קדימה פורום פעיל! בואו איזה מפגש סופש?
ג גיא לידר New member 15/8/06 #5 אני ידוע שאני חדש.. אבל ב-24 יש איזה כנס מיתופיה, שזה כנס על כל טרילוגיות הפנטזיה: הארי פוטר, נרניה, טולקין [שר הטבעות] וכו'.. אז אולי כמה ילכו [למשל.. אני :|]
אני ידוע שאני חדש.. אבל ב-24 יש איזה כנס מיתופיה, שזה כנס על כל טרילוגיות הפנטזיה: הארי פוטר, נרניה, טולקין [שר הטבעות] וכו'.. אז אולי כמה ילכו [למשל.. אני :|]
ג גיא לידר New member 15/8/06 #9 רק רגע, אני אמצא לך את הקישור.. וזה מתקיים בפארק רוזין ברמת אביב, לייד הקניון. נראה לי ._. דקה אני מוצע את הקישור
רק רגע, אני אמצא לך את הקישור.. וזה מתקיים בפארק רוזין ברמת אביב, לייד הקניון. נראה לי ._. דקה אני מוצע את הקישור
A Adi Chan New member 15/8/06 #12 ללכת לכנס ואז למקום אחר... אי אפשר להיות בכנס כל היום... חוץ מזה, הכניסה היא בתשלום? אני בעד דשא!!!>_< ואוכל!
ללכת לכנס ואז למקום אחר... אי אפשר להיות בכנס כל היום... חוץ מזה, הכניסה היא בתשלום? אני בעד דשא!!!>_< ואוכל!
ל לוחם 96 New member 15/8/06 #14 שמעי מיידלה ^_^ אני בעד שתעשו מפגש ב24 , אני... לא אוכל להגיע... ורציתי ככה להכיר אותכם.. קשה לקיים מפגשון בסופש?
שמעי מיידלה ^_^ אני בעד שתעשו מפגש ב24 , אני... לא אוכל להגיע... ורציתי ככה להכיר אותכם.. קשה לקיים מפגשון בסופש?
ל לוחם 96 New member 15/8/06 #16 יום חמישי אין בעיות תחבורה הלאכן? אפשר להפגש בסינמה סיטי ככה לאיזה כיוף או אולי בראשון לאיזה באולינג
ל לוחם 96 New member 16/8/06 #24 נו. מי בא? תהיו ספונטנים! החיים קצרים, תחוו את הרגע, די לתכנן ולחכות שבועיים מראש מי בא מבטיח שיהנה
E EreWind New member 16/8/06 #18 לא יודעת מה איתכם... אבל אני מתההההההה למפגש T___________T חייב לארגן משהו עד סוף החופש!!!! שמעו, כל יום באמצע השבוע חוץ משישי שבת נכון? אני דווקא בעד ה- 24 אבל יש כמה אנשים שמתנגדים אז פשוט נעשה את זה קצת לפני נגיד: שלישי/רביעי שזה 23/22 תגידו מה אתם חושבים ^_^
לא יודעת מה איתכם... אבל אני מתההההההה למפגש T___________T חייב לארגן משהו עד סוף החופש!!!! שמעו, כל יום באמצע השבוע חוץ משישי שבת נכון? אני דווקא בעד ה- 24 אבל יש כמה אנשים שמתנגדים אז פשוט נעשה את זה קצת לפני נגיד: שלישי/רביעי שזה 23/22 תגידו מה אתם חושבים ^_^