קדימה

dandobin

New member
קדימה

אני יכול לקבל תשובה מפורטת? מדוע ב50 המקומות של קדימה נמצא רק מקום אחד לדרוזי ולא מקום לערבי, בדואי או נוצרי? האם קדימה היא לא מפלגה של שוויון הזדמנויות?(מופיע בתחילת השרשור הנעוץ שמעלי).

vantan

New member
לכל מפלגה יש ערבי/דרוזי סימלי, חוץ

מהימין הקיצוני והחרדים. לעבודה יש ערבייה אחת במקום ריאלי (נדיה חילו), לקדימה יש דרוזי ריאלי. במרצ יש ערבי רחוק מהמקומות הריאליים. ואילו לשינוי הווירטואלית יש דרוזי וירטואלי - כמו כל המועמדים הווירטואליים של המפלגה הזאת.

האם מר"צ גזענים לעלייה?

אני רוצה הסבר איך במפלגה של שמאלנים מאנייקים אוהבי ערבים הומואים. אין אף עולה חדש במקום ריאלי? אני רוצה הסבר נוסף איך מפלגה שחורתת על דיגלה שיוויון לא רואים לנכון לחזק את העלייה? האם למר"צ יש משהו נגד רוב יהודי במדינת ישראל? מה דעתה של מר"צ לבעייה הדמוגרפית? ומדינה דו לאומית זה לא פתרון... האם ה"אינטילגנטים" במר"צ באמת חושבים שאם יש ערבי אחד מתוך חמישים או אין זה סיבה להצביע או לא להצביע למפלגה? כי אם כן כל הערבים היו מצביעים רק למפלגות ערביות ולא למשל ...למר"צ. אז בחיית רבאק עזוב אותנו מהשאלה הטיפשית הזאת למה אין ערבי למה אין ערבי. ותבדוק למה אצלכם אין עולה חדש (רוסי אתיופי קווקזי לא משנה מה), ואיך אתה חושב שלשים דתייה אחת כעלה תאנה יביא לכם קולות של ימניים? ואגב אתה מוזמן לסכנין לדבר עם האוכלוסיה ולשאול אותם האם ללא שרון ופרס היה נבנה אצטדיון דוחא, תספר להם שאין ערבי ברשימה ותשמע מה דעתם, אתה מוזמן גם לסניף קדימה בנצרת לראות איזה פעילות יש שם. יום טוב.

gilka

New member
קרוה כאן משהו קצת מצחיק

כיוון שמרץ היא מפלגה שפועלת הרבה למען מיעוטים שונים (ערבים, הומואים, נכים, נשים (טוב זה לא מיעוט, אבל קבוצה מיוחדת) וכן הלאה), אז על כל מיעוט כזה שלא נמצא ברשימתה של מרץ אנשים מתעצבנים. עכשיו אני מבקש שתסביר לי איך בתוך 5 מקומות ריאלים (בערך) אפשר להכניס גם ערבי, גם יהודי, גם אשה, גם גבר, גם הומו, גם נכה, גם עולה, וגם חיזר? איך? לא שאני בעד מרץ, והדיעות של המפלגה הזאת בנושאים שונים מזעזעות אותי, אבל צריך לקחת בפרופורציה את הדרישות מהמפלגה הזאת.

טלמ

New member
יש לסבית במקום ריאלי

אני כמעט בטוח שמיכל רוזין חיה עם אישה, אולי אני טועה... זה מפלגה של 5 מנדטים, והם מייצגים את הערבים ואת זכויותיהם גם בלי נציג ערבי בכנסת. בכל מקרה, מר"צ מאוד רחוקה ממני... היחיד שהערכתי שם הוא יוסי שריד ועכשיו שהוא בחוץ ורק ביילין וגלאון (בחילה...) נשארו לדעתי מפלגת העבודה יכולה להיות מר"צ הרבה יותר טובה, במיוחד שהיא הפכה להרבה יותר שמאלנית מתקופת פרס.

NIKESTYLE

New member
זה בדיוק הטעות של "העבודה".במקום

להשכיל להפוך למפלגת שמאל-מרכז חזקה שמושרשת היטב בערכי הארץ והעם החליטה מפלגת העבודה לנדוד שמאלה למחוזות נידחים.ראינו לאן זה מוביל אותה כל פעם מחדש ,הצרה היא ש"הם" לא למדים מכך כלום וממשיכים במרצ לשבור שמאלה וחזק.

dandobin

New member
אזכיר לך

שקודם כל מר"צ הביאה בכנסת ה16 את רומן ברונפמן לכנסת שלצערי הרב החליט לפרוש. אני אישית נגד דריון מקומות לעולים חדשים ויש עולה חדשה בשם אלה שאינסקיה במקום ה13.(היא במקום נמוך יחסית בגלל שהחליטה להשתתף בביחרות רק שבוע לפני קיומם-אחרת הייתה בטוח מגיעה גבוה יותר). וגם אין לנו הומו במקום ריאלי. אז?! קודם כל הכנסנו הומו לכנסת ועשינו הסטוריה, בדיוק כמו שהכנסנו את האישה הערביה הראשונה. ובכלל אי אפשר להכניס כל אחד לכנסת, אנחנו מנסים אבל. וגרינפלד לא בשביל לסחוף חרדים למר"צ. היא שם בגלל האדיאולוגיה. כן! תתפלאו אנשי פורום קדימה! יש כזה דבר אדיאולוגיה. לא, לא, לא הכיסולוגיה, האידאולוגיה. לא 150 ש"ח ליום פעילות בצומת. אלא התנדבות. כן התנדבות ואדיאולוגיה. ואתם מנכסים לעצמכם כ"כ יפה את פרס. כאילו שאכפת לו מקדימה. הוא סתם רצה להיות בכנסת ולא מושפל בעבודה. מורשת שרון עלאק. אני לא רוצה ללכלך עליו כי הוא על ערש דווי. אתם בקדימה רק מטשטשים את האדיאולוגיה שלכם. ולמה זה1? כי אין כזאת, אין לכם בכלל אדיאולוגיה ואתם בועה שעתידה להתפוצץ. לצערי אנשים רבים וטובים משום מה בוחרים להצביע לכם, למפלגה חזרת עומד שדרה מאשר למר"צ-מפלגה אמיתית עם אדיאולוגיה שודאגת לכל אחד. ודאגה היא לא להכניס ב8 מקומות ריאליים נציג לכל מיעוט. זה הרבה מעבר. מעהבר לכיסאולוגיה.

mean girl 16

New member
זה מאוד קל להרכיב רשימה..

כשאדם אחר יושב לבנות אותה ויכול להכניס אנשים מכל הסוגים על דעת עצמו. מאוד קל.

vantan

New member
שמעת על שיריונים?

משריינים אישה, ערבי, עולה, נציג מגזר וכד'. מי משריין? לא המתפקדים, אלא מרכז או וועדה כלשהי. הינה בעבודה למשל נדיה חילו הערבייה שובצה במקום המשוריין ה-15 למרות שמיליארדר הקזינו האינטרנטי של העבודה, אבי שקד, קיבל יותר קולות ממנה.

טשאפק

New member
היא שובצה, אגב, על משבצת של אשה

השריון למגזר הערבי הלך לח"כ ראלב מג'אדלה, במקום קצת נמוך יותר. נאדיה חילו היא בחירה ראוייה ביותר.

vantan

New member
'הערבי של העבודה' במקום לא כ"כ ראלי

מקום 19. נדיה כניראה תיכנס, מג'אדלה לא ידוע. שוב דפקו את הערבי.

להלן רשימת משורייני נבחרת הארגזים.

אוקיי לזה אתה קורא פריימריז? לי זה נראה כמו חיל השריון. לא בכדי ברק לא התמודד, לא פלא שבכל המחוזות נאמני פרץ ניצחו לא סתם פואד נדחק. זו נבחרת הארגזים, להלן ה"משוריינים" בפריימריז. עמיר פרץ(שריון ליו"ר) יולי תמיר (שיריון נשים) איתן כבל (שיריון מזכ"ל) שלי יחימוביץ' (שיריון נשים) מיכאל מלכיאור (שיריון מימד) קולט אביטל (שיריון נשים) נדיה חילו (נשים) שלום שמחון (מושבים) אורית נוקד (קיבוצים) יורם מרציאנו (שכונות) ראלב מג'אדלה (ערבים) שכיב שנאן (דרוזים) ליאון ליטינצקי (מגזר עולה) אבי יחזקאל (מחוז מרכז) משה סמיה (מחוז שרון-שומרון) אבי ביצור (מחוז דן) ברוך זלץ (מחוז חיפה) גדעון בן-ישראל (נציג הגמלאים) ליאור שטרסברג (צעירים) גרשון גלמן (מחוז תל-אביב) עבוד חסיב (בדואים ונוצרים) מאיר בביוף (נציג הנגב) לי זה נראה כמו שם אחר לוועדה מסדרת. היחידים שנבחרו היו בוז'י פינס בוורמן איילון בן אליעזר ווילנאי. בשביל זה כל הרעש? 6 אנשים... מקדימה אגב יצא הצהרה כי בבחירות הבאות תקבע הרשימה ע"י פריימריז, ולא ע"י היו"ר.

vantan

New member
תשובה ניצחת לקשקשני ה'דמוקרטיה'

בעבודה ובליכוד.

../images/Emo6.gif

ממש תשובה ניצחת... אתה הרי יודע יפה שהוא קישקש: הרי גם במקומות המשוריינים התנהלו בחירות. הם לא מונו ללא כל הליך דמוקרטי, כמו בקדימה.

אתה בטוח שהם נבחרו?

אני שואל שוב, למה ברק לא רץ? למה פואד כעס ביום פירסום התוצאות? מזה הביג דיל? האם הם 100% נבחרו בהליך נקי ודמוקרטי?

אני שמח שאתה מבין מהו שריון

ושגם הנציגים המשוריינים לא ממונים, אלא נבחרים. זו כבר התחלה. ההליך היה דמוקרטי, גם אם במפקד נפלו פגמים, שטופלו.

vantan

New member
'נפלו פגמים, שטופלו'.../images/Emo6.gif

מזכיר לי הודעות של דוברת צה"ל, שאיננה כבר. ל'פגמים' קראו רבבות קולות מזוייפים ש'טופלו' ע"י ביטולם החלקי ע"י שופטת חיצונית. בקולות שלא 'טופלו' מטפלת חקירת המשטרה.

אתה יודע מה זה שריון?

במקומות שנשמרו למגזר מסוים, גם יש הצבעה. גם הנציגים שקיבלו שריון, נבחרו. למשל, מרציאנו ניצח את בן-מנחם במגזר השכונות. ואז בן-מנחם גילה שהוא בכלל בעד קדימה. רק היו"ר והמזכ"ל לא נבחרו בפריימריס.

היו"ר כן נבחר בפריימריס

פריימריס מיוחדים לבחירת היו"ר. השריון של המזכ"ל, כמו גם עצם קיום התפקיד הארכאי הזה, באמת לא ממש ברורים.

למעלה