסור היה לדבר בשפת היהודים שזה אידיש ומסבתי למדתי את המשפט שמע ישראל ה אלוהינו ה אחד אבל במבטא זר ומוזר. אז כשאתה כתבת על המבטא של ערבאנית(אם ביטאתי נכון) אז למבטא של סבתי עליה השלום נסחפתי. וגם אני כשקראתי על התבשיל שאתם מכינים,כבר לא זוכרת איך קראת לו,מה שמכינים במקום חמין לא הבנתי,וכעת שסיפרת לגחליליתוש,נזכרתי שאת הדבר הזה אכלתי אצל גיסתי שנשואה לעיראקי אז אפשר להגיד שטעמו של התבשיל הזה מוכר לי ולזכות המאכל הזה יאמר שהוא אכן טעייםםםם ראית לאן גררת אותי עם הסיפור שלך? שנה טובה לך ולכולםם

חן של פנינה../images/Emo39.gif

אהבתי את העניין של שורה ואח"כ עוד שורה, מאוד מחמיאה לי ומפנקת אותי. הסיפור שלך על רוסיה מאוד נעים לי, היה לי פעם חבר רוסי כמו אחים היינו, אני שמח שאהבת את החשווה, חיפשתי מתנה לתת לך ולא מצאתי, ואז עלה בדעתי לכתוב לך שיר, אני מקווה שיצליח לי. הולך אנא ואנא סורק את היקום במבטי מחפש מקום להניח ראש על כר פוצע נשמות בדרך ומתבייש. באהבה ממני,

kessem

New member
הו אייזיק..כמה נפלא לחזור מחו"ל

ישר אל תוך הסיפור המופלא. מאצ'י ענק ממני

קסמ הקוסמת

התגעגעתי התגעגעתי התגעגעתי התגעגעתי. אני שמח שאהבת את הסיפור שלי. שיהיה לך שנה נפלאה ומלאה בדברים מתוקים, שיהיה לך שנה של הרבה אהבה. באהבה ממני.

kessem

New member
'געגעתי בחזרה. מחר(שזה בעצם היום)

אבוא עם סל גדוש ברכות לשנה החדשה. בינתיים משאירה אחת קטנה .(רמקולים בבקשה) באהבה גם ממני.

סייח ../images/Emo140.gif הרוקדדדד

ראשית סייח תודה על שירך היפה והוא הצליח מעל ומעבר למשוער.

למעלה