קדימה

Rocky4

New member
קדימה../images/Emo13.gif

שלום חברי וחברות פורום נכבדות
אם אפשר, אז את הצבעתכם ללוגו מספר 4, תודה

dulce nofa

New member
נ"ש../images/Emo27.gif

שמעתי שיש לפלורנסיה ברטויטי אחות תאומה.. זה נכון? ואם כן..: יש למישהו תמונה שלה???

LOVE AGUS

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif זאת בדיחה נכון../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

LOVE AGUS

New member
מה?!?!?!??!?!?!??!?!?!?!?!?!?!?!?!?

**אני מתהההה** לא ידעתיייי אמאאאא לא דיברו על זה אף פעםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם OMGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG

LOVE AGUS

New member
OMGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG

אני ממממש לא ידעתי!! זאת אחותך זהה?!?! אין שום תמונה שלהם ביחד?! היא לא שחקנית?!?!!

camfels

New member
אין לה שום אחות תאומה!!../images/Emo122.gif

חחחחחחח מאיפה הוציאו את זה שיש לה אחות תאומה?!? יש לה אחות גדולה אחת!שקוראים לה קלרה..וזהו!

camfels

New member
ועוד משו!

איזה מותק היא יש לה שם שני...מריה איזה מותק!!איך מתאים לה!

LOVE AGUS

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif ר-ג-ע-!

אז אין לה אחותך תאומה.. יוו כבר נבהלתי שיש פרט כזההה גדול שאני לא יודעת!! (חחחח) אבל ת'אמת לא ידעתי שאבא שלה ניפטר.. את בטוחה בכך?!

למעלה