קדימה בדיקת נוכחות!
ק קושקושית מתולתלת New member 28/3/06 #3 נראה לי כן... ../images/Emo4.gif אם אתה לא כאן אתה לא קיים..... <מיועד לכל המינים> ==>> כמה מינים כבר יש??????
נראה לי כן... ../images/Emo4.gif אם אתה לא כאן אתה לא קיים..... <מיועד לכל המינים> ==>> כמה מינים כבר יש??????
י ישות עליונה New member 28/3/06 #4 בפורום? נראה לי שיש כאן 3 מינים... בנים, בנות וישויות עליונות =) =)
ק קושקושית מתולתלת New member 28/3/06 #6 יש כבוד! אז כשתהיי סגורה על עצמך שאת נוכחת תודיעי... מחכה לכן!
ה העכביש2 New member 28/3/06 #8 אני נוכח/ העכביש2 אני נוכח יש פה אחלה ריח אני נוכח בא לי להתמרח בדיקת נוכחות עברה לי העצבות אם אתה לא כאן אתה לא קיים... אז איך החמשרשיר שלי? אחלה של דבר ב-1 בלילה......
אני נוכח/ העכביש2 אני נוכח יש פה אחלה ריח אני נוכח בא לי להתמרח בדיקת נוכחות עברה לי העצבות אם אתה לא כאן אתה לא קיים... אז איך החמשרשיר שלי? אחלה של דבר ב-1 בלילה......
G gilad269 New member 28/3/06 #12 ../images/Emo45.gif למה את עושה לי את זה,כל פעם שאני בא לפה-את איננה
ק קושקושית מתולתלת New member 28/3/06 #14 בזמן האחרון לא יודעת מה יש לי אני כל הזמן עייפה ועד שבאת הלכתי לישון.... נקווה שיהיו זמנים טובים יותר
בזמן האחרון לא יודעת מה יש לי אני כל הזמן עייפה ועד שבאת הלכתי לישון.... נקווה שיהיו זמנים טובים יותר
G gilad269 New member 28/3/06 #15 כן גם אני לאחרונה די עייף,אולי נעשה איחוד כוחות. יגיעו זמנים טובים יותר
ק קושקושית מתולתלת New member 28/3/06 #16 איחוד כוחות ושבוע שלם של ואח"כ נחפש מי יעשה לנו מסג' כי אחרי שינה מרובה תמיד כואב לי הגב.. איזה בעסה!
איחוד כוחות ושבוע שלם של ואח"כ נחפש מי יעשה לנו מסג' כי אחרי שינה מרובה תמיד כואב לי הגב.. איזה בעסה!
ק קושקושית מתולתלת New member 28/3/06 #20 אממ אמממ אממממ אמממממ האמת שהתגעגעתי לטבריה.... אבל עד שיהיה חם אני יתפשר על מיטה נוחה, ולא מזרון מתנפח ליד הכינרת ...
אממ אמממ אממממ אמממממ האמת שהתגעגעתי לטבריה.... אבל עד שיהיה חם אני יתפשר על מיטה נוחה, ולא מזרון מתנפח ליד הכינרת ...